Vi hjelper deg

Firmafest i Oslo

Er du ansvarlig for jobbens firmafest? Er du usikker på hva dere skal gjøre? Eller kanskje du allerede vet det men trenger lokale? Trenger du tips til hvor du skal legge firmafesten?

FIRMAFEST

Vi på Wallmans Oslo har over 20 års fartstid i bransjen og er eksperter på feiring og eventer. Med eget kjøkken, egne kokker, servitører, bartendere, artister til underholdningen, scene, lys- og lydteknikker og egne vakter, tilbyr vi alt du trenger for å få et vellykket arrangement. Uansett hva du trenger så fikser vi det for deg

Hva kan man arrangere på Wallmans?

Vi har hatt mange ulike arrangementer, firmafester og andre festligheter hos oss. Her er noe av det du kan arrangere på Wallmans:


Prisutdeling / awards

Har dere hatt et positivt driftsår eller ønsker å gjøre litt ekstra stas på de som har bidratt til å løfte bedriften på en eller annen måte? Få hjelp med prisutdelingen hos oss og sett et feststemt punktum for dagen med middag og fantastisk show! Kontakt oss for å høre mer.


Jubileum

Fyller bedriften 30, 50 eller kanskje 100 år? Skal dere ha en storslagen jubileumsfest? På Wallmans kan du velge mellom bordreservasjoner eller leie av lokalet og muligheten til å få skreddersydd salongen etter deres ønske.


Kick off

Enten dere skal feire at dere er i gang igjen etter sommerferien, har påbegynt nytt budsjettår eller du bare vil gi dine ansatte en vitamininnsprøytning i en hektisk periode – kan dere overlate det hele til oss.


Wallmans On Tour

Har du og firmaet ditt ikke mulighet til å oppleve Wallmans dinnerparty i Oslo, så kan dere leie Wallmans profesjonelle artister til å opptre på deres event.


Leie selskapslokale

Er du interessert i å leie hele Wallmans Oslo til ditt neste event, awardshow eller kanskje julebord? Ta kontakt med oss!


Våre gjesters tilbakemeldinger

Vår erfaring med å arrangere våre årlige julebord med Wallmans har vært helt enestående. Fra det øyeblikket vi kontakter dem, blir vi møtt med en imøtekommende og profesjonell holdning som umiddelbart gir oss tillit til deres evne til å levere en minneverdig opplevelse. Wallmans salgsjef gir oss all den informasjonen vi trenger for å planlegge og skreddersy vårt arrangement etter våre behov og ønsker.

– Hashif R. Raja., Azets Insights AS

Jeg vil gjerne takke for et flott julebord med strålende underholdning. De ansatte storkoste seg og gav gode tilbakemeldinger på en minnerik helaften. Takk for bra samarbeide og skreddersying av programmet, vi kommer gjerne tilbake.

– Marius T., Meny AS