Artistene

Hvert år holder Wallmans Oslo, Stockholm og København en stor skandinavisk audition – og hvert år får vi inn over 1200 håpefulle søkere som har et stort ønske om å vise frem sitt talent innen sang og dans. Etter en nøye og selektiv utvelgelse, står kun de beste artistene igjen.

Sacha

Sacha er en ekte Fredrikstad-jente og går nå løs på sin andre sesong på Wallmans. Hun har sin utdannelse fra Bårdar Akademiet.

Hun elsker å ta gruppetimer på Sats og gå turer i skogen. Hun er ifølge henne selv ikke noe god sjåfør. Hun må nemlig ringe sin mamma hver gang hun skal kjøre fordi hun ikke husker hva som er gass og hva som er brems. Sacha har tidligere jobbet med vårt turnerende konsept Wallmans On Tour.

Anna

Anna kommer fra Fetsund og er også med oss for andre år på rad. En sanger med en enorm stemme med utdannelse fra Bårdar Akademiet og musikkteaterhøyskolen.

Hennes største inspirasjonskilde er Christina Aguilera. Hun har tidligere jobbet for vårt søsterselskap 2Entertain. Et vellykket år for Anna går ikke uten minst et Ringenes Herre-maraton.

Magdalena

Magdalena kommer opprinnelig fra Trondheim. Hun har sin utdannelse fra Bårdar akademiet, og før hun nå tar til scenen på Wallmans har hun jobbet med Stjernekamp, Melodi Grand Prix og i Skal Vi Danse-produksjonen.

Hun elsker å reise, og får ikke nok av Biola med jordbærsmak. Hennes største inspirasjonskilde er kunstløperen Sonia Hennie.

Natasja

Halvt ungarske Natasja kommer fra Fusa, og startet sin sangkarriere i et glamrock-band allerede da hun var 14 år gammel. Videre har hun sin utdannelse fra Bårdar, og har jobbet med Sister Act på Chateau Neuf, samt på Den Norske Opera og Ballett.

Når hun ikke står på scenen kobler hun av med den britiske versjonen av The Office, og på bordet finnes det alltid noe med kirsebærsmak.

Lasse

Lasse er 22 år gammel og kommer fra Malmø i Sverige. Etter endt utdannelse på Rytmus Musikgymnasium har han jobbet som gitarist, men før dette har han med sin lidenskap for matlaging jobbet som kokk.

Lasse har også en naturlig forkjærlighet for å skrive musikk, og spiller gjerne gitar til langt ut i de sene nattetimer.

L J

L J kommer fra Filippinene og har har en universitetsgrad i økonomi og administrasjon.

Dere har kanskje sett han på TV fra årets sesong av The Voice? Å synge er hans lidenskap, i tillegg balanserer han en forkjærlighet for hvit sjokolade med målrettet trening på treningssenteret.

William

William kommer fra Gøteborg, og har sin utdannelse fra danselinjen ved Jennie Widegren’s House of Shapes. Tidligere har han stått på scenen under den svenske Grammy Award-utdelingen, samt ved flere store produksjoner.

Når han ikke danser på scenen hos oss, liker han å hente inspirasjon og energi ved å gå på konserter. Triologien High School Musikal har vært med på å forme William til den danseren han er i dag.

Beata

Beata er en av våre to utrolige akrobater, og kommer opprinnelig fra Polen. I fjor målbandt hun og Jamie publikummet ved Wallmans i København, men i år er det våre gjester som får gleden av å oppleve dem.

Hun har tidligere jobbet for Franco Dragone, Strut & Fret og Celebrity Cruises. Hjemme elsker hun å lage mat, lese krim og danse og synge høyt med sin datter. Hennes største inspirasjonskilde er den italienske koreografen og produsenten Giuliani Pepparini.

Jamie

Jamie kommer fra Fife i Skottland, og har sin utdannelse fra Circus Space i London. Han har også jobbet både for Franco Dragone, Strut & Fret og Celebrity Cruises, samt ved vårt turnerede konsept Wallmans on Tour.

Når han ikke trener crossfit, ser på Star Wars eller nyter et godt måltid, finner han inspirasjon og glede på eventyr med sin datter Lili.

Luka

Til tross for sin unge alder er Luka allerede en etablert mann innen musikk. Opprinnelig kommer han fra Novi Sad i Serbia, men har tatt sin utdannelse ved musikklinjen før han etterpå både har spilt med og produsert for artister som Jon Ranes, undergrunn, Aiba og Musti.

Luka er heller ingen ukjent mann i Wallmans-miljøet.  Han var med å produsere flere musikkinnslag fra fjorårets show, og i år har han produsert to av numrene du ser på scenen.
 
Luka holder seg opptatt med lidenskapen for musikk. Men, når han endelig finner roen slapper han av med en god kaffe, en iskald cola, eller aller helst en kombinasjon av de to.

Kristian

Kristian kommer fra Bergen og har en BA i Samtidsdans samt PPU-utdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo.

Kristian har en bred erfaring i fra dansefeltet, og har danset på programmer som Maskorama, Idol, Allsang på Grensen og Melodi Grand Prix.

Han har også turnért med musikalen Flashdance i Tyskland.

Kristian er ikke bare en danse nerd, men også en skikkelig fotball nerd. Brann er så klart viktigst. 😊

Fotograf: Gonzalo Patricio Valderrama