31. desember 2024

Nyttårsparty Oslo

Vi inviterer deg til en feststemt nyttårsaften på Wallmans Oslo med et spektakulært show og en luksuriøs 5-retters nyttårsmeny. Mens andre stenger dørene på nyttårsaften, holder vi åpent og sørger for å skape Oslos råeste nyttårsparty! Velkommen!

BOOKINGEN ÅPNER SNART

Skål det nye året velkommen med oss og nyt den gode maten, underholdningen og ikke minst – stemningen. Vårt nyttårsparty er noe helt spesielt. Sammen teller vi ned til det nye året og vi garanterer en stor fest.

Showet

Velkommen til et forrykende show med live musikk, forførende, eksplosiv dans og akrobatikk i verdensklasse står på menyen.

La deg forføre av visuelt slående bilder, en intim atmosfære og et sprudlende ensemble.

Dørene åpner kl. 18.00.
Seatingnummer kl. 18.05-18.30.
Første shownummer starter ca kl. 19.00.

Dette er en utvidet showkveld hvor vi går inn i det nye året sammen.  
Etter midnatt fortsetter nyttårsfesten med DJ, dansegulv og nattklubb.

Etter midnatt er det 20 års aldersgrense.


Hva koster det?

Vi har fire priskategorier (VIP / Gull / Sølv / Bronse) som alle inkluderer en luksuriøs 5-retters nyttårsmeny, et forrykende show, garderobe, nattklubb og et glass husets champagne ved ankomst.

Nytt av året er at du kan bestille våre populære VIP bord online for enten 4-5 eller 8-9 personer. VIP bord inkluderer vår 5-retters nyttårsmeny, et forrykende show, kanapeer og en flaske husets champagne (2 flasker til 8-9 mannsbord) ved ankomst, kaffe/te og garderobe.

  • VIP-SOFA 2495,- per person
  • 2-MANNSBORD VIP 2495,- per person
  • GULL – GOD SIKT 1995,-
  • SØLV – VARIERT SIKT 1795,-
  • BRONSE – REDUSERT / INGEN SIKT 1395,-

Kjøpsbetingelser


Nyttårsmenyen

Vi har en luksuriøs nyttårsmeny, som er satt sammen av de beste råvarene sesongen har å by på. Du vil bli servert totalt fem retter gjennom kvelden.

Menyen må bestilles på forhånd, senest to uker førHar du ikke spesifisert noe, vil du bli servert kjøtt til hovedrett.
Husk å fortelle oss om eventuelle allergier, om du ønsker kjøtt eller fisk som hovedrett, vegetarmeny eller veganmeny – eller om du har spesielle ønsker til menyen, slik at vi kan ta hensyn til og tilpasse den på best mulig måte. Gi gjerne beskjed til din servitør om eventuelle allergier på kvelden også, slik at vi sammen sikrer at alle hensyn blir ivaretatt. Vi tar forbehold om endringer.

Alle retter kan inneholde spor av nøtter.


Bobler

Alle blir servert champagne ved ankomst. Det er også mulig å bestille en flaske Champagne som blir servert like før midnatt. Dette gjør du underveis i bookingen.Ønsker du drikkepakke til kvelden?

Vi har satt sammen en vinpakke med 5 glass som er tilpasset nyttårsmenyen.