Earlybird 15% rabatt *

Nytt Dinnershow

Få 15% rabatt på vårt nye Dinnershow fra 25. august til 8. oktober. Book online med rabattkode "earlybird15" innen 30. juli for å få rabatten. Rabattkoden kan ikke legges inn i ettertid.

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Vi bobler over av glede over å introdusere vårt splitter nye Dinnershow: Art pop!Earlybird-kampanje:
15% rabatt på Nytt Dinnershow

* Kampanjen gjelder frem til 30. juli på billetter til Dinnershow 25. august – 8. oktober.

Kun online booking, inntil 15 personer, og med rabattkode «earlybird15».

Merk: Du må legge inn rabattkode når du booker billetter. Rabatten kan ikke legges til i etterkant og tilbudet har ikke tilbakevirkende kraft.


Leave happier
Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.

Velkommen til en kveld du sent vil glemme!


Showet:

Showet produseres i disse dager og premieren er 25. august.

Med fantastiske showprodusenter, koreografer, artister, kostymedesignere og produksjonsteam, lover vi å gi våre gjester en helt spesiell og unik opplevelse.

Dørene åpner kl. 18.00. Seatingnummer kl. 18.00-18.30. Første shownummer starter kl. 19.00.

Showet er ferdig ca. kl. 23.00. Etter showslutt fortsetter festen.


Kategori/pris:

Forklaring på kategoriene:

  • VIP: GOD SIKT FRA kr 1595*
    (inkl. kaffe/te og velkomstbobler, minimum 4/8 personer)
  • TOMANNSBORD GULL: GOD SIKT FRA kr 1345* 
  • GULL: GOD SIKT FRA kr 1245*
  • SØLV: VARIERT SIKT FRA kr 795* 
  • BRONSE: INGEN SIKT FRA kr 645* 

VIP: Vår aller beste plassering i sofa, med full sikt til scener og show. Vi har 5-manns eller 9-manns sofa. Kan bookes av minimum 4/8 personer. Inkluderer velkomstbobler og kaffe/te.

TOMANNSBORD GULL: Et bord for 2 personer med svært god sikt. Kan kun bookes av selskap på 2 personer.

KATEGORI GULL: Alle i selskapet får sikt til scene/show, men det vil variere hvor i salongen bordene er plassert. Vi kan ikke garantere at bordene blir plassert nede foran scenen.

KATEGORI SØLV: I de fleste tilfeller vil gjestene ha sikt til showet, men det kan ikke garanteres. Det kan også variere innad på bordet. 

KATEGORI BRONSE: I denne siktkategorien har et fåtall av setene sikt til scenen. Der det er mulig kan også gjestene reise seg for å se showet. Her betales det for fantastisk mat og den gode atmosfæren.

* NB! Alle prisene varierer etter sesong og hvilken dag dere bestiller billetter til. Våre beste priser får du på torsdager, utenom høytidene.

Kjøpsbetingelser


Hva inngår i prisen?

Inngang, garderobe, et forrykende show og en nydelig flerretters meny.

Drikke kommer i tillegg.


Hvor lenge varer showet?

Showet er ferdig ca kl. 23.00. Dere er velkomne til å sitte lenger.


Flere spørsmål?


Større gruppe?

ER DERE EN STØRRE GRUPPE PÅ OVER 15 PERSONER SOM ØNSKER EN HELAFTEN HOS OSS?

Representerer du en bedrift?


EN UFORGLEMMELIG OG MORSOM OPPLEVELSE

Skal du feire bursdag, bryllupsdag, jubileum eller kanskje utdrikningslag i Oslo og lurer på hvor du kan arrangere det? Legg det til oss på Wallmans! Vi er eksperter på feiring, og sørger alltid for å sette fokuset på deg, dere og det dere er her for å feire. Her på Wallmans er dere garantert en fantastisk og morsom opplevelse dere vil mimre og tenke tilbake på i lang tid fremover.


HYLLEST PÅ STORSKJERMEN

Er det noen i følget ditt du ønsker at skal få litt ekstra oppmerksomhet under kvelden, gi oss beskjed ved booking. Vi sørger for å drysse litt ekstra på de som er her for å feire store og små ting i livet. Det er nemlig muligheter for at bursdagsbarnet, jubilanten, bruden eller kanskje brudgommen blir hyllet med sitt navn på storskjermen og kanskje får litt ekstra oppmerksomhet under feirenummeret vårt. Vi elsker å feire dere!