Underholdning til ditt arrangement

wallmans on tour

Om du planlegger kick-off, julebord eller prisutdelinger får du, med Wallmans On Tour, et unikt underholdningskonsept tilpasset ditt event – uansett hvor i Norge du holder til.

Vi har to omreisende team som er tilgjengelig hele året.

Om du planlegger kick-off, julebord eller prisutdelinger får du, med Wallmans On Tour, et unikt underholdningskonsept tilpasset ditt event – uansett hvor i Norge du holder til.

Wallmans On Tour er en høy-oktan, nedstrippet, energifylt versjon av Wallmans som passer utmerket for bedrifter som vil gi sine ansatte en spesiell kveld, eller for lokale arrangører som vil arrangere fest på sitt hjemsted. Konferansesaler, bygdehus, idrettshaller eller kontorlokaler. Bare fantasien setter stopper for hvordan ditt event skal se ut. 

Vi tar med oss svært dyktige og erfarne sangere, musikere og spesial acter/sirkusartister og lager fest i hele Norge. Sommerfest, kick-off, kundemøter, bryllup eller julebord er gode anledninger til å ha fest sammen med oss. 

Med Wallmans On Tour trenger du ikke tenke på noe. Wallmans On Tour stiller med en komplett underholdningspakke hvor vårt eneste og viktigste mål er å skape en uforglemmelig kveld! 

Vi vil at du og dine gjester skal bli endel av forestillingen, at dere skal synge med, danse, le. Våre erfarne artister vil få i gang stemningen og drive kvelden fremover. Helt til de slipper deg ut på dansegulvet hvor DJen eller bandet holder deg i hånden til det er på tide å si god natt.

Wallmans har over 30 års erfaring med å skape engasjerende, fantastiske, sjarmerende og fengslende arrangementer. Hvor underholdningen, maten og stemningen går hånd i hånd.

Vi er to omreisende team som er tilgjengelig hele året.

Ta kontakt for en uforpliktende prat eller scroll ned for å få en oversikt over vår turnéplan.

Ta kontakt med oss for prisforespørsel:

Pål Fineide
Sales Manager
(+47) 455 02 178
Send mail

Kristian Larsen
Showansvarlig & Eventprodusent
(+47) 950 29 791
Send mail

LEDIGE DATOER:

ØNSKER DU AT VI KOMMER TIL DEG?
OVERSIKT OVER LEDIGE DATOER HØST/VINTER 2022

Uke 36Ledig
Uke 37Ledig
Uke 38Ledig
Uke 39Ledig
Uke 40Ledig
Uke 41Ledig
Uke 42Ledig
Uke 43Ledig
Uke 44Ledig
Uke 45Ledig
Uke 46Ledig
Uke 47Fullbooket
Uke 48Fullbooket
Uke 49Fullbooket
Uke 50Fullbooket
NyttårsaftenLedig
BOOK BILLETTER:

TURNÉPLAN OG LINK TIL BOOKING