Mat og drikke
Her på Wallmans Oslo er du og dine venner, familie og kolleger garantert en smaksopplevelse utenom det vanlige. Du vil bli servert en nydelig flerretters middag som er satt sammen at våre dyktige og profesjonelle kokker. Rettene blir servert mellom de ulike numrene og du vil kunne nyte maten mens underholdningen pågår. Det er mulig å velge mellom ulike vinpakker som et tillegg underveis i bookingen.
Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.
Menyen må bestilles på forhånd, senest to uker før. Har du ikke spesifisert noe, vil du bli servert kjøtt til hovedrett.
Husk å fortelle oss om eventuelle allergier, om du ønsker vegetarmeny eller veganmeny – eller om du har spesielle ønsker til menyen, slik at vi kan ta hensyn til og tilpasse den på best mulig måte. Gi gjerne beskjed til din servitør om eventuelle allergier på kvelden også, slik at vi sammen sikrer at alle hensyn blir ivaretatt.
MENY HØSTEN 2023
Valg av meny og opplysninger om allergier må meldes senest 2 uker før besøket. Alle retter kan inneholde spor av nøtter.
Vi tar forbehold om at endringer kan forekomme.
MENY HOVEDRETT KJØTT
Sesongens suppe
Misosuppe med okse, grønnsaker og egg
(Sulfitt, selleri, soya, egg, gluten)
Kjøkkensjefens valg
Hoisin kylling med japansk coleslaw og sesamfrø
(Sesam, gluten, soya, sulfitt, fisk, melk)
Hovedrett: Kjøtt
Storfe indrefilet, rødvinssaus, miso, sesongens grønnsaker og potetpuré
(Sulfitt, gluten, soya, melk, selleri)
Dessert
Epleterte med misokaramell og vaniljesaus
(Gluten, egg, melk, soya)
MENY VEGETAR
Sesongens suppe
Gulrot- og ingefærsuppe med ristede frø og urteolje
(Sulfitt)
Kjøkkensjefens valg
Aubergine og tomat med japansk coleslaw og fetaost med avocadokrem.
(Melk, sulfitt)
Hovedrett
Stekt kål med selleripuré, syltede sennepsfrø og grønnsaks dashi med persilleolje
(Soya, selleri, sennep, sulfitt, gluten)
Dessert
Epleterte med misokaramell og vaniljesaus
(Gluten, egg, melk, soya)
MENY HOVEDRETT FISK
Sesongens suppe
Misosuppe med okse, grønnsaker og egg
(Sulfitt, selleri, soya, egg, gluten)
Kjøkkensjefens valg
Hoisin kylling med japansk coleslaw og sesamfrø
(Sesam, gluten, soya, sulfitt, fisk, melk)
Hovedrett: Fisk
Misoglasert Lange med gulrotpuré, sesongens grønnsaker og kremet smørsaus
(Fisk, melk, sulfitt)
Dessert
Epleterte med misokaramell og vaniljesaus
(Gluten, egg, melk, soya)
MENY VEGAN
Sesongens suppe
Gulrot- og ingefærsuppe med ristede frø og urteolje
(Sulfitt)
Kjøkkensjefens valg
Aubergine og tomat med coleslaw og avokadokrem.
(Sulfitt)
Hovedrett
Stekt kål med selleripuré, syltede sennepsfrø og grønnsaks dashi med persilleolje
(Soya, selleri, sennep, sulfitt, gluten)
Dessert
Pasjonsfruktterte
(Gluten, soya)
Ønsker du drikkepakke til kvelden?
Drikke kan bestilles på forhånd eller når du ankommer.
Drikkepakker med flere glass er beregnet til 1 person, og drikkepakker med 5 glass inkluderer velkomstdrink.
Her er noen eksempler på hva du kan forhåndsbestille.
I bookingen vil du også få mulighet til å forhåndsbestille
alkoholfrie alternativer.
Velkomstdrikke

Velkomstdrink, 1 glass Cava
Står på bordet ved ankomst
Kr 110,- / glass

Husets øl
Står på bordet ved ankomst
Fra kr 120,- / flaske

Husets Champagne
Står på bordet ved ankomst
Fra kr 890,- / flaske
Husets Cava
Står på bordet ved ankomst
Kr 635,- / flaske

Husets hvitvin
Står på bordet ved ankomst
Fra kr 645,- / flaske
Husets rødvin
Står på bordet ved ankomst
Kr 645,- / flaske
Drikkepakker

Vinpakke 4 glass – 1 person
4 glass vin tilpasset kveldens meny
Kr 570,- / pakke

Ølpakke 4 glass – 1 person
4 glass øl tilpasset kveldens meny
Kr 550,- / pakke

Vinpakke 5 flasker – ca 5 personer
5 flasker vin tilpasset kveldens meny
Kr 3 600,- / pakke
