Menyen

En sesongbasert fireretters middag i en av Oslos hyggeliste restauranter

Ditt selskap vil bli servert fire ulike spennende retter i løpet av kvelden, og vi garanterer en variert meny som baseres på sesongens beste råvarer. For å sikre at din matopplevelse blir helt optimal, får du mulighet til å velge om din hovedrett skal være basert på rødt kjøtt eller fisk.
Du kan også velge vår vegetarmeny.

NB! Denne sesongen får du servert:

– to forretter (Du får begge servert)
– én hovedrett (velg mellom tre alternativer)
– en dessert

FORRETT

Røkelaksmousse

og

Søtpotetsuppe

Hovedrett (velg én)

Indrefilet av okse
med sesongens grønnsaker

eller

Pannestekt lange
med sesongens grønnsaker

Ved valg av vegetarmeny, blir du servert:

Grønnsaksrisotto
med skogsopp

Dessert

Vanilje ostekake

Med forbehold om endringer i menyen.

Book billetter nå


Ta kontakt dersom du har allergier eller ønsker et vegetarisk/vengansk menyalternativ.

Om du ikke spesifiserer noe ønske ved bestilling, vil du bli servert rødt kjøtt til hovedretten.