En restaurantopplevelse helt utenom det vanlige

Unn deg selv en helaften på restaurant du sent vil glemme. Dinnershowrestauranten Wallmans Oslo sparer aldri på kruttet når de inviterer til god mat og underholdning i toppklassen. Planlegger du en helaften med venner, familie eller kollegaer? Da kan vi anbefale en til tur til Wallmans i Oslo. Det bugner av restauranter og spisesteder i…

Spoler tiden tilbake i et fargerikt dinnershow

Artistene hos Wallmans hyller sine helter og inspirasjonskilder i et nytt og spektakulært show. – Vi byr på underholdning helt utenom det vanlige, lover showansvarlig Kristian Larsen. Er du på jakt etter show og underholdning i kombinasjon med en bedre middag i Oslo? Da er Wallmans stedet å gå. Fredag 25. august er det premiere…

AUDITION 2017

Har du lurt på hvordan en audition på Wallmans Oslo foregår? Finn det ut i årets første Wallmans Backstage!

EN KVELD WALLMANS OSLO!

Har du lurt på hvordan en kveld på Wallmans egentlig er? Få en smakebit i denne ukens video!

BLI BEDRE KJENT MED RESTAURANT & BAR

Bli bedre kjent med våre servitører Sandra og Tovelina, bartender Smajil og hovmester Vicky i denne ukens video! Vet de hva smalahove er? Og hvem er best i julefilm-alias?

Bli bedre kjent med guttene!

I denne ukens Wallmans Backstage blir du bedre kjent med våre mannlige artister Fredrik, Viktor, Johan og Joakim! Hva er Norges høyeste fjell. og hvor mange norske slagere kjenner de igjen? Finn det ut i videoen under! 

Bli bedre kjent med jentene!

I denne ukens blogginnlegg blir du bedre kjent med våre jente artister Meriam, Kati, Ingrid, Julia og Rebekka! Hva kan de om Wallmans moderland Sverige, og hva er favorittnummeret deres i årets show?

WALLMANS OSLO PRESENTERER: BACKSTAGE

Vi presenterer vår splitter nye videoblogg: BACKSTAGE! Her får du se litt av livet bak kulissene, og hva som skjer før sceneteppet går opp. Følg med på bloggen fremover for et innblikk i vår verden her på Wallmans Oslo!