AUGUST 2021 – JUNI 2022

NESTE SESONG 2021

Nå er billetter for høsten og førjulstiden 2021 lagt ut. Benytt anledningen nå til å booke billetter til fjorårets priser.

Takket være verdenskjente koreografer og fantastisk kostymedesigner, showprodusent, dyktige artister – og produksjonsteam, gir vi våre gjester en helt spesiell og unik opplevelse i Oslo. Vi serverer et forrykende show og en nydelig 4-retters meny, laget med sesongens beste råvarer.

Hvert år produserer vi et nytt show, og i tillegg et julenummer for julebordstiden i november og desember. Ny sesong starter i august, og i mai vil vi kunne gi nærmere informasjon om den nye sesongens show.

Kom og nyt en helaften hos oss på Wallmans!

book billetter

SLIK LAGER VI NORGES RÅESTE DINNERPARTY!

Som følge av Korona har planleggingen av ny sesong startet senere enn normalt, og vi er fortsatt usikre på hvor mange nye shownummer vi får produsert nå under pandemien. Høstens nye show vil bli en kombinasjon av noe nytt og noe gammelt. Man kan si at vi topper laget!

Vi starter planleggingen av et nytt show 9 måneder før planlagt premiere og holder vanligvis audition i januar hvor vi plukker ut nye artister til det nye showet. Totalt i Norge, Sverige og Danmark har vi inne ca 1500 søkere til våre scener. Vår produsent, musikalansvarlig, våre koreografer og kostymedesignere jobber med detaljene til hvert show. Artistene starter å øve inn årets show i slutten av juli og de har da 5 uker på å få stemmene, stegene og kostymeskiftene samstemt i alle shownumrene. Dette er en veldig spennende tid! 

Sikre deg billetter til fjorårets priser
Unn deg selv en hyggelig datenight med kjæresten eller en feststemt tur ut med jobben eller vennegjengen. Vi gir deg en energiinnsprøytning du kan leve lenge på.

Din trygghet – Smittevern i fokus
I denne uforutsigbare tiden vi er i ønsker vi at du skal føle deg helt trygg når du booker hos oss. Vi tilpasser opplevelsen til enhver tid gjeldende smittevernsituasjon, for optimal trygghet og optimalt show.

Leave happier
Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden. Vi lover at du vil forlate oss med alle følelsene utenpå kroppen og et stort smil om munnen.

firmafest wallmans oslo anfo