sesongbasert 4-retters middag

Menyen

Når du booker billetter til Wallmans, blir du ikke bare servert fantastisk underholdning. Billetten inkluderer også en nydelig sesongbasert 4-retters meny som er satt sammen med de beste råvarene sesongen har å by på, komponert av våre egne dyktige kokker.

  • Kjøttmeny
  • Fiskemeny
  • Vegetarmeny

Kjøp billetter

Her på Wallmans Oslo er du og dine venner, familie og kolleger garantert en smaksopplevelse utenom det vanlige. Du vil bli servert en nydelig 4-retters middag som er satt sammen at våre dyktige og profesjonelle kokker. Rettene blir servert mellom de ulike numrene og du vil kunne nyte maten mens underholdningen pågår. Det er mulig å velge mellom ulike vinpakker som et tillegg underveis i bookingen.

Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.

Menyen må bestilles på forhånd, senest syv dager førHar du ikke spesifisert noe, vil du bli servert kjøtt til hovedrett.
Husk å fortelle oss om eventuelle allergier, om du ønsker vegetarmeny eller om du har spesielle ønsker til menyen, slik at vi kan ta hensyn til og tilpasse den på best mulig måte. Gi gjerne beskjed til din servitør om eventuelle allergier på kvelden også, slik at vi sammen sikrer at alle hensyn blir ivaretatt.

Menyen HØST 2019*

 

KJØTTMENY

Norsk gravlaks
servert med syltede grønnsaker

Suppe
Purre- og potetsuppe med urteolje

Hovedrett
Oksefilet med balsamicosaus, pomme de terre og sesongens grønnsaker.

Dessert
Hvit sjokoladepanacotta med skogsbærkompott

FISKEMENY

Norsk gravlaks
servert med syltede grønnsaker

Suppe
Purre- og potetsuppe med urteolje

Hovedrett
Pannestekt lange med brunet smør, pomme de terre og sesongens grønnsaker.

Dessert
Hvit sjokoladepanacotta med skogsbærkompott

vegetarmeny

Grønnsaksalat

Suppe
Purre- og potetsuppe

Hovedrett
Risotto med sesongens grønnsaker

Dessert
Vegetarisk sjokolademousse

*Med forbehold om endringer i menyen.

Menyen 2020**

KJØTTMENY

Hjortecarpaccio
med frisk salat og pepperrotkrem

Suppe
Gulrot- og koriandersuppe med olivenolje

Hovedrett
Oksefilet med rødvinssaus, pomme de terre og sesongens grønnsaker.

Dessert
Skogsbærmousse med friske bær

FISKEMENY

Norsk gravlaks
servert med syltede grønnsaker

Suppe
Gulrot- og koriandersuppe med olivenolje

Hovedrett
Pannestekt lange med rødvinssaus, pomme de terre og sesongens grønnsaker.

Dessert
Skogsbærmousse med friske bær

vegetarmeny

Grønnsaksalat

Suppe
Gulrot- og koriandersuppe med olivenolje

Hovedrett
Risotto med sesongens grønnsaker

Dessert
Vegetarisk sjokolademousse

** Menyen serveres fra 15. februar – 30. juni 2020.
Med forbehold om endringer i menyen.

Ønsker du drikkepakke til kvelden?

Velkomstdrink:
DRIKKEPAKKE #1 – GULL
DRIKKEPAKKE #2 – Premium
Drikkepakke #3 – EKSKLUSIV
Drikkepakke #4 – BEERTASTIC

1 glass cava som står på bordet ved ankomst.
Kr. 88,- / glass

4 glass vin tilpasset kveldens meny.
Kr. 495,- / pakke

4 flasker vin tilpasset kveldens meny
Kr 2 050,- / pakke

5 glass vin tilpasset kveldens meny.
Kr. 575,- / pakke

5 glass øl tilpasset kveldens meny
Kr. 535,- /pakke

Har du spørsmål eller ønsker å foreta en booking? Send oss en mail til booking@wallmans.com.