23 august – 15 juni

Dirty little secrets

Velkommen til en ny sesong med nytt show på Wallmans høsten 2019!
Til våren har vi 20 års jubileum, noe både showet, lokalet og maten vil bære preg av.
Velkommen til Wallmans 2.0.!

  • GULL 995,-*
  • Sølv 895,-*
  • bronse 595,-*
  • vip 1195,-*

Book billetter

23. august drar vi i gang et helt nytt show her på Wallmans med en ny, velsmakende fireretters meny som vil få tennene til å løpe i vann og alle smaksløkene til å eksplodere.

Vi lover at du vil forlate oss med alle følelsene utenpå kroppen og et stort smil om munnen. Unn deg selv en hyggelig datenight med kjæresten eller en feststemt tur ut med jobben eller vennegjengen, så gir vi deg en energiinnsprøytning du kan leve lenge på.

Er dere en gruppe på over 15 personer som ønsker en helaften hos oss, ønsker vi at dere tar kontakt med booking på 23 22 65 90 eller fyller ut dette skjemaet. På den måten får vi gitt dere best mulig service og gjort vårt beste for å imøtekomme de ønskene dere måtte ha.
Bedrifter bes ta kontakt med oss gjennom dette skjemaet.

ShowET

Med 19 års fartstid og flere publikumssuksesser i bagasjen, tar vi neste års show til nye høyder. Shownumrene vil bære preg av følelser, både emosjonelle og kroppslige. Glede, sorg, lyster, sensualitet, rock’n’roll og nervepirrende akrobatikk er noen av stikkordene for denne sesongen.

Dørene neste sesong åpner kl. 18:00. Første shownummer starter kl. 19:00
I år har vi en håndfull svært dyktige artister som du kan lese mer om her.

En kulinarisk meny tilpasset sesongens råvarer, som selvfølgelig er laget fra bunnen av, servert av våre egne stjerner og sprudlende medarbeidere.

KATEGORI/Pris*

NB! Prisene varierer etter sesong og hvilken dag dere bestiller billetter til. Våre beste priser får du på torsdager, utenom høytidene.

  • Gull fra kr 995*
  • Sølv fra kr 895*
  • Bronse fra kr 595**
  • VIP fra kr 1195***

** Begrenset sikt. Få med deg gode maten og stemningen.
*** Vår aller beste plassering i sofa. Kan kun bookes via booking@wallmans.com / 23 22 65 90.

HVA INNGÅR I PRISEN?

Inngang, garderobe, et forrykende show og en nydelig fireretters meny.

Skal du arrangere et større bedriftsarrangement og ønsker å vite mer om mulighetene her på Wallmans? Ta kontakt med oss.