Om Wallmans

Om Wallmans

På Wallmans tar vi din festkveld til nye høyder. Kombinasjonen av deilige retter og forrykende shownumre – begge deler er servert av våre profesjonelle og håndplukkede artister – er en opplevelse du sjeldent finner andre steder. Faktisk er Wallmans ledende på dinnershow i Skandinavia, med showsaler i Stockholm og København i tillegg til Oslo.

Wallmans Oslo holder til i sjarmerende historiske lokaler, i den gamle ”Mølla” ved Akerselva på Sagene. Det gamle garnspinneriet fra midten av 1800-tallet med mursteinsvegger og store glassvinduer har i de siste årene vært et lokale for kjente aktører innen restaurant- og underholdningsbransjen. Blant annet har Gino Valentes restaurantkonsept ”Cabaret” og innspillingene av ”Casino” med Halvard Flatland funnet sted her. Latter, applaus og duften av god mat har med andre ord sittet i veggene på Mølla allerede fra 80-tallet.

Vi på Wallmans Oslo gleder oss til hver kveld vi kan åpne dørene i Mølla og invitere publikum til en reise inn en annen verden. Allerede når du går over broen ved den brusende fossen og inn i vår foajé, vil du legge merke til den helt spesielle atmosfæren. Her kan du henge av deg yttertøyet og nyte noe godt i glasset mens vertskapet spiller musikk som får deg i stemning. Snart blir du tatt med inn i vår showsal, hvor du blir ført til bordet der du skal få oppvartning og underholdning hele kvelden av våre dedikerte artister. Rett etter rett, shownummer etter shownummer – det er en reise i et bekymringsløst univers!

Og nettopp derfor er ”Leave Happier” vårt kundeløfte. Vi lover å gjøre vårt beste for at når du forlater salongen på kvelden – skal du forlate oss litt lykkeligere enn da du kom.

Wallmans feiret 20 årsjubileum i 2020. Se vår historiske scroll!