Søndag 12. februar

Overrask på morsdagen

Gi en uforglemmelig opplevelse! Show, flerretters middag, herlig atmosfære og kveld som vil huskes lenge! En perfekt morsdagsgave!

Tid for å skjemme bort mamma litt ekstra!

Gi bort en uforglemmelig kveld hos oss på Wallmans Oslo.

Hos oss kan dere senke skuldrene, nyte god mat og drikke, mens våre dyktige artister drar dere inn i Wallmans verden. Kjente og kjære låtskatter og moderne og sprudlende dansenumre fortryller alle sanser, samtidig som dere får servert en nydelig flerretters meny. 

Billetten inkluderer inngang, garderobe, show og flerretters meny.
Drikke kommer i tillegg.


Vi har også Gavekort på en helaftens opplevelse

Med et gavekort på Wallmans gir du ikke bare bort en opplevelse i gave, men du gir bort minner som vil vare lenge!


Menyen:

Showet:

Med over 20 års fartstid og flere publikumssuksesser i bagasjen, har vi tatt årets show til nye høyder. Med Side Show trekker vi linjer tilbake til sirkusets mystiske opprinnelse og at Wallmans er noe annet, noe på siden. Noe du ikke finner på andre scener i Oslo og Norge.

Dørene åpner kl. 18.00 Seatingnummer kl. 18.00-18.30. Første shownummer starter kl. 19.00.

Showet er ferdig ca. kl. 23.00 Etter showslutt fortsetter festen!

KATEGORI/Pris:

Forklaring på kategoriene:

  • VIP: GOD SIKT FRA kr 1595*
    (inkl. kaffe/te og velkomstbobler, minimum 4/8 personer)
  • TOMANNSBORD GULL: GOD SIKT FRA kr 1345* 
  • GULL: GOD SIKT FRA kr 1245*
  • SØLV: VARIERT SIKT FRA kr 795* 
  • BRONSE: INGEN SIKT FRA kr 645* 

VIP: Vår aller beste plassering i sofa, med full sikt til scener og show. Vi har 5-manns eller 9-manns sofa. Kan bookes av minimum 4/8 personer. Inkluderer velkomstbobler og kaffe/te.

TOMANNSBORD GULL: Et bord for 2 personer med svært god sikt. Kan kun bookes av selskap på 2 personer.

KATEGORI GULL: Alle i selskapet får sikt til scene/show, men det vil variere hvor i salongen bordene er plassert. Vi kan ikke garantere at bordene blir plassert nede foran scenen.

KATEGORI SØLV: I de fleste tilfeller vil gjestene ha sikt til showet, men det kan ikke garanteres. Det kan også variere innad på bordet. 

KATEGORI BRONSE: I denne siktkategorien har et fåtall av setene sikt til scenen. Der det er mulig kan også gjestene reise seg for å se showet. Her betales det for fantastisk mat og den gode atmosfæren.

* NB! Alle prisene varierer etter sesong og hvilken dag dere bestiller billetter til. Våre beste priser får du på torsdager, utenom høytidene.

Kjøpsbetingelser


En helg i Oslo?

Bor dere litt utenfor Oslo? Vi samarbeider med et utvalg hoteller og tilbyr våre gjester en hotellpakke som du kan lese mer om ved å trykke her.