JANUAR – JUNI 2022

SHOW 2022

Velkommen til Wallmans!

Takket være verdenskjente koreografer og fantastisk kostymedesigner, showprodusent, dyktige artister – og produksjonsteam, gir vi våre gjester en helt spesiell og unik opplevelse i Oslo. Vi serverer et forrykende show og en nydelig 4-retters meny, laget med sesongens beste råvarer.

Kom og nyt en helaften hos oss på Wallmans!

book billetter

Velkommen til norges råeste dinnerparty!

Leave happier
Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.

Vi byr på glede, tårer, latter, glitter, muskler – og noen nye hemmeligheter.

Vi lover at du vil forlate oss med alle følelsene utenpå kroppen og et stort smil om munnen. Unn deg selv en hyggelig datenight med kjæresten eller en feststemt tur ut med jobben eller vennegjengen. Vi gir deg en energiinnsprøytning du kan leve lenge på.

Velkommen til en kveld du sent vil glemme!


SHOWET:

Med over 20 års fartstid og flere publikumssuksesser i bagasjen, har vi tatt årets «Dirty Little Secrets» til nye høyder, med noen nye hemmeligheter. Shownumrene bærer preg av følelser, både emosjonelle og kroppslige. Glede, sorg, lyster, sensualitet, rock’n’roll og nervepirrende akrobatikk er noen av stikkordene for denne sesongen.

Dørene åpner kl. 18.00. Vårt seatingnummer kommer på like etter. Første rett blir servert ca. kl. 19.00.

Showet er ferdig ca. kl. 22.45. Etter showslutt fortsetter festen.

Menyen:

KATEGORI/Pris:

Forklaring på kategoriene:

  • VIP: GOD SIKTFRA kr 1195*
    (kan kun bookes via mail/telefon)
  • TOMANNSBORD GULL: GOD SIKTFRA kr 1045* 
  • GULL: GOD SIKTFRA kr 995*
  • SØLV: VARIERT SIKTFRA kr 745* 
  • BRONSE: REDUSERT ELLER INGEN SIKTFRA kr 595* 

VIP: Vår aller beste plassering i sofa. Vi har 5-manns eller 9-manns sofa. Kan bookes av minimum 4 personer og kun via booking@wallmans.com eller 23 22 65 90.

TOMANNSBORD GULL: Begge sitter vendt mot scenen med svært god sikt. Kan kun bookes av selskap på 2 personer.

KATEGORI GULL: Alle i selskapet får sikt til scene, men det vil variere hvor i salongen bordene er plassert. Vi kan ikke garantere at bordene blir plassert nede foran scenen.

KATEGORI SØLV: I de fleste tilfeller vil alle gjestene ha sikt til scene, men det kan ikke garanteres. De aller fleste vil ha sikt til scene, men det varierer innad på bordet.

KATEGORI BRONSE: Her kan man få en plassering uten sikt til scene. Man får imidlertid en deilig fire-retters middag, og man får oppleve den pulserende stemningen i salongen.

* NB! Alle prisene varierer etter sesong og hvilken dag dere bestiller billetter til. Våre beste priser får du på torsdager, utenom høytidene.

Mer om billettkategoriene

HVA INNGÅR I PRISEN?

Inngang, garderobe, et forrykende show og en nydelig fireretters meny.
Drikke kommer i tillegg.

HVOR lenge varer showet?

Showet er ferdig ca kl. 22.45. Vi holder barene åpne etter show og fortsetter kvelden med dansegulv og nattklubb.

Flere spørsmål?

Last ned invitasjoner:

Skal du kjøpe en kveld i gave til en du er glad i?
Trykk på en av invitasjonene, skriv det du ønsker, print ut og gi den til den du vil dele opplevelsen med.

Bla i årets brosjyre:

STørre gruppe?

ER DERE EN STØRRE GRUPPE PÅ OVER 15 PERSONER SOM ØNSKER EN HELAFTEN HOS OSS?

Representerer du en bedrift?

EN UFORGLEMMELIG OG MORSOM OPPLEVELSE

Skal du feire bursdag, bryllupsdag, jubileum eller kanskje utdrikningslag i Oslo og lurer på hvor du kan arrangere det? Legg det til oss på Wallmans! Vi er eksperter på feiring, og sørger alltid for å sette fokuset på deg, dere og det dere er her for å feire. Her på Wallmans er dere garantert en fantastisk og morsom opplevelse dere vil mimre og tenke tilbake på i lang tid fremover.

HYLLEST PÅ STORSKJERMEN

Er det noen i følget ditt du ønsker at skal få litt ekstra oppmerksomhet under kvelden, gi oss beskjed ved booking. Vi sørger for å drysse litt ekstra på de som er her for å feire store og små ting i livet. Det er nemlig muligheter for at bursdagsbarnet, jubilanten, bruden eller kanskje brudgommen blir hyllet med sitt navn på storskjermen og kanskje får litt ekstra oppmerksomhet under feirenummeret vårt. Vi elsker å feire dere!