It's a bubbly kind of night

Art Pop!

Gjør deg klar for en kveld som tar deg med på en reise gjennom Art Pops pulserende verden, fylt med imponerende bilder på vår nye LED skjerm, deilig mat og høyenergiske dansenumre som får deg til å ønske å være med på dansen. Live musikk, forførende, eksplosiv dans og akrobatikk i verdensklasse står på menyen.

Kjære gjest!

Tusen takk for at du valgte Wallmans Oslo, vi er meget glade for å ønske akkurat deg varmt velkommen. Vi skal gi deg en unik opplevelse med en dose glitrende glamour og uforglemmelig underholdning slik at du reiser herfra med et smil om munnen.

Wallmans-showet er en blanding av spektakulær underholdning, forførende dans og musikalsk magi. Med et talentfullt ensemble av artister som inkluderer sangere, dansere, musikere og akrobater, lover vi en kveld fylt med latter og begeistring.

Vi servere også førsteklasses mat som matcher den fantastiske underholdningen – maten på Wallmans er en viktig del av vår totale opplevelse.

Vårt hjerte banker for å levere en opplevelse du sent vil glemme.

Nyt kvelden, gledelig hilsen

Stine Engen
Daglig leder


Kveldens program

Seating

Åpningsnummer: Helgefølelsen


Suppe serveres

Unholy

Soul


Kjøkkensjefens valg serveres

Old School Celebrations

Hjerte i 2


Hovedrett serveres

Sommerforelskelsen

Fluffy


Dessert serveres

Bathtub

Finalenummer: Psychedelic

Med forbehold om endringer. Festen fortsetter etter showet!


Magic from the Kitchen

Vi satser på «Kort og godt» og er stolte av å hedre den norske bonden og fremme norske kortreiste råvarer av beste kvalitet. Alle rettene vi serverer er laget fra grunnen av på vårt eget kjøkken. 

Hver kveld serverer vi en helt spesiell rett.
Kjøkkensjefens valg baserer seg på «Kaizen» som er det Japanske konseptet for kontinuerlig forbedring. Innholdet i retten vil variere gjennom sesongen, men vil alltid være ledestjernen på reisen mot den ultimate matopplevelsen for våre gjester.

Alle retter kan inneholde spor av nøtter. Vi tar forbehold om at endringer kan forekomme.


Drikkemeny

Vi har et rikholdig utvalg av drikke.

Ønsker du drikkepakke?
Vi har satt sammen drikkepakker som matcher maten. Drikkepakker med flere glass er beregnet til 1 person, og drikkepakker med 5 glass inkluderer velkomstdrink.


Stay hydrated

Thoreau still & sparkling water

Vi serverer alle gjester filtrert vann fra tappetårn. Drikk så mye vann med og uten kullsyre du vil for kr 25,- per person hele kvelden! Dette blir automatisk lagt til din drikkeregning. 

Wallmans donerer 10% av alle vanninntektene til et humanitært formål
Vi har besluttet å støtte helse-, vann- og sanitærprosjekter i regi av Norges Røde Kors. Målet er å samle inn mest mulig penger til å støtte Røde Kors’ humanitære arbeid med å gi mennesker bedre tilgang til helse, rent vann- og hygieneinformasjon i ulike deler av verden.


Bli kjent med kveldens artister

Vi har 11 artister i vårt nye ensemble til Art Pop. 
Ensemblet består av sangere, dansere, musikere og sirkusartister. 


Firmafest

Alt under samme tak!
Vi har over 20 års erfaring med å skreddersy små og store bedriftsarrangementer. Wallmans Oslo har to unike eventlokaler sentralt ved Akerselva med mat, underholdning og fest under samme tak!

Vi har plass til små og store selskap fra 30 – 600 personer

We make it happen!
Med eget kjøkken, servitører, bartendere, artister, scene, lyd- og lystekniker og egne vakter, tilbyr vi alt du og firmaet ditt trenger for å få et vellykket arrangement.

Kontakt oss på sales@wallmans.com
eller 23 22 65 90


Produksjonen

Året show er laget av produsent og regissør Kristian Glomnes-Larsen og medprodusent/musikalsk ansvarlig Christian Stähler. Sammen jobber de for å levere en banebrytende forestilling.

«Da oppdraget om å skape en helt ny forestilling på Wallmans Oslo landet i våre hender, var det  viktig for oss å lage en forestilling som resonnerte med norske øreganger og smaksløker. Wallmans er opprinnelig et svensk konsept som først så dagens lys i Stockholm allerede i 1991. Gjennom årene har vi hentet inspirasjon fra vårt naboland, inkludert produsenter, koreografer, musikere og andre kreative krefter. Vi setter pris på den rike svenske underholdningstradisjonen og vi erkjenner at vi har mye å lære av våre svenske kollegaer, men vi tror også at det norske publikummet er unikt og krever en tilnærming som er skreddersydd for dem.

Gründeren vår, Hasse Wallman, proklamerte mottoet “Underholdning for underholdningens skyld”, og dette er fremdeles vår ledestjerne. Men vi tror at vårt kjære publikum tåler å bli utfordret. Vi i Norge har vårt eget særpreg og vi tror at underholdning i seg selv ikke alltid er nok. Dette er kjernen i vårt konsept, «Art Pop». Vi ønsker å gi publikum en kveld de sent glemmer gjennom å utfordre konvensjonene, balansere mellom det kommersielle og det kunstneriske, og å strekke grensene for hva en forestilling på Wallmans kan være.»

OM VÅRT KUNSTERISKE TEAM:

REGI/PRODUKSJON

Kristian Glomnes-Larsen er sanger, skuespiller og musiker med bred erfaring fra scener i inn og utland. Han opplevde Wallmans for første gang under utdanning ved Bårdar Akademiet og bestemte seg der og da for at Wallmans var det han ville drive med. 15 år senere tar han på seg rollen som kunstnerisk leder og regissør for en helt ny forestilling på Wallmans Oslo.

MUSIKALSK ANSVARLIG/MEDPRODUSENT

Christian Stähler er musiker, arrangør, komponist/låtskriver og produsent. Han har jobbet med alt fra å være pianist/produsent/kapellmester for etablerte artister fra inn- og utland til å være arrangør for selveste Kringkastingsorkesteret. Hans første møte med Wallmans var som produsent for to nummere i 2018. I 2019 fikk han jobben som musikalsk ansvarlig og har hatt denne siden (med unntak av pandemiårene).

MUSIKK

Musikken er produsert av et allsidig lag av etablerte og talentfulle nykommere som behersker alle slags sjangere og uttrykk. Disse er: Henrik Hilmersen (Skal vi danse, The Voice), Ruben Dalen (Adam Douglas, Ole Børud, Ylvis, Melis), Lars Bleiklie Devik/Johannes Groth (Ylvis) og Ailo Hægeland Løkse/Luka Kalentics (UNDERGRUNN, Plaza, Jon Ranes).

KOREOGRAFI

Koreografien i forestillingen er resultatet av et samarbeid mellom to verdener. Internasjonalt anerkjente koreografer, Nina og Zerjon fra Twisted Feet i Göteborg, bringer med seg sin unike stil. Samtidig bidrar en stjernebesetning av norske talenter, inkludert Henni Olsen, Sara Einbu, Simen Gloppen, og vår egen allsidige artist, Ronald Belaza, med sin kreativitet til den dansende paletten.

 
VISUELT

Den visuelle reisen i forestillingen forsterkes av ekspertisen til Green Wall Designs. Med en portefølje som inkluderer verdensnavn som Beyoncé, ABBA og Zara Larsson, tar deres førsteklasses videomateriale den visuelle historien i produksjonen til nye høyder.

KOSTYME

Kostymene i forestillingen er skapt av de kreative hjernene til Wallmans Groups egen, Karen Christoffersen og «showbiz-legenden» Cårejånni Enderud.

LYD, LYS & SCENE

Raymond Bergström Hem har ansvar for lyddesign og har lang erfaring som lydtekniker for show, band og event. I tillegg til jobben på Wallmans så turnerer han med bl.a. Postgirobygget, Jørgen Dahl Moe og Alan Walker. Anders Skinstad har hatt lysdesign. Han turnerer bl.a med Kurt Nilsen. Bjørn Grønnerød er scenograf for forestillingen og har sammen med scenemester Pernille Arenholdt Pedersen fått den krevende oppgaven og stable store sceneelementer på svært liten plass bak Wallmans scenen. Arenholdt Pedersen feirer forøvrig 20 års jubileum som scenemester, tekniker og scenograf på Wallmans Oslo. Gratulerer!

ASSISTERENDE PRODUSENT

Sara Bergström Hem er danser, koreograf og prosjektleder og har vært en uhyre viktig brikke i denne produksjonen. Hun er alt-mulig-kvinne med et øye for detaljer. Lang erfaring som danser både i inn og utland. Både på diverse Wallmans scener og andre produksjoner. Hun er ansatt i skuespiller og danseralliansen. 

Kristian & Christian og et ensemble av talentfulle musikkprodusenter, koreografer, musikere, teknikere, visuelle eksperter og kostymedesignere har satt sammen en helaftens fest. Vi lover en engasjerende opplevelse for alle våre Wallmans-gjester.


Credits

SINGERS
Anna Hedblom
Sacha Perez Nielsen
LJ Amorsolo
Natasja Smørholm

MUSICIANS
Lasse Hallberg
Luka Kalentics

DANCERS
William Jögi
Magdalena Sutton
Ronald Belaza

CIRCUS ARTISTS
Jamie Swan
Beata Surmiak

DIRECTION & PRODUCTION DESIGN
Kristian Glomnes-Larsen

MUSICAL DIRECTOR & CO PRODUCER
Christian Stähler

ASSISTANT PRODUCER
Sara Bergström Hem

WALLMANS GROUP ARTISTIC DIRECTOR
Johan Espeland

WALLMANS GROUP MUSICAL DIRECTOR
Figge von Wachenfeldt

CHOREOGRAPHERS

Helgefølelsen
Simen Gloppen

Old School Celebrations
Sara Bergström Hem &
Kristian Glomnes-Larsen

Sommerforelskelsen
Sara Einbu & Eirik Andrè Dreyer Sellevoll

Fluffy
Ronald Belaza

Psychedelic
Henni Olsen

CIRCUS CHOREOGRAPHY
Jamie Swan & Beata Surmiak


COSTUME DESIGN
Karen Christoffersen
Cårejånni Enderud

LIGHT DESIGN
Anders Skinstad

SOUND DESIGN
Raymond Bergström Hem

VIDEO & ANIMATION
Green Wall Designs

VOCAL SCORE
ARRANGEMENTS
Christian Stähler

SET DESIGN
Bjørn Grønnerud
Pernille Arenholdt Pedersen

SHOW CAPTAIN
Anna Hedblom

DANCE CAPTAIN
William Jögi

STAGE MANAGER
Pernille Arenholdt Pedersen

CREATIVE CONSULTANT
Henrik Årdal

BACKTRACK PRODUCTION

Helgefølelsen
Henrik Hilmersen

Unholy
Ailo Hægeland Løkse & Luka Kalentics

Soul
Ruben Dalen

Old School Celebrations
Ruben Dalen

Hjerte i 2
Ailo Hægeland Løkse & Luka Kalentics

Sommerforelskelsen
Ruben Dalen

Fluffy
Lars Bleiklie

Bathtub
Ruben Dalen

Psychedelic
Henrik Hilmersen

PRODUCERS & MUSICIANS

HELGEFØLELSEN

Arrangement: Christian Stähler

Additional arrangement: Henrik Hilmersen

Production & Mix: Henrik Hilmersen

Programing & Keys: Henrik Hilmersen

Guitar & Bass: Henrik Hilmersen

Drums: Ole Morten Sommer

UNHOLY 

Arrangement: Ailo Hægeland Løkse & Christian Stähler

Production & Mix: Ailo Hægeland Løkse

Programing & Keys: Ailo Hægeland Løkse

Additional Programming & Vocals: Luka Kalentics

SOUL

Arrangement: Christian Stähler

Production & Mix: Ruben Dalen

Drums: Ruben Dalen

Bass: Lars-Erik Dahle

Keys: Jens Andreas Kleiven

CELEBRATION

Arrangement: Christian Stähler

Mix & Production: Ruben Dalen

Drums: Ruben Dalen

Bass: Lars-Erik Dahle

Keys & Organ: Christian Stähler

HJERTE I 2

Arrangement: Luka Kalentics & Christian Stähler

Production & Mix: Luka Kalentics

Programming & Keys: Luka Kalentics

Additional Production: Ailo Hægeland Løkse

Additional Programming: Christian Stähler

Guitar: Lasse Hallberg

SOMMERFORELSKELSEN 

Arrangement: Christian Stähler & Ruben Dalen

Production & Mix: Ruben Dalen

Drums: Ruben Dalen

Bass: Ruben Oma

Guitars: Kjetil Stensnes

Keys: Jens Andreas Kleiven

Fiddle: Øyvind Smith

FLUFFY

Arrangement: Christian Stähler & Lars Bleiklie Devik

Production: Lars Bleiklie Devik/Johannes Groth

Mix: Johannes Groth

Drums: Kristian Tybakken

Bass: Lars Bleiklie Devik

Guitars: Lars Bleiklie Devik & Johannes Groth

Keys: Johannes Groth

LEAVE THE DOOR OPEN

Arrangement: Christian Stähler

Production & Mix: Ruben Dalen

Programming: Ruben Dalen

Drums: Ruben Dalen

Bass: Ruben Oma

Keys: Jens Andreas Kleiven

Guitar: Kjetil Stensnes

PSYCHEDELIC 

Arrangement: Christian Stähler

Production & Mix: Henrik Hilmersen

Programming & Keys: Henrik Hilmersen

Additional Programming & Keys: Christian Stähler

Guitars & Bass: Henrik Hilmersen

Drums: Ole Morten Sommer

SPECIAL THANKS TO

The entire show team that always do much more than we could ever expect.