20. april 2016

Veldedighetsgallaen #sammenforsyria

Wallmans Oslo og veldedighetskomitéen ved Bjørknes Høyskole inviterer til årets veldedighetsgalla som arrangeres 20. april! Her vil kjente norske artister, stand-up komikere og kjente personligheter fra Bjørknes Høyskole og Flyktninghjelpen stille opp, og alle pengene som kommer inn i forbindelse med veldedighetsgallaen vil gå uavkortet til Flyktninghjelpen og deres prosjekter for oppbygging av skoler og utdanning til syriske barn og unge på flukt fra borgerkrigen i Syria.

Om saken: Over to millioner syriske barn er i dag uten skolegang, hvor mange av dem har vært på flukt i snart fem år. Barna er den mest sårbare gruppen på flukt, og mange har opplevd grusomheter verre enn vi mulig kan se for oss. På grunn av dette har de sårt behov for normale rutiner i hverdagen. Skolen er en viktig arena hvor barn kan bearbeide vonde opplevelser, hvor de kan føle seg trygge i ellers kaotiske omgivelser, og ikke minst forberede seg på en fremtid etter krigen. Kr. 300,- p.p.

25 – 27. april 2016

Barydagene 2016

Opptatt av lyd, lys og scene? I år legger Bary festen over to dager og du har muligheten til å delta på kurs om og med SSL Live, HOG-plattformen til High End Systems, QL-mikserene til Yamaha og en spennende økt om riggteknikk. Barydagene avsluttes selvsagt med minimesse og fest!

7. mai 2016

Holmenkollbanketten

I år som i fjor er vi den offisielle banketten til YT Holmenkollstafetten! Kom i mål hos oss og få sunne og oppkvikkende restitueringsshots, tøyd danse- og lattermusklene, fireretters middag, ni shownummer og aftershowparty! L´oréal stiller i med det du trenger for en rask fixup etter løpet samt utlodding av to fantastiske giftbags! Så hold banketten hos oss – vi har tenkt på alt! Fra kr. 975,- p.p. Bookingkode: YT2016