20. JUNI KL 18

Pride @ Wallmans


Start Pride-feiringen på Wallmans!

Gjør deg klar for en uforglemmelig kveld fylt med farger, glitter, glam og fantastisk underholdning! Denne spektakulære kvelden er ikke bare en fest for sansene, men også en hyllest til kjærligheten i alle dens former. 🌈

Velkommen til Pride @ Wallmans!

En deilig flerretters middag
⭐ Et forrykende show med musikere, sangere, dansere og sirkusakrobater
⭐ Gratis garderobe

⭐ Nattklubb
⭐ Masse kjærlighet

Dresscode: Dress to impress!!

Vi kårer kveldens beste antrekk!
Vi vil hedre deg som setter din egen vri på antrekket, deg som lar din personlighet skinne gjennom ditt valg av klær og tilbehør. Vinneren av denne prisen er ikke bare den som har det mest iøynefallende antrekket, men den som bærer det med ekte selvtillit og integritet. Det handler om å ha en aura av autentisitet som lyser opp rommet og inspirerer andre til å gjøre det samme.

Når og hvor?

Torsdag 20. juni
Mølleparken 6, ved Akerselva på Sagene i Oslo.

Dørene åpner kl. 18.00.
Seatingnummer kl. 18.00-18.30. Første shownummer starter kl. 19.00.

Showet er ferdig ca. kl. 23.00. 
Etter showslutt fortsetter festen! 🎉

Billetter

Kategori/pris

Forklaring på kategoriene:

  • VIP: GOD SIKT kr 1695
    (inkl. kaffe/te og velkomstbobler, minimum 4/8 personer)
  • TOMANNSBORD GULL: GOD SIKT kr 1545
  • GULL: GOD SIKT kr 1395
  • SØLV: VARIERT SIKT kr 1145
  • BRONSE: INGEN SIKT kr 795

VIP: Vår aller beste plassering i sofa, med full sikt til scener og show. Vi har 5-manns eller 9-manns sofa. Kan bookes av minimum 4/8 personer. Inkluderer velkomstbobler og kaffe/te.

TOMANNSBORD GULL: Et bord for 2 personer med svært god sikt. Kan kun bookes av selskap på 2 personer.

KATEGORI GULL: Alle i selskapet får sikt til scene/show, men det vil variere hvor i salongen bordene er plassert. Vi kan ikke garantere at bordene blir plassert nede foran scenen.

KATEGORI SØLV: I de fleste tilfeller vil gjestene ha sikt til showet, men det kan ikke garanteres. Det kan også variere innad på bordet. 

KATEGORI BRONSE: I denne siktkategorien har et fåtall av setene sikt til scenen. Der det er mulig kan også gjestene reise seg for å se showet. Her betales det for fantastisk mat og den gode atmosfæren.

Kjøpsbetingelser

Hva inngår i prisen?

Inngang, garderobe, et forrykende show og en nydelig flerretters meny.

Drikke kommer i tillegg.


Showet

Årets Dinnershow heter “Art Pop” – og dette er ikke bare et navn, men et konsept som vi mener perfekt fanger essensen av showet vårt. Vi bryter ned barrierene mellom høy og lavkultur og feirer mangfoldet og rikdommen i kunstneriske uttrykk i alle dens former. For med moderne musikk, sang, dans og akrobatikk i verdensklasse, er dette Dinnershowet garantert en fest for sansene dine.

Mat og drikke

Når du booker billetter til Wallmans, blir du ikke bare servert fantastisk underholdning. Billetten inkluderer også en nydelig fleretters meny med de beste råvarene sesongen har å by på, komponert av våre egne kokker.

Vi har et stort utvalg drikke og drikkepakker som passer til maten. Drikke kan bestilles på forhånd eller når du ankommer.

Leave happier

Vi lover å gjøre vårt beste for at når du forlater salongen på kvelden – skal du du forlate oss litt gladere enn da du kom.

❤️🧡💛💚💙💜

Book online

Er dere flere enn 15 personer, ta kontakt med oss på telefon (+47) 23 22 65 90 eller mail booking@wallmans.com.

Flere spørsmål?

Vi har samlet vanlige spørsmål og svar i vår FAQ.