Leie lokale i Oslo

Festlokale på Wallmans

Leter du etter et unikt festlokale å leie til ditt bedriftsarrangement? Her får du mat, underholdning og fest under samme tak.

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud på akkurat ditt arrangement. Vi gleder oss til å høre fra deg!

FESTLOKALE PÅ WALLMANS

Vi har to unike festlokaler ved sentrale Grünerløkka som passer til både små og store firmafester. Vi har plass til opptil 100 gjester i Turbinen og opptil 600 sittende gjester i Salongen (opptil 700 stående).

Lokalene ligger inntil Akerselva med mat, underholdning og fest under samme tak.

Vi skreddersyr og tilpasser lokalene etter deres behov.

SAMMENKOMSTER, FEST OG FAGLIG PÅFYLL

Ta møtet til nye høyder. Invitér samarbeidspartnere, kunder eller kolleger til en kveld med fokus på nettverksbygging, mingling og kanskje litt faglig påfyll etterfulgt av middag og en skikkelig fest. Eventet kan være både lite og stort og passer perfekt til alle mulige sammenkomster.

Wallmans Oslo ligger idyllisk til øverst ved Grünerløkka, langs Akerselvas bredder, med kort avstand til både offentlig kommunikasjon og hoteller.


Et festlokale skreddersydd etter deres behov

Enten det er konferanse på dagtid, eller en kombinasjon av konferanse og underholdning – vi fikser det! Dere velger selv om dere ønsker å leie hele lokalet for dere selv, eller om dere kun ønsker bord til kveldens show.

Det er også mulig å leie teknikker og serveringspersonell til kvelden.

Ta kontakt med vår salgsavdeling, så hjelper vi dere med å sette sammen dagen/kvelden slik at dere får maksimalt ut av arrangementet.


EVENTLOKALET FOR ALLE ANLEDNINGER

Salongen er det største lokalet vi har og er et fullt utstyrt eventlokale med alt som trengs av lyd/lys og bilde. Salongen har to barer og flere platåer slik at alle ser godt.

I tillegg til å bli brukt som showlokale og nattklubb, blir salongen også brukt til større, lukkede eventer. Vi har blant annet hatt Grand Travel Award, TVNorge, Tv3, ANFO, Meny og Sponsor- og eventprisen, Reitan og Dominos hos oss.

Det er mulig å leie lokalet på dag- og kveldstid. Om ønskelig, får du en egen prosjektleder som skreddersyr lokalet  og tar seg av hele arrangementet fra A-Å, med eller uten mat og show.
Du slipper å tenke på noe!

Kapasitet: Opptil ca. 600 sittende gjester i Salongen og opptil 100 gjester i Turbinen.

Passer til: Prisutdeling, kick-off, julebord, messer, jubileumsfester, kurs- og konferanser, m.m.


PRISER:

Leie av hele salongen: 
fra kr. 75 000,- inkl. mva.

Leie Turbinen:
fra kr. 15 000,- inkl. mva.

INKLUDERERT I PRISEN:

• Sandard pakke av alt lys/lyd
• Konsertlyd tilpasset ditt event
• Scenelys
• Trådløse mikrofoner
• Projektor og duk
• Standardmøblering

I TILLEGG:

• Spesial teknikk
• Teknikker/DJ
• Mat og drikke
• Vakter m.m.