Spoler tiden tilbake i et fargerikt dinnershow

Artistene hos Wallmans hyller sine helter og inspirasjonskilder i et nytt og spektakulært show. – Vi byr på underholdning helt utenom det vanlige, lover showansvarlig Kristian Larsen.

Er du på jakt etter show og underholdning i kombinasjon med en bedre middag i Oslo? Da er Wallmans stedet å gå. Fredag 25. august er det premiere på et splitter nytt dinnershow på Wallmans i Oslo. I kjent stil er det hverken spart på talent, energi, lyseffekter, kostymer eller god mat og drikke.

– Publikum får et spektakulært show, store stemmer, personlige tolkninger og ektefølt, hjertelig service ved bordene. Her blir det «star quality» i alle ledd og noe litt utenom det vanlige, lover showansvarlig og eventprodusent, Kristian Larsen. 

Det nye showet har fått navnet stop.REWIND.play. Tre ord som gir assosiasjoner til den gangen vi brukte kassettspilleren når vi skulle høre på favorittmusikken.

– Showets røde tråd er at vi spoler tilbake tiden og mimrer. Vi spiller våre favoritter én gang til, men i ett nytt og moderne lys. Det betyr at showet passer for absolutt alle, enten du er 25 eller 75 år. Vi byr på både rock, disco og moderne musikk, forklarer Larsen entusiastisk.

Hyller store legender
Som gjest hos Wallmans kan du la deg rive med når artistene i det nye showet byr på musikalske perler fra store verdensstjerner og legender pakket inn i ni eksplosive shownummer og én overraskelse.

– Jeg tror høydepunktet blir et nummer som heter The Inspirations, et hyllestnummer til artister som har inspirert oss og våre artister. Her vil du kjenne igjen låter fra både David Bowie, Whitney Houston, George Michael og Prince.

I tillegg vil du kunne synge med til hits fra Queen og få en ekte discoopplevelse når både musikk og moves fra den legendarisk filmen Saturday Night Fever presenteres av Wallmans sine dyktige artister og dansere. Showet varer totalt i fire og en halv time, men tro ikke at du vil rekke og kjede deg ett sekund. Tiden flyr mens du nyter både showet og den velsmakende fireretters middagen fra husets kjøkken. Alt du som gjest trenger å gjøre, er å sette deg godt til rette og nyte både showet, maten og drikken.

– Det unike med Wallmans er nettopp møtet mellom artistene og publikum. Fordi våre artister serverer, i tillegg til å stå på scenen, blir du som sitter i publikum kjent med dem på en helt unik måte. Hele restauranten er en eneste stor scene, og showet fortsetter mens du får servert mat og drikke. På Wallmans i Oslo er vi også så heldige at vi har fantastiske og unike lokaler som det er sjeldent man ser maken til enten man er i Norge eller i utlandet. 

Jakten på det ultimate showet og de dyktigste artistene
Hemmeligheten bak Wallmans sin suksess i Oslo ligger i å alltid søke etter de beste talentene og det beste innholdet til showene.

– I jakten på nye ideer søker vi høyt og lavt. Vi ser etter hva som er i vinden, og så blir det et puslespill å finne den perfekte balansen mellom noe nytt og gammelt, humør/humor, alvor, uptempo og ballader. 

Bak hver forestilling ligger det et stort antall timer med planlegging, organisering og øving. Da det ble holdt audition i januar/februar i år meldte hudrevis sin interesse, men kun ni dyktige artister slapp gjennom nåløyet. 

– Alle artistene i det nye ensemblet har ulike sterke sider og talenter, men uansett spesialfelt synger og danser alle i showet. Vi er satt sammen på en slik måte at vi kan gi publikum den beste helhetsopplevelsen, forteller showkaptein Julia Ingvarsson.

Les mer om de ni artistene her.

Julia beskriver de siste ukene med finpussing frem mot premieren på et slikt show som svært hektisk. Det må terpes på alle detaljer, om og om igjen.

– Selve øvingsperioden frem mot showet pågår i cirka fire uker. Da starter vi dagen kl. 10.00 og holder på til 20.00 på kvelden, seks dager i uken.  I tillegg legger vi ned mye tid før selve øvingsperioden starter for å lære oss alt av koreografi, sanger og sololåter.

Spent showkaptein
Julia og de andre artistene er naturlig nok svært spente på mottakelsen av det nye showet i august.

– Vi er veldig forventningsfulle, men gleder oss stort til å kjøre i gang!

Hva kan gjestene deres vente seg når de kommer for å se showet?

– De får en fantastisk opplevelse med profesjonelle artister som kommer til å gjøre alt for at gjestene skal få en uforglemmelig kveld. Vi har det utrolig kult på jobben og gir alltid 100 prosent på scenen, sier hun og legger til:

– Av og til føler jeg at jeg har fått en liten ekstra familie etter showene våre fordi kontakten vi får med publikum når vi serverer og opptrer rett og slett er helt fantastisk.

Julia trekker frem to høydepunkt i det nye showet.

– Alle damene kommer til å elske det de får se når alle guttene tar scenen i ett av numrene. I tillegg har jeg stor tro på nummeret Take off.


stop.REWIND.play.
spilles på Wallmans fra 25. august 2017 til midten av juni 2018.

Showet spilles fra 3-6 dager i uken, avhengig av sesong. Vanligvis spilles showet torsdag-lørdag hver uke. Fra oktober til desember legger Wallmans til flere showkvelder når julebordene starter. Gjennom hele året tilbyr Wallmans også helabboneringer og spesialarrangementer i tillegg til de vanlige showkveldene.

Book dine billetter her.