Mat og drikke
Her på Wallmans Oslo er du og dine venner, familie og kolleger garantert en smaksopplevelse utenom det vanlige. Du vil bli servert en nydelig flerretters middag som er satt sammen at våre dyktige og profesjonelle kokker. Rettene blir servert mellom de ulike numrene og du vil kunne nyte maten mens underholdningen pågår. Det er mulig å velge mellom ulike vinpakker som et tillegg underveis i bookingen.
Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.
Menyen må bestilles på forhånd, senest to uker før ankomst. Har du ikke spesifisert noe, vil du bli servert kjøtt til hovedrett. Husk å melde inn allergier når du bestiller og senest to uker før ankomst.
MENY JULEN 2024
Valg av meny og opplysninger om allergier må meldes senest 2 uker før besøket. Alle retter kan inneholde spor av nøtter. Vi tar forbehold om at endringer i menyen kan forekomme.
MENY KJØTT
Sesongens suppe
Kremet maissuppe med urteolje
(SO, Selleri)
Kjøkkensjefens valg
Skagen
(Skalldyr, Melk, Gluten, Fisk, Soya, Egg)
Hovedrett
Storfe Indrefilet, balsamicosaus med ovnsbakte poteter og sesongens grønnsaker
(SO, Selleri, Melk)
Dessert
Sitronterte
(Gluten, Egg, Melk, Soya)
MENY VEGETAR
Sesongens suppe
Kremet maissuppe med urteolje
(SO, Selleri)
Kjøkkensjefens valg
Monterey salat
(SO, Sennep, Soya, Gluten)
Hovedrett
Ovnsbakt sellerirot med Demi Glace og sesongens grønnsaker
(SO, Selleri, Soya, Gluten)
Dessert
Sitronterte
(Gluten, Egg, Melk, Soya)
MENY FISK
Sesongens suppe
Kremet maissuppe med urteolje
(SO, Selleri)
Kjøkkensjefens valg
Skagen
(Skalldyr, Melk, Gluten, Fisk, Soya, Egg)
Hovedrett
Laks, hollandaise med ovnsbakte poteter og sesongens grønnsaker
(Fisk, Melk, Egg, SO, Selleri)
Dessert
Sitronterte
(Gluten, Egg, Melk, Soya)
MENY VEGAN
Sesongens suppe
Kremet maissuppe med urteolje
(SO, Selleri)
Kjøkkensjefens valg
Monterey salat
(SO, Sennep, Soya, Gluten)
Hovedrett
Ovnsstekt sellerirot med Demi Glace og sesongens grønnsaker
(SO, Selleri, Soya, Gluten)
Dessert
Skogsbær terte
(Soya, Gluten)
MENY VÅREN 2025
Valg av meny og opplysninger om allergier må meldes senest 2 uker før besøket. Alle retter kan inneholde spor av nøtter. Vi tar forbehold om at endringer i menyen kan forekomme.
MENY KJØTT
Sesongens suppe
Kremet maissuppe med urteolje
(SO, Selleri))
Kjøkkensjefens valg
Skagen
(Skalldyr, Melk, Gluten, Fisk, Soya, Egg)
Hovedrett
Økologisk fjellgris, balsamicosaus med ovnsbakte poteter og sesongens grønnsaker
(SO, Selleri, Melk)
Dessert
Sitronterte med marengs
(Gluten, Egg, Melk, Soya)
MENY VEGETAR
Sesongens suppe
Kremet maissuppe med urteolje
(SO, Selleri)
Kjøkkensjefens valg
Monterey salat
(SO, Sennep, Soya, Gluten)
Hovedrett
Ovnsstekt sellerirot med vegansk Demi Glace og sesongens grønnsaker
(SO, Selleri, Soya, Gluten)
Dessert
Sitronterte med marengs
(Gluten, Egg, Melk, Soya)
MENY FISK
Sesongens suppe
Kremet maissuppe med urteolje
(SO, Selleri)
Kjøkkensjefens valg
Skagen
(Skalldyr, Melk, Gluten, Fisk, Soya, Egg)
Hovedrett
Torskeloin med potet, sesongens grønnsaker og hollandaise
(Fisk, Melk, Egg, SO, Selleri)
Dessert
Sitronterte med marengs
(Gluten, Egg, Melk, Soya)
MENY VEGAN
Sesongens suppe
Kremet maissuppe med urteolje
(SO, Selleri)
Kjøkkensjefens valg
Monterey salat
(SO, Sennep, Soya, Gluten)
Hovedrett
Ovnsstekt sellerirot med vegansk Demi Glace og sesongens grønnsaker
(SO, Selleri, Soya, Gluten)
Dessert
Skogsbær terte
(Soya, Gluten)