Spørsmål og svar

Spørsmål om show og billetter
Forklaring på priser og kategorier
Alt om mat og drikke
Hvordan benytter jeg meg av rabatter?
Hvordan endrer jeg en booking?
Hvilke avbestillingsbetingelser gjelder?
Hvordan er smittevernreglene nå?
Jeg ønsker kjøpe eller bruke et gavekort
Hvor kan jeg parkere?
Hvordan finner jeg enklest frem til Wallmans?

Andre spørsmål

Show og billetter

Når åpner dørene?
Som et tiltak for å få spredt ankomsten best mulig med tanke på smittevern, åpner vi dørene 17.30 denne sesongen.


Når må jeg være på plass?
Vi anbefaler å være på plass til senest 18.30.  Du vil bli vist til plassen din med en gang du og følget ditt kommer.


Hvor lenge varer showet?
Showet varer til ca 22.30. Etter dette fortsetter festen og barene holdes åpne.


Hvor ofte er det nytt show?
Som følge av Korona-situasjonen vil 2021-showet være det samme som i 2020.


Hvor finner jeg billettene mine?
Vi har et billettfritt system. Du trenger bare å oppgi navnet på den som booket billettene til hovmester ved ankomst.


Får vi en bekreftelse på vår innbetaling?
Vi har ikke noe system som automatisk sender ut bekreftelse for innbetaling. Dere vil få en kvittering kvelden dere besøker oss for betalingen.


Kan jeg velge bord selv?
Du kan dessverre ikke velge spesifikke bord, men du kan velge kategori. Kom gjerne med ønsker til plassering, så skal vi gjøre vårt beste for å møte dem.


Kan jeg ta med meg barn?
Vi har en anbefalt aldersgrense på 13 år under showet, da i følge med en voksen. I julebordsesongen (november og desember) har vi en nedre aldersgrense på 18 år. Når nattklubben starter etter showet, har vi en aldersgrense på 20 år. Merk: som følge av Korona-situasjonen, avslutter vi kl. 24.00 og har dermed ikke nattklubben åpen.


Hvordan betaler jeg?
Booker du på nett, betaler du med kort. Booker du via e-post eller telefon, får du tilsendt en betalingslink.


PRiser og KATEGORIER

Hvilke Billettkategorier kan jeg velge mellom?
Grunnet situasjonen rundt smittefare har vi gått ned fra 5 pris- og plasseringskategorier til 3 kategorier (Wallmans Dinnershow, VIP og tomannsbord-gull). På grunn av restriksjonene må vi ha mulighet til å optimalisere/maksimere vår restaurant slik at gjestene ser best mulig. VIP og 2-mannsbord-gull er det kun mulig å booke per telefon eller mail booking@wallmans.com. Du kan lese mer om prisene under kategoriene under neste spørsmål.

Hva koster det?
Alle kategorier inkluderer 4-retter, show og garderobe.  VIP fra kr. 1 195,- per person. Vår aller beste plassering i sofa – med helt eget bord. VIP forutsetter at selskapet er minimum 3 personer og består av 5 og 9 seters sofagrupper med vår aller beste sikt. Disse kan kun kjøpes per telefon eller mail.

2-mannsbord-gull fra kr. 1045,- per person. God plassering med eget bord for to personer med god sikt til scenen.

Wallmans Dinnershow fra kr. 995,- per person. Grunnet smitteverntiltak og vårt behov for å optimalisere restauranten, selger vi kun èn kategori online. Vi vil alltid maksimere vår restaurant slik at gjestene ser best mulig, men vi gjør oppmerksom på at sikten kan variere.

*Prisene varierer etter sesong og om dere booker billetter til en uke- eller helgedag. Våre beste priser får du på torsdager, utenom høytidene.


Hva er inkludert i prisen?
Inngang, garderobe, show og 4-retters middag. Drikke kommer i tillegg.


RABATTER

Har dere rabatter?
Vi har fast 15% medlemsrabatt til alle våre Wallmansvenner dersom man bestiller online. Du kan melde deg på ved å trykke her. Vi samarbeider med OBOS og rabatterer inntil 6 billetter pr. oppgitt medlemsnummer. NB! Medlemsnummeret må oppgis ved booking. Er du usikker på hvordan du skal legge inn rabatten? Ta kontakt med vår bookingavdeling på booking@wallmans.com  eller 23 22 65 90.

Hvordan aktiverer jeg rabattkoden, og hva skjer hvis jeg glemmer å legge den inn? Rabattkoden legges til i kassen i feltet for gavekort/kampanjekode. Ved andre spørsmål om rabattkode kan du ta kontakt med oss på booking@wallmans.com eller tlf. 23 22 65 90, så hjelper vi deg gjerne. Det er viktig at du tar kontakt FØR du betaler, da det dessverre ikke er mulig å legge til en rabattkode etter betalingen er gått gjennom.


ENDRE BOOKING

Jeg vil booke om. Hva gjør jeg?
Ta kontakt med bookingavdelingen på booking@wallmans.com. Vi hjelper deg med å booke frem i tid eller å omgjøre din booking til et gavekort inntil 15 dager før din bookede dato.


Kan jeg endre en online bestilling?
Endringer på en online bestilling forutsetter at det er minimum 15 dager til ankomst. Da vil det være mulig å endre menyer, og eventuelt flytte bookingen frem i tid eller omgjøre den til gavekort dersom det er ønskelig. Ta kontakt med booking@wallmans.com, så hjelper vi deg.


AVBESTILLINGSBETINGELSER

Avbestillingsbetingelser for grupper inntil 15 personer
Dine billetter hos oss kan ikke avbestilles eller refunderes etter endt kjøp. I tilfeller der billettene ikke kan benyttes på valgt dato får du tilbud om enten å flytte dem frem i tid, eller motta et elektronisk gavekort. Dette er med forbehold om at vi får beskjed senest 2 uker før ankomst.
Les mer om våre avbestillingsbetingelser for større grupper


MAT OG DRIKKE

Hvordan finner jeg menyene for mat og drikke?
Følg denne linken


Jeg har allergier. Kan jeg få en alternativ meny?
Oppgi alvorlige allergier til oss ved booking, så vil våre fantastiske kokker tilpasse menyen utifra dens enkelte allergi. Ta kontakt med booking@wallmans.com, så hjelper vi deg.


Er drikke inkludert i prisen?
Nei, drikke kommer i tillegg. TEKST – sjekk om ok: Du kan enten bestille vinpakke ved online booking, kontakte oss på booking@wallmans.com i forkant av besøket, eller bestille drikke fra servitøren din når du ankommer Wallmans.


Tar dere hensyn til alle allergier?
Vi legger til rette for alle typer allergier. Meld ifra til oss ved booking.
Ta kontakt med booking@wallmans.com, så hjelper vi deg.


SMITTEVERN

Hvordan forholder dere dere til smitteverntiltak?
Vi tar selvfølgelig reglene for smittevern på alvor. Derfor forholder vi oss til de enhver tid gjeldende smittevernstiltakene fra FHI, i tillegg til våre egne tiltak – slik at du kan føle deg helt trygg når du tilbringer en aften hos oss.

Blant annet vil vi ha en alternativ bordplassering, som tilfredsstiller de krav som settes i forhold til avstand. Vi innfører også nye rutiner for grundig rengjøring av lokalet. Les mer om våre smitteverntiltak her.


GAVEKORT

Hvordan kan jeg kjøpe gavekort?
Du kan kjøpe dette online eller ved å ta kontakt med oss.


Har dere gavekortmaler vi kan benytte når vi skal gi en showopplevelse i gave?
Det har vi! Følg denne linken for å komme til våre invitasjonsmaler som kan benyttes dersom du allerede har kjøpt billetter du ønsker å gi i gave.


Hvilke gavekort kan benyttes hos dere?
Gavekort kjøpt via YouWish, TrueStory og Gifty kan benyttes hos oss. I tillegg kan du selvsagt benytte gavekort som er kjøpt direkte på våre nettsider.


Kan jeg bruke gavekort fra Ticketmaster hos dere?
Nei, dessverre.


Hva skjer hvis jeg ikke har fått benyttet gavekortet mitt på grunn av nedsteningen?
Vi hjelper deg gjerne med å forlenge utløpsdatoen på ditt gavekort. For å gjøre det trenger vi gavekortnummeret på baksiden av kortet (16 siffer). Kontakt oss på booking@wallmans.comeller tlf 23 22 65 90. Har du et annet type gavekort, for eksempel YouWish eller TrueStory, må du ta direkte kontakt med deres kundeservice slik at de kan hjelpe deg.


Jeg forsøker å booke billetter online med mitt gavekort, men koden fungerer ikke?
Det eneste gavekortet som kan benyttes online hos oss er våre gavekort med 16 siffers-koder. Har du et gavekort med en annen type kode kan du ta kontakt med oss på booking@wallmans.com eller tlf 23 22 65 90, så hjelper vi deg med en bestilling. Legg ved gavekortnummeret, ønskede menyer og telefonnummer for raskest mulig betjening.


PARKERING/ADKOMST

Finnes det parkering i nærheten?
Mølla P-hus ligger ca 50 meter fra hovedinngangen vår. Du betaler for 3 timer selv, resten vil Wallmans dekke med gyldig parkeringsbevis. Dette fåes i garderoben. Da kan du stå frem til kl. 11 dagen etter.

For gjester hos Wallmans gis det 40% rabatt på parkering på nærliggende Mølla P-hus ved bruk av appen APCOA FLOW. Trinn 1 og 2 kan med fordel gjøres på forhånd, men vent med å legge inn rabattkoden (trinn 3) til den dagen du skal på show, ellers vil den utløpe. Slik gjør du:

  1. Last ned appen APCOA FLOW fra App Store eller Google Play.
  2. Registrer en profil og et betalingskort.
  3. Den dagen du skal besøke Wallmans: Trykk på Meny og velg Fordelsparkering. Velg Legg til og Registrer fordel med kode. Legg inn kode Wallmans2020.
  4. Når du har parkert og før du forlater bilen: Velg parkeringslengde i appen og trykk Start. Rabatten trekkes automatisk fra parkeringen din slik at du får 40% rabatt på dagsparkering (opptil 24 timer fra parkeringstidspunktet).

ADKOMST

Det finnes rikelig med kollektivtransport like i nærheten. Ta trikk 11, 12 eller 13 til Biermanns gate, Buss 34 og 54 til Alexander Kiellands plass eller buss 21 til Sannergata.


annet

Har dere dresskode?
Pent antrekk.


Noen i vårt følge er bevegelseshemmet, hvordan løser vi dette?
Gi beskjed til vår bookingavdeling ved bestilling. Gjelder det rullestolbrukere eller personer med særskilte behov, så tilpasser vi selvfølgelig dette. Vi har handikapptilpasset toalett.


Kan vi filme eller fotografere under showet?
Selvfølgelig kan dere det! Et tips: Dropp blitzen! Bildene blir så mye finere om du lar vårt scenelys komme til sin rett. Og del gjerne på Facebook og Instagram med hashtaggene #wallmansoslo, #leavehappier og @wallmansoslo. Vi viser gjerne frem de fantastiske artistene og maten vår.


Må jeg slå av mobilen under showet?
Mest sannsynlig vil du ikke høre den uansett, men for sikkerhets skyld er det fint om du kan sette den på lydløs.


Hvordan er lydnivået?
Tidvis kommer det til å være et forholdsvis høyt lydnivå. Om du er bekymret for dette, gi oss en beskjed ved bestilling så skal vi plassere deg og ditt selskap med hensyn til dette.


Hva med røyking?
Røyking er ikke tillatt i våre lokaler.