Artistene

Her er Wallmans Oslos artister for sesongen 2018/2019

Hvert år holder Wallmans Oslo, Stockholm og København en stor skandinavisk audition – og hvert år får vi inn over 1200 håpefulle søkere som har et stort ønske om å vise frem sitt talent innen sang og dans. Etter en nøye og selektiv utvelgelse, står kun de beste artistene igjen.

vi er stolte av å presentere årets artister:

Emilie Larsson
Showkaptein
Vår egen Whitney Huston. Vi er svært glade for å ha henne på laget. Denne dama har en stemme som vil gi deg frysninger fra topp til tå! Etter flere år i 2Entertain, gjør hun nå sitt fjerde år her på Wallmans Oslo.


Rebekka Norvik
Dansekaptein
Glem “Skal vi danse” på TV2. Er det noen som gir deg danselyst, så er det Rebekka. Med utdanning innen dans og bakgrunn fra ulike oppsetninger, har denne jenta en solid dansekompetanse. Dette er Rebekkas tredje år på Wallmans Oslo.

Morris Melander
Vår egen rockestjerne med en stemme vi rett og slett forguder. Denne herlige svensken er det umulig å ikke få sansen for. Stemmen hans har ofte blitt omtalt som “sexy og forførerisk”. Morris er utdannet innen sang på Kulturama i Stockholm og har sitt første på Wallmans Oslo.


Elin Malmgren
Ikke bare har denne jenta en nydelig stemme, hun er også et fyrverkeri av personlighet. Med livet i reisevesken har hun opptrådd med blant annet Wallmans On Tour, Starworks og Color Line. Dette er Elins første år som stasjonert – og vi er veldig glade for at hun er det her på Wallmans Oslo.


Joakim “Jocke” Sundman
En storsjarmør som ikke er redd for å by på seg selv. Du ser aldri Jocke uten et stort smil om munnen. Han har hele åtte års erfaring som showartist og en veldig behagelig stemme. Vi er veldig glade for å ha han i år også! Dette blir Jockes tredje år på Wallmans Oslo. 

Niklas Bergman
Med et utrolig fint smil, herlig karisma og en nydelig stemme, har Niklas sunget seg rett inn i våre hjerter. Denne fyren er det enkelt å bli sjarmert av. Niklas startet et band i en alder av syv år og har holdt på med musikk siden. Dette er Niklas sitt første år på Wallmans Oslo.


Malin Eliasson
Denne solstrålen har en utrolig rå stemme som treffer oss rett i hjertet. Hun smiler alltid og har aldri en dårlig dag. Hun har stått på en scene siden hun var fem år, er svensk mester i rock’n roll-pardans og har konkurrert på det svenske landslaget i seks år. Dette er Malins første år på Wallmans Oslo.


Sanne Landgraff
Ikke bare er denne jenta like vakker på innsiden som på utsiden, men hun er også en helt rå danser. Med erfaring som frilansdanser og koreograf, har hun nå sitt andre år her på Wallmans Oslo. I følge henne selv, kommer hun til å gå igjen her. Det kaller vi for Wallmanskjærlighet!

Bruno Bonifacio
Glem alt du vet om sirkusartister! Bruno er en perfekt kombinasjonen av Magic Mike og akrobat. Han er utdannet innen sirkusact og teater, har bakgrunn fra bl.a. TUI og Wallmans Cirkusbygningen i København. Han har nå sitt første år her i Oslo.