Menyen

Våre kokker komponerer og setter sammen retter basert på de beste råvarene sesongen har å by på. Kom og nyt en nydelig 4-retters middags mens du hygger deg med underholdningen på scenen og får en opplevelse som trigger alle sanser.

 

 

  • 4-retters middag
  • Tre ulike menyalternativer
  • Vi tilpasser menyene etter allergier
Meny Vår 2019

Her på Wallmans Oslo er du og dine venner, familie og kolleger garantert en smaksopplevelse utenom det vanlige. Du vil bli servert en nydelig 4-retters middag som er satt sammen at våre utrolig dyktige og profesjonelle kokker. Rettene blir servert mellom de ulike numrene og du vil kunne nyte maten mens underholdningen pågår. Det er mulig å velge mellom ulike vinpakker underveis i bookingen. Dette er ikke inkludert i prisen.

Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.

Menyen må bestilles på forhånd, senest syv dager før. Har du ikke spesifisert noe, vil du bli servert kjøtt til hovedrett.
Husk å fortelle oss om eventuelle allergier, om du ønsker vegetarmeny eller om du har spesielle ønsker til menyen, slik at vi kan ta hensyn til og tilpasse den på best mulig måte. Gi gjerne beskjed til din servitør om eventuelle allergier på kvelden også, slik at vi sammen sikrer at alle hensyn blir ivaretatt.

Menyen vår 2019

KJØTTMENY

Røkelaksmousse
servert med frisk salat

Suppe
Sellerirotsuppe

Hovedrett
Indrefilet av okse med balsamicosaus, pommes anna og rotfrukt med sesongens grønnsaker

Dessert
Pasjonsfruktspannacotta

FISKEMENY

Røkelaksmousse
servert med frisk salat

Suppe
Sellerirotsuppe

Hovedrett
Pannestekt lange med sesongens grønnsaker

Dessert
Pasjonsfruktspannacotta

vegetarmeny

Salat

Suppe
Sellerirotsuppe

Hovedrett
Grønnsaksrisotto

Dessert
Vegetarisk sjokolademousse

Menyen HØST 2019

KJØTTMENY

Norsk gravlaks
servert med syltede grønnsaker

Suppe
Purre- og potetsuppe med urteolje

Hovedrett
Oksefilet med balsamicosaus, pomme de terre med sesongens grønnsaker

Dessert
Hvit sjokoladepanacotta med skogsbærkompott

FISKEMENY

Norsk gravlaks
servert med syltede grønnsaker

Suppe
Purre- og potetsuppe med urteolje

Hovedrett
Pannestekt lyr med hvitvinssaus

Dessert
Hvit sjokoladepanacotta med skogsbærkompott

vegetarmeny

Grønnsakssalat

Suppe
Purre- og potetsuppe

Hovedrett
Risotto med sesongens grønnsaker

Dessert
Vegetarisk sjokolademousse

Med forbehold om endringer i menyen.

Har du spørsmål eller ønsker å foreta en booking? Send oss en mail til booking@wallmans.com.

Book billetter nå