Vi elsker å feire!

En uforglemmelig feiring

Skal du feire bursdag, bryllupsdag, jubileum eller kanskje utdrikningslag i Oslo og lurer på hvor du kan arrangere det? Legg det til oss på Wallmans! Her på Wallmans er dere garantert en fantastisk og morsom opplevelse dere vil mimre og tenke tilbake på i lang tid fremover.

En deilig flerretters middag
⭐ Et forrykende show med musikere, sangere, dansere og sirkusakrobater
⭐ Gratis garderobe

En unik opplevelse
Ekstra oppmerksomhet om du ønsker

Vi har lang erfaring med å planlegge og tilrettelegge kvelden slik at du får mest mulig ut av den. Hos oss blir alle godt ivaretatt og du blir gjort litt ekstra stas på, dersom du kommer for å feire noe.

HYLLEST PÅ STORSKJERM

Er det noen i følget ditt du ønsker at skal få litt ekstra oppmerksomhet under kvelden, gi oss beskjed ved booking. Et spesielt høydepunkt hos oss er feiringsnummeret vårt, hvor vi sørger for å drysse litt ekstra på de som er her for å feire store og små ting i livet. Det er nemlig muligheter for at bursdagsbarnet, jubilanten, bruden eller kanskje brudgommen blir hyllet med sitt navn på storskjermen og kanskje får litt ekstra oppmerksomhet under feirenummeret vårt.

BESTILL FEIREVARER

Bestill feirepakke, feiredrink, kake eller gave og gjør jubilantens kveld uforglemmelig! Våre feirevarer kan legges til når bookingen opprettes.

Feirepakke
Vi feirer dere med bordpynt, partyhatter og jubilantens navn på feireskjerm. Må forhåndsbestilles. Maks 1 feirepakke per selskap.

Feiredrink
Et fyrverkeri av en drink. Må forhåndsbestilles. Vi anbefaler å kjøpe feirepakke sammen med feiredrink for en fullverdig markering av kvelden. Ønsker du at feiredrinken serveres uten alkohol, gi beskjed via e-post eller telefon senest 1 dag før ankomst.

Kake
En festlig bløtkake til jubilanten. Må forhåndsbestilles. Vi anbefaler å kjøpe feirepakke sammen med kake for en fullverdig markering av kvelden. Maks 1 kake per selskap. Kaken gir ca. 5 porsjoner. Kaken kommer i tillegg til desserten i menyen. Vi tar dessverre ikke hensyn til allergier når det gjelder kaken.

Gave
Overrask jubilanten med en skjønn gave. Må forhåndsbestilles. Vi anbefaler å kjøpe feirepakke sammen med gave for en fullverdig markering av kvelden. Hvis dere har mer enn 1 jubilant i deres selskap og ønsker å kjøpe flere gaver, kontakt bookingavdelingen.

Showet

Takket være verdenskjente koreografer og fantastiske kostymedesignere, showprodusenter, dyktige artister – og produksjonsteam, lover vi å gi deg en helt spesiell og unik opplevelse. Hvert år har vi et nytt, unikt dinnershow og ensemble bestående av musikere, sangere, dansere og sirkusakrobater.

Mat og drikke

Når du booker billetter til Wallmans, blir du ikke bare servert fantastisk underholdning. Billetten inkluderer også en nydelig sesongbasert fleretters meny som er satt sammen med de beste råvarene sesongen har å by på, komponert av våre egne dyktige kokker. Vi har et stort utvalg drikke og vinpakker som passer til maten.

LEAVE HAPPIER

Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden. Vi lover å gjøre vårt beste for at når du forlater salongen på kvelden – skal du du forlate oss litt gladere enn da du kom.

Book dine billetter

Ønsker du å feire deg selv eller noen du er glad i på Wallmans med en fantastisk fest? Book show i dag. Prisene vil variere etter hvilken dag, kategori og periode du velger.

Er du usikker, ta kontakt med oss så hjelper vi deg så godt vi kan!

Er dere flere enn 15 personer, ta kontakt med oss på telefon (+47) 23 22 65 90 eller mail booking@wallmans.com.

Trenger du et eget lokale?

Ta en titt på vårt Chambre Separé Turbinen.

Dette lokalet vil ta pusten fra deg. Turbinen er et intimt festlokale ved Akerselva i Oslo, i knutepunktet mellom Grünerløkka og Sagene. Et lokale over tre halve etasjer og med egen bar. Lokalet passer for 30-100 gjester.

Ta kontakt med oss på telefon (+47) 23 22 65 90 eller mail booking@wallmans.com.