Eventer på Wallmans Oslo

Wallmans Oslo

Wallmans On Tour

De første ordene jeg tenker på når jeg skal beskrive Wallmans er: alltid positive og glade mennesker, uansett hvem vi møter. Både under planlegging og gjennomføring. De fungerer som et profesjonelt eventbyrå, og leverer et show som alltid er av topp kvalitet og bidrar til å skape glede i salen. De gjør alt for å skape den best mulige opplevelsen for sine kunder, og vi har nå gjennomført to store eventer og kan på det varmeste anbefale Wallmans Oslo!

Jan-Petter Løkken
Sales Director HP Enterprise, SMB & Channel

NESO (Nordnorske Entreprenørers Service-Organisasjon SA) tok kontakt med Wallmans on Tour da vi ønsket noe ekstra på et av våre medlemsmøter, og vi fikk raskt ordnet et møte etterfulgt av forslag til løsning og priser. Løsningen ble justert og tilrettelagt etter lokasjon og lokalet, jeg fikk tett oppfølging av WOT i forkant av kvelden og var aldri i tvil om at de ikke hadde kontroll på hva de skulle gjøre, når og hvilke forventninger vi hadde. NESOs festmiddag ble gjennomført med glans hvor WOT satte det hele på spissen med et forrykende musikalsk show, festsalen sto til slutt i felles hjerterytme. Du kan si at forventningene ble oppfylt og vel så det!

Torill Bentsen
Innkjøps- og salgsrådgiver NESO og arrangementsansvarlig

Det var et helt fantastisk flott og imponerende show med Wallmans on Tour her på Quality Hotel & Resort Fagernes den 17. januar 2015. Dere er så utrolig flinke entertainere og lett å jobbe med. Musikk, dans, underholdning og bra mat i ett. Terningkast seks :) Takk for en super kveld! Det anbefales på det sterkeste å få WOT til deg!

Monique Scherpbier
Quality Hotel & Restort Fagernes

Vi hadde gleden av å ha Wallmans On Tour på besøk hos oss to fullsolgte kvelder i november 2014. Varemerket og konseptet deres er godt kjent, så det bød ikke på noen problemer å selge billetter. Som arrangør er WOT svært profesjonelle (…). Selve showet var en kjempestor suksess, og det var helt bestemt vårt høydepunkt i årets julebordssesong. Vi har allerede booket dem inn i 2015, og vi  gleder oss til å tilby dette for Narviks befolkning også neste år. Kan anbefales på det varmeste!

Hilde Dreyer Johansen
Direktør/General Manager, Quality Hotel Grand Royal

Arendal Kulturhus begynte for noen år tilbake å se på muligheten for å tilby et julebord med show, og siden vi har alle mulige tekniske fasiliteter, ønsket vi å ha noe som holdt samme standard som det vi pleier å vise fra scenen. Da falt valget fort på Wallmans On Tour! WOT er et perfekt konsept for denne typen arrangementer, hvor det gis rom for å spise mens maten er varm, og man bryter opp kvelden med flotte artister som synger populære sanger som umiddelbart setter publikum i stemning. Artistene beveger seg lett fra scene og ut i sal, de har publikum i sin hule hånd og viser at det går fint å kombinere et julebord med et show av klasse. (…) Arendal Kulturhus kan trygt anbefale Wallmans On Tour!

Anne Moe Rasmussen
Daglig leder Arendal Kulturhus AS

Som eventarrangør er det en innertier å booke artister som oppnår stående applaus. Og innen eventverdenen er stående applaus sjelden kost. Men Wallmans On Tour klarer å skape begeistring gang på gang! Dyktige artister og et bunnsolid underholdningskonsept er WOTs vinneroppskrift.

Per Vervik
Stavanger Artistbyrå

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Wallmans on Tour i flere år. Kombinasjonen av profesjonaliteten, den hyggelige stemningen de skaper, fleksibiliteten og dyktige artister gjør at det alltid er svært trygt å satse på underholdning fra WOT. Jeg vil varmt anbefale dem til andre som ønsker å gjøre noe litt utenom det vanlige på sine arrangementer. WOT har et stort repertoar og har lett for å tilpasse seg den enkelte kundes ønsker og behov.

Lars Strøm
Operations Manager, Clarion Hotel Stavanger

Wallmans On Tour har levert et fyrverkeri av et show hos oss 3 år på rad! Her finner du musikk som passer for alle, uansett alder. Vi gleder oss allerede til neste show og kan anbefale WOT på det sterkeste!

Kristina H. Bjørnå
Salgssjef, Quality Hotel Alexandra