AUGUST 2021 – juni 2022

Dirty little secrets

Suksessen fortsetter! Showet «Dirty Little Secrets», kanskje det beste showet vi har skapt noen sinne!

Velkommen til et forrykende show med en miks av tidligere og nye shownummer og en deilig 4-retters meny med sesongens beste råvarer.

Takket være verdenskjente koreografer og fantastisk kostymedesigner, showprodusent, dyktige artister – og produksjonsteam, kan vi gi våre gjester en helt spesiell og unik opplevelse i Oslo. Kom og nyt en forrykende helaften hos oss på Wallmans.

Velkommen til norges råeste dinnerparty!

Vi byr på glede, tårer, latter, glitter, muskler – og noen nye hemmeligheter.

Vi lover at du vil forlate oss med alle følelsene utenpå kroppen og et stort smil om munnen. Unn deg selv en hyggelig datenight med kjæresten eller en feststemt tur ut med jobben eller vennegjengen. Vi gir deg en energiinnsprøytning du kan leve lenge på.

Velkommen til en kveld du sent vil glemme!

NYHET: FLYTTBAR BOOKING

Vi tilbyr våre gjester å kjøpe Flyttbar Booking.
Med denne «forsikringen» får du muligheten til å booke om billettene inntil kl 12.00 på selve showdagen. Les mer om vilkårene for Flyttbar Booking.


SHOWET:

Med over 20 års fartstid og flere publikumssuksesser i bagasjen, har vi tatt årets show til nye høyder. Shownumrene bærer preg av følelser, både emosjonelle og kroppslige. Glede, sorg, lyster, sensualitet, rock’n’roll og nervepirrende akrobatikk er noen av stikkordene for denne sesongen.

Dørene åpner kl. 18.00. Seatingnummer kl. 18.00-18.30. Første shownummer starter kl. 19.00.

Showet er ferdig ca. kl. 22.45. Etter showslutt fortsetter festen.

Menyen:

KATEGORI/Pris:

Forklaring på kategoriene:

  • VIP: GOD SIKTFRA kr 1395*
    (inkl. kaffe/te og velkomstbobler, minimum 4/8 personer)
  • TOMANNSBORD GULL: GOD SIKTFRA kr 1095* 
  • GULL: GOD SIKTFRA kr 995*
  • SØLV: VARIERT SIKTFRA kr 795* 
  • BRONSE: INGEN SIKTFRA kr 645* 
  •  

VIP: Vår aller beste plassering i sofa, med full sikt til scener og show. Vi har 5-manns eller 9-manns sofa. Kan bookes av minimum 4/8 personer. Inkluderer velkomstbobler og kaffe/te.

TOMANNSBORD GULL: Et bord for 2 personer med svært god sikt. Kan kun bookes av selskap på 2 personer.

KATEGORI GULL: Alle i selskapet får sikt til scene/show, men det vil variere hvor i salongen bordene er plassert. Vi kan ikke garantere at bordene blir plassert nede foran scenen.

KATEGORI SØLV: I de fleste tilfeller vil gjestene ha sikt til showet, men det kan ikke garanteres. Det kan også variere innad på bordet. 

KATEGORI BRONSE: I denne kategorien har gjestene ikke sikt til scene.  Hvis mulig kan gjestene reiser seg for å se showet. Her betales det for mat og god atmosfære

* NB! Alle prisene varierer etter sesong og hvilken dag dere bestiller billetter til. Våre beste priser får du på torsdager, utenom høytidene.

Mer om billettkategoriene

HVA INNGÅR I PRISEN?

Inngang, garderobe, et forrykende show og en nydelig fireretters meny.
Drikke kommer i tillegg.

HVOR lenge varer showet?

Showet er ferdig ca kl. 22.45. Dere er velkomne til å sitte lenger.

Flere spørsmål?

Last ned invitasjoner:

Skal du kjøpe en kveld i gave til en du er glad i?
Trykk på en av invitasjonene, skriv det du ønsker, print ut og gi den til den du vil dele opplevelsen med.

Bla i årets brosjyre:

STørre gruppe?

ER DERE EN STØRRE GRUPPE PÅ OVER 15 PERSONER SOM ØNSKER EN HELAFTEN HOS OSS?

Representerer du en bedrift?

EN UFORGLEMMELIG OG MORSOM OPPLEVELSE

Skal du feire bursdag, bryllupsdag, jubileum eller kanskje utdrikningslag i Oslo og lurer på hvor du kan arrangere det? Legg det til oss på Wallmans! Vi er eksperter på feiring, og sørger alltid for å sette fokuset på deg, dere og det dere er her for å feire. Her på Wallmans er dere garantert en fantastisk og morsom opplevelse dere vil mimre og tenke tilbake på i lang tid fremover.

HYLLEST PÅ STORSKJERMEN

Er det noen i følget ditt du ønsker at skal få litt ekstra oppmerksomhet under kvelden, gi oss beskjed ved booking. Vi sørger for å drysse litt ekstra på de som er her for å feire store og små ting i livet. Det er nemlig muligheter for at bursdagsbarnet, jubilanten, bruden eller kanskje brudgommen blir hyllet med sitt navn på storskjermen og kanskje får litt ekstra oppmerksomhet under feirenummeret vårt. Vi elsker å feire dere!