Kvinnedagen 8. mars

Bli med på tidenes afterwork

Vi garanterer god stemning, nydelig mat og underholdning i egen klasse! Ta med deg kollegaene eller venninnene dine på en annerledes markering fylt med inspirasjon.

Tid for inspirasjon

Wallmans Oslo inviterer til en inspirasjonsrik afterwork på Kvinnedagen 8. mars. Vi serverer en deilig 3-retters meny, og det kommer tre foredragsholdere som skal gi inspirasjon og motivasjon i hverdagen. I tillegg har vi plukket ut fire av våre shownummer.

Alle får Goodiebag!

Foredragsholdere

Solfrid Flateby – Inspirasjon, motivasjon, selvledelse for bra damer!

Solfrid Flateby (49) er en av Norges mest populære foredragsholdere. Hun har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche). Hun har bygget opp lederskoler, verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 25 år. Les mer om Solfrid på www.solfridflateby.no Solfrid ble kåret til Norges beste kvinnelige foredragsholder av Talerlisten.no i 2018 og 2019, og til Årets Taler for 2021.

Björg Thorhallsdottir – Finn din indre stemme

Björg har ti år med kunstutdannelse innen grafikk, maleri, glass-mosaikk, installasjoner og akttegninger fra blant annet kunstakademiet i Barcelona og Toulouse. Kunsten hennes stilles ut i inn- og utland. Björg er også utdannet EQ-terapeut ved EQ Institute og MPower agent ved MPower Institute. Björg startet opp det nå landsomspennende arrangementet Hjertefred.

Björg har også utviklet Destinasjon Glede, et kursløp hvor man i løpet av et år får verktøyene for å rydde plass til mer glede i livet. Hun har gitt ut flere bøker (17 stk) og er blitt en svært anerkjent foredragsholder i løpet av de siste årene.

Adina Broady Aasebö – Lykke er en muskel du kan trene

Nysgjerrighet på mennesker setter tonen gjennom hele livet til Adina og i 2019 skrev hun boken Passionistas «Women of Influence» sammen med sosiolog Kristin Undheim. www.passionistas.no. Adina har fordypet seg i feltet livskvalitet og lykke og har de siste årene intervjuet over 50 forskere og eksperter og gjennomført kvantitative og kvalitative studier fra ulike vinkler i søken etter å forstå hva som skal til for å oppnå mer glede i livet. Foredraget er basert på denne innsikt om lykke. Visste du f.eks at lykke er en muskel som kan trenes?


Program for dagen:

Dørene åpnes kl 16.00
Velkommen fra scenen 16.30
Shownummer
Forrett serveres
Bjørg Thorhallsdottir – Finn din indre stemme  
Show nummer
Solfrid Flateby  – Inspirasjon, motivasjon, selvledelse for bra damer!
Hovedrett serveres
Show nummer 
Adina Broady Aasebø  – Lykke er en muskel du kan trene
Dessert serveres
Show nummer
Takk for i kveld   –  ca kl. 21


Meny:

Vi serverer en nydelig 3-retters meny.
Velg mellom meny kjøtt, fisk, vegetar eller vegansk.


Pris:

VIP 1290,-/pers. (GOD SIKT)
Kan bookes av grupper på 4/5 eller 8/9 stk.

GULL 990,-/pers. (GOD SIKT)

Billettene inkluderer inngang, garderobe, foredrag, show og en nydelig 3-retters meny. Drikke kommer i tillegg.


Vinpakke

Vi har vinpakker med 4 glass, tilpasset menyen, som du kan legge inn i bestillingen. Denne vinpakken inkluderer velkomstbobler.

Ekstra bobler

Ønsker dere en flaske Cava eller Champagne som står klar på bordet ved ankomst? Legg det inn i bestillingen.


Lurer du på noe?