Earlybird 15% rabatt *

Nytt Dinnershow

Få 15% rabatt på vårt nye Dinnershow fra 23. august til 12. oktober 2024. Book online med rabattkode "earlybird15" innen 30. juli for å få rabatten. Rabattkoden må brukes ved booking og kan ikke legges inn i ettertid.

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Vi bobler over av glede over å introdusere vårt splitter nye Dinnershow!Earlybird-kampanje:
15% rabatt på Nytt Dinnershow

* Kampanjen gjelder frem til 30. juli på billetter til Dinnershow 23. august – 12. oktober 2024.

Kun online booking, inntil 15 personer, og med rabattkode «earlybird15».

Merk: Du må legge inn rabattkode når du booker billetter. Rabatten kan ikke legges til i etterkant og tilbudet har ikke tilbakevirkende kraft.


Leave happier
Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.

Velkommen til en kveld du sent vil glemme!


Showet:

Med fantastiske showprodusenter, koreografer, artister, kostymedesignere og produksjonsteam, lover vi å gi våre gjester en helt spesiell og unik opplevelse.

Dørene åpner kl. 18.00. Seatingnummer kl. 18.00-18.30. Første shownummer starter kl. 19.00.

Showet er ferdig ca. kl. 23.00. Etter showslutt fortsetter festen.


Kategori/pris:

Forklaring på kategoriene:

  • VIP 5-MANNSSOFA og 9-MANNSSOFA: GOD SIKT FRA kr 1695,-*
    (inkl. kaffe/te, minimum 4/8 personer)
  • VIP 2-MANNSBORD: GOD SIKT FRA kr 1695,-* 
    (inkl. kaffe/te, for 2 personer)
  • GULL: GOD SIKT FRA kr 1395,-*
  • SØLV: VARIERT SIKT FRA kr 1145,-* 
  • BRONSE: INGEN SIKT FRA kr 795,-* 

VIP 5-MANNSSOFA OG 9-MANNSSOFA: Vår aller beste plassering i sofa, med full sikt til scener og show. Kan bookes online av minimum 4/8 personer. Rullestol kan ikke benyttes i denne kategorien.

VIP 2-MANNSBORD: Vår aller beste plassering for 2 personer, med full sikt til scener og show. Eget bord for 2 er garantert. Rullestol kan ikke benyttes i denne kategorien.

KATEGORI GULL: Vår mest populære kategori. Alle i selskapet får sikt til scener og show, men det vil variere hvor i salongen bordene er plassert. Har du med rullestol, kontakt oss via mail eller telefon før du oppretter booking.

KATEGORI SØLV: En super kategori for deg som vil ha like mye fokus på sosialt samvær som på showet. I de fleste tilfeller vil gjestene ha sikt til showet, men sikten innad på bordet vil variere. Har du med rullestol, kontakt oss via mail eller telefon før du oppretter booking.

KATEGORI BRONSE: Den perfekte kategorien for selskaper som er opptatt av sosialt samvær, god mat og herlig stemning. I denne kategorien gjestene ikke sikt til scenen. Hvis mulig kan gjestene reise seg for å se showet. Har du med rullestol, kontakt oss via mail eller telefon før du oppretter booking.

* NB! Alle prisene varierer etter sesong og hvilken dag dere bestiller billetter til. Våre beste priser får du på torsdager, utenom høytidene.

Kjøpsbetingelser


Hva inngår i prisen?

Inngang, garderobe, et forrykende show og en nydelig flerretters meny.

Drikke kommer i tillegg.


Hvor lenge varer showet?

Showet er ferdig ca kl. 23.00. Dere er velkomne til å sitte lenger.


Flere spørsmål?


Større gruppe?

ER DERE EN STØRRE GRUPPE PÅ OVER 15 PERSONER SOM ØNSKER EN HELAFTEN HOS OSS?

Representerer du en bedrift?


EN UFORGLEMMELIG OG MORSOM OPPLEVELSE

Skal du feire bursdag, bryllupsdag, jubileum eller kanskje utdrikningslag i Oslo og lurer på hvor du kan arrangere det? Legg det til oss på Wallmans! Vi er eksperter på feiring, og sørger alltid for å sette fokuset på deg, dere og det dere er her for å feire. Her på Wallmans er dere garantert en fantastisk og morsom opplevelse dere vil mimre og tenke tilbake på i lang tid fremover.


HYLLEST PÅ STORSKJERMEN

Er det noen i følget ditt du ønsker at skal få litt ekstra oppmerksomhet under kvelden, gi oss beskjed ved booking. Vi sørger for å drysse litt ekstra på de som er her for å feire store og små ting i livet. Det er nemlig muligheter for at bursdagsbarnet, jubilanten, bruden eller kanskje brudgommen blir hyllet med sitt navn på storskjermen og kanskje får litt ekstra oppmerksomhet under feirenummeret vårt. Vi elsker å feire dere!