SKAP DIN EGEN KUNDEKVELD!

SAMLE DINE KUNDER TIL EN HELAFTEN

De fleste bedrifter bruker mye penger på å ta med sine kunder på representasjon, Wine&Dine med én og én kunde på dyre restauranter. Hvorfor ikke heller samle hele gjengen til et sosialt, morsomt og minneverdig arrangement?  

kontakt oss

Send inn en forespørsel på
ditt arrangement!

En uforglemmelig kundekveld!

Samle dine kunder og ansatte til en minglekveld. Vårt konsept passer perfekt til dette formålet. 

Vi organiserer absolutt alt, du inviterer dine selgere og kunder inn til en helt magisk kundekveld. Ønsker du å si noen ord fra scenen, så tilrettelegger vi også for det. 
 
Mellom mat og drikke og shownummer kan dere mingle og ta vare på gjestene/kundene deres.  

Hos Wallmans kan du leie hele Salongen (150 – 580 gjester), og også få underholdning tilpasset deres ønsker og behov. Vi kan arrangere Awards, som får kundene dine frem på scenen, eller vi kan ha et mer nedtonet opplegg. Vi har et stort nettverk av artister eller man kan velge mellom noen eller alle Wallmans shownumre

Wallmans er en av Norges største restauranter, og er perfekt for sammenkomster med opptil 600 deltakere. Vi legger kjærlighet i faget, både i maten som serveres og i det stjernepakkete showet som utarter seg på scenen.  
 
Vi står klare for å hjelpe deg som ønsker å booke en minnerik kveld for alle i organisasjonen. 

Ta kontakt med Pål Fineide påtelefon 455 02 178 eller mail pal.fineide@wallmans.com 

spørsmål?

Legg igjen informasjon
så kontakter vi deg!

Vi på Wallmans Oslo har 20 års fartstid i bransjen og er eksperter på feiring og eventer. 
Med eget kjøkken, egne kokker, servitører, bartendere, artister til underholdningen, scene, lys- og lydteknikker og egne vakter, tilbyr vi alt du trenger for å få et vellykket arrangement.
Uansett hva du trenger så fikser vi det for deg

Hva kan man arrangere på Wallmans?

Vi har hatt mange ulike arrangementer, firmafester og andre festligheter hos oss. Her er noe av det du kan arrangere på Wallmans:

Kundekveld

De fleste bedrifter bruker mye penger på å ta med sine kunder på representasjon, Wine&Dine med én og én kunde på dyre restauranter. Hvorfor ikke heller samle hele gjengen til et sosialt, morsomt og minneverdig arrangement?  Kontakt oss for å høre mer.

Prisutdeling / awards

Har dere hatt et positivt driftsår eller ønsker å gjøre litt ekstra stas på de som har bidratt til å løfte bedriften på en eller annen måte? Få hjelp med prisutdelingen hos oss og sett et feststemt punktum for dagen med middag og fantastisk show! Kontakt oss for å høre mer.

JUBILEUM

Fyller bedriften 30, 50 eller kanskje 100 år? Skal dere ha en storslagen jubileumsfest? På Wallmans kan du velge mellom bordreservasjoner eller leie av lokalet og muligheten til å få skreddersydd salongen etter deres ønske.

Kick off

Enten dere skal feire at dere er i gang igjen etter sommerferien, har påbegynt nytt budsjettår eller du bare vil gi dine ansatte en vitamininnsprøytning i en hektisk periode – kan dere overlate det hele til oss.

Wallmans on tour

Har du og firmaet ditt ikke mulighet til å oppleve Wallmans dinnerparty i Oslo, så kan dere leie Wallmans profesjonelle artister til å opptre på deres event.

Leie selskapslokale

Er du interessert i å leie hele Wallmans Oslo til ditt neste event, awardshow eller kanskje julebord? Ta kontakt med oss!

nyhetsbrev

for bedrifter

firmafest wallmans oslo anfo
  • Firmafest

– Fest er et fag

– Wallmans bør ha slagordet: «Ikke noe problem, dette fikser vi»! Det er nemlig noe de sier svært ofte, forteller Marlene Rasmussen fornøyd.

fornøyde ansatte god leder
  • Arbeidskultur

Slik får du fornøyde ansatte

De ansatte er den viktigste ressursen en bedrift har. Har du ingen til å gjøre jobben, eller enda verre; ingen motiverte og engasjerte ansatte, kommer du ikke langt.

våre gjesters tilbakemeldinger

Vi har ikke fått noen dårlige tilbakemeldinger. Fantastisk stemning, super service, flott lokale og dyktige ansatte gjør at vi alle kan anbefale Wallmans videre. Vi er svært fornøyde med valget og hadde en fantastisk kveld.

– Tuva F., Espresso House

Jeg vil gjerne takke for et flott julebord med strålende underholdning. De ansatte storkoste seg og gav gode tilbakemeldinger på en minnerik helaften. Takk for bra samarbeide og skreddersying av programmet, vi kommer gjerne tilbake.

– Marius T., Meny AS