GAVETIPS: TIL DE ANSATTE

GAVEKORT PÅ EN FANTASTISK HELAFTEN

Dette er den perfekte julegaven! Undersøkelser viser nemlig at flesteparten av oss ønsker seg en opplevelse eller et gavekort til jul.
Hos Wallmans slår man dermed to fluer i et smekk!

Har du måttet avlyse årets julebord?
Vis at du bryr deg om dine ansatte ved å gi bort et julebord i form av et gavekort.

Vi gir gode rabatter på bedriftsgavekort.

VÅRT TILBUD TIL BEDRIFTER

For bedrifter som bestiller bedriftsgavekort setter vi ned prisen for en helaften til kr 2000,- for 2 personer. Dette inkluderer show, 4 retters meny, velkomstdrink og garderobe. (Verdi opptil kr 2670,-)

Bedrifter som bestiller over 50 stk bedriftsgavekort får ytterligere 20% rabatt i fratrekk på fakturaen. Klikk her for å kjøpe over 50 stk.

Gavekortene blir sendt i posten. Bestill innen 18. desember for å få disse før jul.

Gavekortet er gyldig 1 år og gjelder for en helaften for 2 personer. Gavekortet kan benyttes fritt gjennom året bortsett fra i julebordsesongen (november-desember).

  SHOWET

  Vi har 20 års fartstid og flere publikumssuksesser i bagasjen. Shownumrene bærer preg av følelser, både emosjonelle og kroppslige. Glede, sorg, lyster, sensualitet, rock’n’roll og nervepirrende akrobatikk er noen av stikkordene for denne sesongen.

  Leave happier!
  Vi lover at våre gjester vil forlate oss med alle følelsene utenpå kroppen og et stort smil om munnen.


  4 RETTERS Meny

  Når du booker billetter til Wallmans, blir du ikke bare servert fantastisk underholdning. Billetten inkluderer også en nydelig sesongbasert 4-retters meny som er satt sammen med de beste råvarene sesongen har å by på, komponert av våre egne dyktige kokker.

  TRYGG OPPLEVELSE

  Vi har korona-tilpasset opplevelsen for optimalt smittevern og optimal stemning Les om våre Korona-tiltak.

  FÅ GAVEKORT TILSENDT

  Gavekortene blir sendt i posten.