Hold ditt arrangement i et helt unikt miljø! Lokalene her i Mølleparken tar opp til 670 gjester (hovedsal 550 gjester), og du kan gi deltagerne en helt annerledes opplevelse, med tilpasset underholdning ved ønske. Vi leier ikke bare ut fasilitetene, men produserer også lukkede arrangementer – skreddersydd til ditt formål og bedrift. Produktlanseringer, moteshow, kick offs og messer – vi har gjort alt.

Ved hjelp av husets lys- og lydanlegg designer vi den rette stemningen, og med et komplett storkjøkken til rådighet lager vi også den maten dere ønsker. Våre serviceinnstilte medarbeidere står til deres disposisjon og vil med sjarme, smil og humor følge dere gjennom et gjennomarbeidet og vellykket arrangement. Her overlater vi ingenting til tilfeldighetene.

Kontakt / event og konferanse

Annica Andersson
Mobil: 45 86 33 42
E-post: annica.andersson@wallmans.com

Ørnulf Nyberg Bøhle
Mobil: 98 61 21 22
E-post: ornulf.nyberg.bohle@wallmans.com

Hovedsalongen

I vår hovedsalong kan vi skreddersy en dag og kveld for dere, med konferanse på dagtid om ønskelig og arrangement på kvelden med ønsket antall nummer av våre artister samt innslag fra dere (prisutdelinger, taler etc.). Etter showet er det selvsagt mulig å fortsette kvelden ut i de sene nattetimer med nattklubb, vår splitter nye bar og dansegulv. Salongen tar opp til 550 gjester.

Kinooppsett

150 pers på på nederste platå + 100 i sofaer i amfi, total 250 pers.

Skoleoppsett

80 pers på på nederste platå + 100 i sofaer i amfi, total 180 pers.

Gruppeoppsett

13 grupper á 8 pers og 9 grupper á 4 pers, total 140 pers.
NB: Kan utvides vesentlig om sikt til scenen ikke er viktig.

Hestesko

20 – 25 pers, 29 – 35 pers om man plasserer stoler på innsiden av bordene i tillegg.

spotbilde_533x307_21

Turbinen – Chambre Separee

Besøk lokalet med mest historie og sjarm i “Mølla”! Turbinen ble totalrenovert i 2001 og gamle steinvegger og andre særegenheter er bevart for å gi lokalet sitt spesielle preg. Turbinen har egen bar og tar opp til 100 gjester. Dette lokalet kan leies til bedriftens arrangementer så vel som til private formål som middager, bursdager, vennefester, familiesamlinger eller andre festlige anledninger. Besøk oss gjerne for en befaring.

Send forespørsel