Artistene

Hvert år holder Wallmans Oslo, Stockholm og København en stor skandinavisk audition – og hvert år får vi inn over 1200 håpefulle søkere som har et stort ønske om å vise frem sitt talent innen sang og dans. Etter en nøye og selektiv utvelgelse, står kun de beste artistene igjen.

Sacha

Vi har tre utrolige gode kvinnelige sangere i år og en av dem er Sacha.  Hun er en ekte Fredrikstad-jente og har sin utdannelse fra Bårdar Akademiet. Hun elsker å ta gruppetimer på Sats og gå turer i skogen. Hun er ifølge henne selv ikke noe god sjåfør. Hun må nemlig ringe sin mamma hver gang hun skal kjøre fordi hun ikke husker hva som er gass og hva som er brems. Sacha har tidligere jobbet med vårt turnerende konsept Wallmans On Tour. 

Alicia

Vår dansekaptein for året er fantastiske Alicia! Hun er tilbake for andre år på rad. Hun kommer fra Lidingö i Stockholm og har en stor forkjærlighet for salt lakris, oliven, brie og rødvin. Alicia er svært atletisk og har konkurrert i de fleste idretter man kan tenke seg. Noe som har bidratt til at hun blant annet en gullmedalje fra NM i diskodans. Hun er utdannet fra Danscenter Fryshuset i Stockholm og Bårdar Akademiet i Oslo.

Anna

Anna kommer fra Fetsund og er en sanger med en enorm stemme. Hun er utdannet fra Bårdar Akademiet og musikkteaterhøyskolen. Hennes største inspirasjonskilde er Christina Aguilera. Hun har tidligere jobbet for vårt søsterselskap 2Entertain. Et vellykket år for Anna går ikke uten minst et Ringenes Herre-maraton.

Bruno

Bruno kommer fra São Paulo i Brasil. Allerede som 17 åring flyttet han fra Brasil for å jobbe som sirkusartist. Han er nå bosatt i Sverige og vi veldig glade for å ha Bruno tilbake på Wallmans Oslo. Han har tidligere jobbet for blant annet Wallmans i København og på MS Color Fantasy for 2Entertain. Hans favorittdrink er Caipirinha og hans største inspirasjonskilde er Cirque du Soleil.

Michelle

Vi er glade for at vi har med oss Michelle for andre år på rad. Hun kommer Nynäshamn utenfor Stockholm og selv om hun er svensk så innrømmer hun lett at Freia sjokolade er bedre enn all svensk sjokolade. Hun har danset siden hun var 3 år gammel og har utdannet seg ved Danscenter Fryshuset og Bårdar Akademiet i Oslo. På fritiden så liker hun å lese, shoppe helseprodukter og være i solen. 

Sebastian

Sebastian kommer fra Växjö i Smålands mørke skoger. Han har sunget i hardrockband siden han var 17 år og mestret luftgitaren foran speilet allerede som barn. Han elsker å dra på spa, proteinpulver, Halloween, sushi uten fisk og tequila. Hans inspirasjonskilder er hans søskenbarn og Rob Halford fra Judas Priest.

Kamilla

Kamila er luftakrobat og kommer opprinnelig fra Polen. Hun har trent rytmisk sportsgymnastikk siden hun var 5 år gammel og er mange ganger polsk mester i RS. Hun har lang erfaring som luftakrobat både med hoop og aerial straps, fra Cavalia “Odysseo “ Nord amerikansk turné, Apassionata “Equila” i Muchen og Benidorm Palace «Aqua». På fritiden liker hun å lese, reise og utforske nye kulturer.

Nanette

Til tross for sin unge alder er Nanette en allerede svært merittert danser. Hun kommer fra Oslo og har danset hele livet. Hun er utdannet fra Bårdar Akademiet og har vært involvert i produksjoner som Jersey Boys, Cirque Du Blipp, Stjernekamp, Idol, VG-Lista m.m. Hun elsker indrefilet med bakt potet og hylleblomst drikke og har aldri vært på McDonalds. 

Lovisa

Etter endt utdannelse på Performing Arts School i Göteborg har Lovisa jobbet som show og musikalartist. Hun elsker sjokolade, og trives godt på tur i skogen der hun kobler av med podcast, helst om krim. Lovisa har et SM-gull i cheerleading der hun sto helt i toppen av pyramiden.

Edvard

Edvard er 21 år gammel og kommer fra Oslo. Han er en gudbenådet gitarist som lever for rock. Han største inspirasjonskilde er Slash, og på fritiden liker han best å spise lakris og kjøre muskelbil. Dette er Edvards første år som artist på Wallmans i Oslo, men han har erfaring fra vårt turnerende konsept, Wallmans On Tour. Han har også spilt gitar for bl.a. Staysman.

Kayd

Kayd kommer fra Tøyen i Oslo. Han er eldst i en søskenflokk på 13, er stor fan av Ru Pauls Drag Race og han elsker Beyoncé og K-pop. Kayd er utdannet fra Musikkteaterhøyskolen. Han har jobbet som danser for bl.a. Nils Bech og Great Garlic Girls. Dette er Kayds første sesong hos oss på Wallmans. 

Fotograf: Gonzalo Patricio Valderrama