Nyttårsaften 31. desember

nyttårsPARTY Oslo

Vi inviterer deg på en feststemt nyttårsaften på Wallmans Oslo med et spektakulært show og en nydelig 5-retters nyttårsmeny. Mens andre stenger dørene på nyttårsaften, holder vi åpent og sørger for å skape Oslos råeste nyttårsparty! Velkommen!

 

Nyttårsaften 2021

Som følge av de nye restriksjonene som 13. desember ble presentert av regjeringen må vi dessverre meddele at resten av våre planlagte Wallmans show i 2021 utsettes til neste år.

LES MER

____________________________________________________________

Skål det nye året velkommen med oss og nyt den gode maten, underholdningen og ikke minst – stemningen. Vårt nyttårsparty er noe helt spesielt. Sammen teller vi ned til det nye året og vi garanterer en stor fest.

Denne kvelden har vi en nedre aldersgrense på 18 år.


  SHOWET:

  Velkommen til et forrykende show med en miks av tidligere og nye shownummer, glede, tårer, muskler og noen nye hemmeligheter! Shownumrene bærer preg av følelser, både emosjonelle og kroppslige. Showet «Dirty Little Secrets», kanskje det beste showet vi har skapt noen sinne!

  Dørene åpner kl. 18.00.
  Seatingnummer kl. 18.05-18.30.
  Første shownummer starter ca kl. 19.00.

  Showet er ferdig ca. kl. 22.45. 
  Etter finalenummeret fortsetter festen med DJ, dansegulv og nattklubb.

  HVA KOSTER DET?

  Vi har tre priskategorier (Gull / Sølv / Bronse) som alle inkluderer en 5-retters nyttårsmeny, et forrykende show, garderobe og et glass husets champagne ved ankomst.

  Nytt av året er at du kan bestille våre populære VIP bord online for enten 5 eller 9 personer. Prisen gjelder per bord og disse kan ikke reduseres eller økes. VIP bord inkluderer en 5-retters nyttårsmeny, et forrykende show, kanapeer ved ankomst, garderobe, en flaske husets champagne (2 flasker til 9 mannsbord) ved ankomst og kaffe/te.

  • Gull – Best sikt 1845,-
  • Sølv – variert sikt 1600,-
  • Bronse – Redusert / Ingen sikt 1200,-
  • VIP 2300,- per person

  Telefon: (+47) 23 22 65 90
  Epost: booking@wallmans.com


  Nyttårsmenyen

  Vi har en spesiell nyttårsmeny, som er satt sammen av de beste råvarene sesongen har å by på. Denne menyen inkluderer både kjøtt og fisk. Som et alternativ kan man velge vegetarmeny. Du vil bli servert totalt fem retter gjennom kvelden.


  bobler:

  All blir servert champagne ved ankomst. Det er også mulig å bestille en flaske Champagne som blir servert like før midnatt. Dette gjør du underveis i bookingen.

  1 fl. Husets Champagne kr 790
  1 fl. Bollinger Cuvée kr 990

  Ønsker du drikkepakke til kvelden?

  Vi har satt sammen en vinpakke med 5 glass som er tilpasset nyttårsmenyen.

  Vinpakke 5 glass, kr 650 per person.

  NEW YEAR’S MENU IN ENGLISH