På nyttårsfesten på Wallmans blir du ikke bare servert fantastisk underholdning. Billetten inkluderer også en nydelig og eksklusiv sesongbasert 5-retters meny som er satt sammen med de beste råvarene sesongen har å by på, komponert av våre egne dyktige kokker.
Mat og drikke
Vi inviterer deg til en feststemt nyttårsaften på Wallmans Oslo med et spektakulært show og en luksuriøs 5-retters nyttårsmeny. Mens andre stenger dørene på nyttårsaften, holder vi åpent og sørger for å skape Oslos råeste nyttårsparty!
Du vil bli servert en nydelig flerretters middag som er satt sammen at våre dyktige og profesjonelle kokker. Rettene blir servert mellom de ulike numrene og du vil kunne nyte maten mens underholdningen pågår. Det er mulig å velge mellom ulike vinpakker som et tillegg underveis i bookingen.
Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.
Menyen må bestilles på forhånd, senest to uker før ankomst. Har du ikke spesifisert noe, vil du bli servert kjøtt til hovedrett. Husk å melde inn allergier når du bestiller og senest to uker før ankomst.
Velkommen!
Bobler
Alle blir servert et glass Champagne ved ankomst. Det er også mulig å bestille en flaske Champagne som blir servert like før midnatt. Dette gjør du underveis i bookingen.
Ønsker du drikkepakke til kvelden?
Drikke kan bestilles på forhånd eller når du ankommer.
Vi har satt sammen en drikkepakke med 6 glass som er tilpasset nyttårsmenyen. Denne bestiller du samtidig som du kjøper billettene.
Meny Nyttårsaften 2024
Merk: Valg av meny og opplysninger om allergier må meldes inn senest 2 uker før besøket. Hvis det ikke spesifiseres noe valg, vil du bli servert «Meny kjøtt».
Alle retter kan inneholde spor av nøtter. Vi tar forbehold om at endringer kan forekomme. Menyvalg og allergiinformasjon må gis senest to uker før forestillingen. Endringer meldt etter denne fristen vil ikke bli imøtekommet.
MENY KJØTT
I
Jordskokksuppe med Hummer
(Skalldyr, Melk, Selleri, Fisk, SO)
II
Rekecocktail
(Fisk, Skalldyr, Melk, SO, Gluten, Egg)
III
Reinsdyr, Pastinakkpure med Tyttebær og Syltet Løk
(Melk, SO)
IV
Okse Indrefilet, Mørk Sjokolade Portvinsaus med Sesongens Grønnsaker og Potetpuré
(Melk, SO)
V
Sjokolade og Tonkabønner caramel Tart
(Gluten, Melk, Egg, Soya)
MENY FISK
I
Jordskokksuppe med Hummer
(Skalldyr, Melk, Selleri, Fisk, SO)
II
Rekecocktail
(Fisk, Skalldyr, Melk, SO, Gluten, Egg)
III
Reinsdyr, Pastinakkpure med Tyttebær og Syltet Løk
(Melk, SO)
IV
Torsk, Svart Hvitløk Hollandaise med Carrot puré og Sesongens Grønnsaker
(Skalldyr, Fisk, Melk, SO)
V
Sjokolade og Tonkabønner caramel Tart
(Gluten, Melk, Egg, Soya)
MENY VEGETAR
I
Jordskokksuppe
(SO, Selleri)
II
Ceviche
(SO, Selleri)
III
Rainbow Gulrøtter
(SO)
IV
Ovnsbakte Sellerirot med Demi Glace og Sesongens Grønnsaker
(SO, Selleri, Soya, Gluten)
V
Skogsbær Tart(Soya, Gluten)
MENY VEGAN
I
Jordskokksuppe
(SO, Selleri)
Kjøkkensjefens valg
Ceviche
(SO, Selleri)
III
Rainbow Gulrøtter
(SO)
IV
Ovnsbakte Sellerirot med Demi Glace og Sesongens Grønnsaker
(SO, Selleri, Soya, Gluten)
V
Skogsbær Tart
(Soya, Gluten)
MENY PESCETAR
I
Jordskokksuppe med Hummer
(Skalldyr, Melk, Selleri, Fisk, SO)
II
Rekecocktail
(Fisk, Skalldyr, Melk, SO, Gluten, Egg)
III
Rainbow Gulrøtter
(SO)
IV
Torsk, Svart Hvitløk Hollandaise med Carrot puré og Sesongens Grønnsaker
(Skalldyr, Fisk, Melk, SO)
V
Sjokolade og Tonkabønner caramel Tart(Gluten, Melk, Egg, Soya)