TIPS TIL ÅRETS JULEGAVE!

Gavekort PÅ EN MAGISK HELAFTEN

Leter du etter en julegave til noen du bryr deg ekstra mye om? Vi har gaven som ikke støves ned, men som gir glede og smil om munnen! Med et gavekort på Wallmans gir du ikke bare bort en opplevelse i gave, men du gir bort minner som vil vare lenge!

Gi bort et gavekort på en fortryllende helaften med kulinarisk opplevelse hos Wallmans. Kvelden består av et ellevilt show kombinert med en utsøkt meny.

Gavekortene våre kan selvsagt også gis bort til andre anledninger, som bursdagsgave, jubileum, bryllupsgave og ansattgave.

KJØP GAVEKORT

den perfekte gaven til den som har alt

Studier viser at nordmenn foretrekker opplevelser fremfor en fysisk gjenstand. De aller fleste av oss bruker altfor mye tid foran skjermer og mange ønsker å ta tilbake tiden. Å gi bort en opplevelse i gave som man kan oppleve sammen, gir rom for nye minner og kvalitetstid. 

Dette er derfor den perfekte julegaven til den som har alt. Et gavekort på Wallmans byr på en en perfekt miks av mat, underholdning og en ta-og-føle-på-stemning som bidrar til en uforglemmelig opplevelse. 

UNIK ATMOSFÆRE
…TREFFER DEG MIDT I HJERTET!

En opplevelse for alle sanser. På Wallmans kan du nyte en fantastisk 4-retters middag, komponert av våre egne kokker, mens våre dyktige artister sørger for at kveldens underholdning, opplevelse og service etterlater deg med et stort smil om munnen.

Alt om showet!

Bestill innen 18. desember kl. 12:00 for å få gavekortet i posten før jul.
Vi har også gavekort som kan lastes ned og skrives ut.

GAVEKORT TIL ANDRE ANLEDNINGER

Et gavekort på Wallmans passer perfekt som:

Gavekortet kan brukes som betaling av hele eller deler av kvelden.

Et gavekort på Wallmans vil garantert falle i smak!


Har du ikke tid til å vente på at gavekortet kommer i posten?

Last ned de ulike malene ved å klikke på de:

Her har vi både gavekort som passer til jul, og til andre anledninger.

*Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato.