August 2023 - juni 2024

Dinnershow

Takket være verdenskjente koreografer og fantastiske kostymedesignere, showprodusenter, dyktige artister – og produksjonsteam, lover vi å gi våre gjester en helt spesiell og unik opplevelse.

Velkommen til Norges råeste dinnerparty

Gjør deg klar for en kveld som tar deg med på en reise gjennom Art Pops pulserende verden, fylt med imponerende bilder, deilig mat og høyenergiske dansenumre som får deg til å ønske å være med.

Live musikk, forførende, eksplosiv dans og akrobatikk i verdensklasse står på menyen.

Vi lover at du vil forlate oss med alle følelsene utenpå kroppen og et stort smil om munnen. Unn deg selv en hyggelig datenight med kjæresten eller en feststemt tur ut med jobben eller vennegjengen.

Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av. Så sett av i kalenderen og bli med oss for en uforglemmelig kveld.

Leave happier
Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.

Velkommen til en kveld du sent vil glemme!


SHOWET:

Med 23 års fartstid og flere publikumssuksesser i bagasjen, har vi tatt årets show til nye høyder. Art Pop er ikke bare et navn, men et konsept som vi mener perfekt fanger essensen av showet vårt. Vi bryter ned barrierene mellom høy og lavkultur og feirer mangfoldet og rikdommen i kunstneriske uttrykk i alle dens former. For med moderne musikk, sang, dans og akrobatikk i verdensklasse, er dette Dinnershowet garantert en fest for sansene dine.

Dørene åpner kl. 18.00. Seatingnummer kl. 18.00-18.30. Første shownummer starter kl. 19.00.

Showet er ferdig ca. kl. 23.00. Etter showslutt fortsetter festen.


Menyen:


KATEGORI/Pris:

Forklaring på kategoriene:

  • VIP: GOD SIKT FRA kr 1695*
    (inkl. kaffe/te og velkomstbobler, minimum 4/8 personer)
  • TOMANNSBORD GULL: GOD SIKT FRA kr 1545* 
  • GULL: GOD SIKT FRA kr 1395*
  • SØLV: VARIERT SIKT FRA kr 1145* 
  • BRONSE: INGEN SIKT FRA kr 795* 

VIP: Vår aller beste plassering i sofa, med full sikt til scener og show. Vi har 5-manns eller 9-manns sofa. Kan bookes av minimum 4/8 personer. Inkluderer velkomstbobler og kaffe/te.

TOMANNSBORD GULL: Et bord for 2 personer med svært god sikt. Kan kun bookes av selskap på 2 personer.

KATEGORI GULL: Alle i selskapet får sikt til scene/show, men det vil variere hvor i salongen bordene er plassert. Vi kan ikke garantere at bordene blir plassert nede foran scenen.

KATEGORI SØLV: I de fleste tilfeller vil gjestene ha sikt til showet, men det kan ikke garanteres. Det kan også variere innad på bordet. 

KATEGORI BRONSE: I denne siktkategorien har et fåtall av setene sikt til scenen. Der det er mulig kan også gjestene reise seg for å se showet. Her betales det for fantastisk mat og den gode atmosfæren.

* NB! Alle prisene varierer etter sesong og hvilken dag dere bestiller billetter til. Våre beste priser får du på torsdager, utenom høytidene.

Kjøpsbetingelser


HVA INNGÅR I PRISEN?

Inngang, garderobe, et forrykende show og en nydelig flerretters meny.
Drikke kommer i tillegg.


HVOR lenge varer showet?

Showet er ferdig ca kl. 23.00. Dere er velkomne til å sitte lenger.


Flere spørsmål?


Programblad


Last ned invitasjoner:

Skal du kjøpe en kveld i gave til en du er glad i?
Trykk på en av invitasjonene, skriv det du ønsker, print ut og gi den til den du vil dele opplevelsen med.


Større gruppe?

ER DERE EN STØRRE GRUPPE PÅ OVER 15 PERSONER SOM ØNSKER EN HELAFTEN HOS OSS?

Representerer du en bedrift?


EN UFORGLEMMELIG OG MORSOM OPPLEVELSE

Skal du feire bursdag, bryllupsdag, jubileum eller kanskje utdrikningslag i Oslo og lurer på hvor du kan arrangere det? Legg det til oss på Wallmans! Vi er eksperter på feiring, og sørger alltid for å sette fokuset på deg, dere og det dere er her for å feire. Her på Wallmans er dere garantert en fantastisk og morsom opplevelse dere vil mimre og tenke tilbake på i lang tid fremover.


HYLLEST PÅ STORSKJERMEN

Er det noen i følget ditt du ønsker at skal få litt ekstra oppmerksomhet under kvelden, gi oss beskjed ved booking. Vi sørger for å drysse litt ekstra på de som er her for å feire store og små ting i livet. Det er nemlig muligheter for at bursdagsbarnet, jubilanten, bruden eller kanskje brudgommen blir hyllet med sitt navn på storskjermen og kanskje får litt ekstra oppmerksomhet under feirenummeret vårt. Vi elsker å feire dere!