Sesongen 2021 / 2022

Artistene

Hvert år holder Wallmans Oslo, Stockholm og København en stor skandinavisk audition – og hvert år får vi inn over 1200 håpefulle søkere som har et stort ønske om å vise frem sitt talent innen sang og dans. Etter en nøye og selektiv utvelgelse, står kun de beste artistene igjen.

artist elin malmgren

ELin Malmgren

Utdanning / Erfaring: Elin er en allsidig og erfaren artist som nå gjør sitt 4. år hos oss på Wallmans. Før hun kom til oss jobbet hun i forskjellige kunsteriske konstellasjoner i hele Scandinavia med livet i kofferten. 

Fun fact: Hun elsker juice og isbading. Og starter gjerne dagen med en kald dusj.

Amanda Claire Murano

Utdanning / Erfaring: Amanda er 27 år og kommer fra Oslo. 
Hun er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo og jobbet deretter som sanger på ulike hotell i utlandet for reiseselskapet Sunwing. Hun har nylig flyttet hjem fra Sverige hvor hun jobbet på Golden Hits i Stockholm.

Fun fact: Hun elsker salt lakris og popcorn, har bodd i 5 andre land i tillegg til Norge og er halvt italiensk.

Sara Bergström

Utdanning / Erfaring: Sara er utdannet fra Balettakademien i Stockholm å gjorde sin første sesong på Wallmans Oslo i 2012. Deretter har hun bland annet jobbet på Wallmans i København, Wallmans On Tour, på Color Line for 2Entertain og nå senest medvirket som danser i MGP.

Fun fact: Sara har også ved flere anledninger koreografert for både Wallmans og Color Line.

Alicia Widlund

Utdanning / Erfaring: Kommer fra Stockholm, men den siste tiden har hun bodd i Oslo og studert på Bårdar. Hun er en alsidig danser med bakgrunn fra discodans, jazz og de ulike street stilene.

Fun fact: Alicia har hoppet både fallskjerm og strikkhopp i tillegg elsker hun å løse sudoku. 

Michelle Holmström

Utdanning / Erfaring: Michelle kommer fra en liten by utenfor Stockholm. Hun har danset siden hun var 3 år, og blant annet konkurrert i hiphop og representert Sverige i EM. De siste årene har hun utdannet seg ved Danscenter Fryshuset og Bårdar.

Fun fact: Da hun var liten ville hun helst bli astronaut fordi hun elskar stjerner og hun drømmer fortsatt om å besøke rommet en dag. 

Sebastian Sundberg

Utdanning / Erfaring: Sebastian kommer fra Växjö i Smålands mørke skoger. Han har sunget i hardrockband siden han var 17 år og mestret luftgitaren foran speilet allerede som barn.

Fun fact: Bak den rocka fasaden finnes det en snill liten gutt som elsker spakvelder og lange varme bad. Hans mor sier alltid at han er datteren hun aldri fikk.

artist petter ullerstam

petter ullerstam

Utdanning / Erfaring: Petter er en showveteran med lang fartstid hos både Sunwing og Wallmans. Han kommer opprinnelig fra Sundsvall, men nå har han blitt skikkelig nordmann og har stiftet familie her i Norge. 

Fun fact: Petter er en problemløser av annen dimensjon. Har du et praktisk problem, har han garantert løst det før du omtrent har begynt å forklare. Av den grunn er han den personen man har lyst til å være med dersom verden blir utsatt for en zombie-apokalypse.

acrobat-mike-nowosadko
Zybcho sobierajski - acrobat

MIKE NOWOSADKO & ZBYCHO SOBIERAJSKI

Utdanning/erfaring: Disse to polske akrobatene i Duo Creative har vært venner siden de var små. De trente sportsakrobatikk sammen fra de var 9 år gamle. Etter å ha konkurrert hver for seg i ulike grener, bestemte de seg for å fortsette karrieren sammen. De har opptrådd på Caesars Palace i Las Vegas, i Polands got Talent, i Australia, England, Wallmans i København og flere andre steder.

Fotograf: Gonzalo Patricio Valderrama