26. april 2017

Veldedighetsgallaen #sammenforsyria

Wallmans Oslo og veldedighetskomitéen ved Bjørknes Høyskole inviterer til årets veldedighetsgalla som arrangeres 26. april! Her vil kjente norske artister, stand-up komikere og kjente personligheter fra Bjørknes Høyskole og Flyktninghjelpen stille opp, og alle pengene som kommer inn i forbindelse med veldedighetsgallaen vil gå uavkortet til Flyktninghjelpen og deres prosjekter for oppbygging av skoler og utdanning til syriske barn og unge på flukt fra borgerkrigen i Syria.

Om saken: Over to millioner syriske barn er i dag uten skolegang, hvor mange av dem har vært på flukt i snart fem år. Barna er den mest sårbare gruppen på flukt, og mange har opplevd grusomheter verre enn vi mulig kan se for oss. På grunn av dette har de sårt behov for normale rutiner i hverdagen. Skolen er en viktig arena hvor barn kan bearbeide vonde opplevelser, hvor de kan føle seg trygge i ellers kaotiske omgivelser, og ikke minst forberede seg på en fremtid etter krigen. Kr. 300,- p.p., og kan kjøpes i døren.

28. April 2017

Out of Office – Mixing Business with Pleasure

Planlegg din neste fartsfylte afterwork med dine kollegaer allerede nå! Du skanner deg selv inn ved inngangen med OOOAW-appen, men last den ned allerede nå og registrer deg så du er klar og kommer rett inn. Strikt 23-års grense, og gratis inngang som alltid. Fast Track-billetter er tilgjengelig for deg som vil slippe kø. Garderobe koster 40kr, og alle ytterklær og store vesker må sjekkes inn på grunn av brann og sikkerhet. OOOAW er 100% kontantfrie events, så det er kun kortbetaling i baren.

Vil du ha garantert plass, slippe forbi køen og komme deg raskere ut? Kjøp en av våre Fast Track-billetter til 150 kr (Billetten gjelder frem til 18:00) Kjøpes i OOOAW-appen.

13. mai 2017

Holmenkollbanketten

I år som i fjor er vi den offisielle banketten til YT Holmenkollstafetten! Kom i mål hos oss og få sunne og oppkvikkende restitueringsshots, tøyd danse- og lattermusklene, fireretters middag, ti shownummer og aftershowparty! Så hold banketten hos oss – vi har tenkt på alt! Fra kr. 795,- p.p. Bookingkode: YT2017

29. juli 2017

Miss Norway – Finale

Endelig er finalen i Miss Norway tilbake. Nå med større kapasitet enn på mange år – nærmere bestemt Wallmans i Oslo. Det blir en stilfull festaften med kåring av Miss Norway, middag, fashionshow og artister. 

Billettene blir først lagt ut til finalistenes familie, venner og sponsorer helt i starten av april. Nytt er at vi rett etter påske også tilbyr et begrenset antall billetter til det øvrige publikum. Dersom du registrer deg i dag, blir du blant de første som får anledning til å bestille billetter.