Underholdning til ditt arrangement

wallmans on tour

Om du planlegger kick-off, julebord eller prisutdelinger får du, med Wallmans On Tour, et unikt underholdningskonsept tilpasset ditt event – uansett hvor i Norge du holder til.

Vi gleder oss alle til perioden etter pandemien. Og det er ikke tvil om at det er mye optimisme i luften.

Julebordsesongen begynner allerede og fylles opp. Mange er sulteforet på fest og underholdning. Ta kontakt og book din dato i dag. Wallmans On Tour kommer med festen og gir deg en helaften du sent vil glemme. Vi reiser til hele Norge. Perfekt for bedrifter og for lokale arrangører som vil arrangere fest på sitt hjemsted.
 
Med Wallmans On Tour trenger du ikke tenke på noe. Wallmans On Tour stiller med en komplett underholdningspakke hvor vårt viktigste mål er å skape fest!
 
Vi vil at du og dine gjester skal bli endel av forestillingen, at dere skal synge med, danse, le. Våre erfarne artister vil få i gang stemningen og drive kvelden fremover. Helt til de slipper deg ut på dansegulvet hvor DJen eller bandet holder deg i hånden til det er på tide å si god natt.
 
Wallmans har over 30 års erfaring med å skape engasjerende, fantastiske, sjarmerende og fengslende arrangementer. Hvor underholdningen, maten og stemningen går hånd i hånd.
 
Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Ta kontakt med oss for prisforespørsel:

Pål Fineide
Sales Manager
(+47) 455 02 178
Send mail

Kristian Larsen
Showansvarlig & Eventprodusent
(+47) 950 29 791
Send mail