
Vi garanterer julestemning, enten du er her med kjæresten, vennene dine eller med kolleger. Vi serverer deg ikke bare en nydelig 4-retters meny i vår egen restaurant, du får også underholdning til julebordet. Det beste av alt? Du slipper å forflytte deg en meter.
Kom til oss og opplev en julepyntet salong, show og underholdning du ikke finner noe annet sted i Norge.
Vi byr på glede, tårer, latter, glitter, muskler
– og noen julehemmeligheter …
Hos oss starter julen 1. november.
SHOWET:
Med 23 års fartstid og flere publikumssuksesser i bagasjen, har vi tatt årets show til nye høyder. Shownumrene bærer preg av følelser, både emosjonelle og kroppslige. Vi har også et spesielt juleshownummer i november og desember.
Dørene åpner kl. 18.00. Vårt seatingnummer kommer på like etter. Første rett blir servert ca. kl. 19.00.
Showet er ferdig ca. kl. 23.00. Etter showslutt fortsetter
festen…
KATEGORI/Pris:
Forklaring på kategoriene:
- VIP: GOD SIKT FRA kr 1695*
- (inkl. kaffe/te og velkomstbobler, minimum 4/8 personer)
- TOMANNSBORD GULL: GOD SIKT FRA kr 1545*
- GULL: GOD SIKT FRA kr 1395*
- SØLV: VARIERT SIKT FRA kr 1145*
- BRONSE: INGEN SIKT FRA kr 795*
VIP: Vår aller beste plassering i sofa, med full sikt til scener og show. Vi har 5-manns eller 9-manns sofa. Kan bookes av minimum 4/8 personer. Inkluderer velkomstbobler og kaffe/te.
TOMANNSBORD GULL: Et bord for 2 personer med svært god sikt. Kan kun bookes av selskap på 2 personer.
KATEGORI GULL: Alle i selskapet får sikt til scene/show, men det vil variere hvor i salongen bordene er plassert. Vi kan ikke garantere at bordene blir plassert nede foran scenen.
KATEGORI SØLV: I de fleste tilfeller vil gjestene ha sikt til showet, men det kan ikke garanteres. Det kan også variere innad på bordet.
KATEGORI BRONSE: I denne siktkategorien har et fåtall av setene sikt til scenen. Der det er mulig kan også gjestene reise seg for å se showet. Her betales det for fantastisk mat og den gode atmosfæren.
* NB! Alle prisene varierer etter sesong og hvilken dag dere bestiller billetter til. Våre beste priser får du på torsdager, utenom høytidene.
Hva inngår i prisen?
Inngang, garderobe, et forrykende show, en nydelig flerretters meny og nattklubb.
Drikke kommer i tillegg.
Hvor lenge varer showet?
Showet er ferdig ca kl. 23. Vi holder barene åpne etter show og fortsetter kvelden med dansegulv og nattklubb.
Flere spørsmål?
Julemeny
Menyen må bestilles på forhånd, senest to uker før. Har du ikke spesifisert noe, vil du bli servert kjøtt til hovedrett.
Husk å fortelle oss om eventuelle allergier, om du heller ønsker fisk til hovedrett, vegetarmeny eller veganmeny – eller om du har spesielle ønsker til menyen, slik at vi kan ta hensyn til og tilpasse den på best mulig måte.
Gi gjerne beskjed til din servitør om eventuelle allergier på kvelden også, slik at vi sammen sikrer at alle hensyn blir ivaretatt.
Alle retter kan inneholde spor av nøtter. Vi tar forbehold om endringer.
MENY HOVEDRETT KJØTT
Sesongens suppe
Misosuppe med biff, grønnsaker og egg
(sulfitt, selleri, soya, egg, gluten)
Kjøkkensjefens valg
Hoisinkylling med japansk coleslaw og sesamfrø
(sesam, gluten, soya, sulfitt, fisk og melk)
Hovedrett
Indrefilet av storfe med julekrydret rødvinssaus, sesongens grønnsaker og potetpurè
(sulfitt, gluten, soya, melk, selleri)
Dessert
Ostekake med misokaramell og krystallisert brunost
(gluten, egg, melk, soya)
MENY HOVEDRETT FISK
Sesongens suppe
Misosuppe med biff, grønnsaker og egg
(sulfitt, selleri, soya, egg, gluten)
Kjøkkensjefens valg
Hoisinkylling med japansk coleslaw og sesamfrø
(sesam, gluten, soya, sulfitt, fisk og melk)
Hovedrett
Misoglasert torsk med gulrotpuré, sesongens grønnsaker og julekrydret rødvinssaus
(fisk, melk, sulfitt)
Dessert
Ostekake med misokaramell og krystallisert brunost
(gluten, egg, melk, soya)
MENY VEGETAR
Sesongens suppe
Gresskarsuppe med ristede frø og urteolje (sulfitt)
Kjøkkensjefens valg
Aubergine og tomat med coleslaw, fetaost og avokadokrem (melk, sulfitt)
Hovedrett
Stekt kål med sellerirotpuré, syltede sennepsfrø, julekrydret grønnsaksdashi og persilleolje
(soya, selleri, sennep, sulfitt, gluten)
Dessert
Ostekake med misokaramell og krystallisert sjokolade
(gluten, egg, melk, soya)
MENY VEGAN
Sesongens suppe
Gresskarsuppe med ristede frø og urteolje
(sulfitt)
Kjøkkensjefens valg
Aubergine og tomat med coleslaw og avokadokrem
(sulfitt)
Hovedrett
Stekt kål med sellerirotpuré, syltede sennepsfrø, julekrydret grønnsaksdashi og persilleolje
(soya, selleri, sennep, sulfitt, gluten)
Dessert
Pasjonsfruktterte
(gluten, soya)
Drikke til maten
Drikke kan bestilles på forhånd eller når du ankommer.
Vi har drikkepakker tilpasset menyen.
Skal du arrangere julebord for bedriften?
