Skap din egen kundekveld!

Samle dine kunder
til en helaften

De fleste bedrifter bruker mye penger på å ta med sine kunder på representasjon, Wine&Dine med én og én kunde på dyre restauranter. Hvorfor ikke heller samle hele gjengen til et sosialt, morsomt og minneverdig arrangement? 

En uforglemmelig kundekveld!

Samle dine kunder og ansatte til en minglekveld. Vårt konsept passer perfekt til dette formålet. 

Vi organiserer absolutt alt, du inviterer dine selgere og kunder inn til en helt magisk kundekveld. Ønsker du å si noen ord fra scenen, så tilrettelegger vi også for det. 
 
Mellom mat og drikke og shownummer kan dere mingle og ta vare på gjestene/kundene deres.  

Hos Wallmans kan du leie hele Salongen (150 – 600 gjester), og også få underholdning tilpasset deres ønsker og behov. Vi kan arrangere Awards, som får kundene dine frem på scenen, eller vi kan ha et mer nedtonet opplegg. Vi har et stort nettverk av artister eller man kan velge mellom noen eller alle Wallmans shownumre

Wallmans er en av Norges største restauranter, og er perfekt for sammenkomster med opptil 600 deltakere. Vi legger kjærlighet i faget, både i maten som serveres og i det stjernepakkete showet som utarter seg på scenen.  
 
Vi står klare for å hjelpe deg som ønsker å booke en minnerik kveld for alle i organisasjonen. 

Vi på Wallmans Oslo har 20 års fartstid i bransjen og er eksperter på feiring og eventer. 

Med eget kjøkken, egne kokker, servitører, bartendere, artister til underholdningen, scene, lys- og lydteknikker og egne vakter, tilbyr vi alt du trenger for å få et vellykket arrangement.

Uansett hva du trenger så fikser vi det for deg