Kjære gjester!

Det er med stor glede jeg i august ønsker deg velkommen hit til Wallmans Oslo og vårt nye show ROCKIN´!

Det var den 20. oktober 2000 at en av Sveriges største underholdningsmoguler, Hasse Wallman, åpnet dørene inn til Dinnershow i våre stemningsfulle lokaler her i Mølleparken, med Akerselvas brusende foss som nabo. Siden den gang har over 650 000 gjester besøkt oss, en del for første gang, men også mange har valgt å komme tilbake år etter år for å gjenoppleve den unike Wallmansopplevelsen. Hasse Wallmans ønske og intensjon med konseptet Dinnershow var å gi gjestene gode og uforglemmelige opplevelser, med ønske om at den positive kraften i latter og glede gjør livet lettere å leve. Og tro mot hans tanker er det nettopp det vi på Wallmans Oslo ønsker å gi: En uforglemmelig kveld med flotte opplevelser og magiske øyeblikk.

I løpet av kvelden vil du få kjøkkensjefens utvalgte fireretters meny, servert innimellom ti underholdende, fartsfylte, spektakulære og stemningsfulle shownumre. Begge deler byr våre ni fantastiske artister på, sammen med resten av de sprudlende medarbeiderne her på Wallmans Oslo.

Du er herved invitert inn i Wallmans´ verden! Kom til oss, len deg tilbake og nyt kvelden med godt selskap og med god mat, drikke og underholdning. Jeg håper du får en uforglemmelig aften!

Mvh
Hanne Skullerud Alexandersen
Daglig Leder, Wallmans Oslo

151008_Hanne_480x480_

Om ROCKIN´

Rock møter Broadway når vi nå har åpnet dørene for vårt syttende helaftens dinnershow, ROCKIN´. På scenen og i salongen vil du bli møtt med sterke musikalske perler, med alt fra Beatles i storbandversjon til Adele, og tidlig heavy metal til Flashdance. Mens Queen tar deg med til orienten, inkluderer Madonna deg i bønnene sine. Og hvem greier vel å motstå våre italienske fløtepuser? Som alltid på Wallmans Oslo blir det funklende kostymer, fantastisk sceneshow og velsmakende mat.

NÅR STARTER SHOWET? Vi åpner dørene til foajéen kl. 17:45, og ønsker at alle gjester er på plass senest 18:05.

NÅR SLUTTER SHOWET? Showet er ferdig ca. kl. 22:30. Lokalet og baren er fortsatt åpen etter dette.

Velkommen!

VIP

Nyt showet i en av våre deilige sofaer.

Kategori Gull

Plasser i salen med god sikt til scenen.

Kategori Sølv

Plasser med god til variert sikt.

Kategori Bronse

Plasser med mindre bra/redusert sikt til scener.

Bookes via 23 22 65 90 eller booking@wallmans.com

Fra 845,-

Fra 795,-

Fra 745,-

ALLE VÅRE SHOW

spotbilde_533x307

2016/2017 ROCKIN´

Artister: Julia Ingvarsson (showkaptein), Meriam Grace De Guia Worren (dansekaptein), Fredrik Vahlgren, Joakim Sundman, Kati Winther Heimen, Victor Wallskog, Rebekka Norvik, Ingrid Krokvik Birkelid og Johan Huumonen

spotbilde_533x307_3

2015/2016 FIREWORKS

Artister: Elisabet Karlsson (showkaptein), Niklas O. Lundström (showkaptein), Meriam Grace De Guia Worren, Viktor Wallskog, Line Schaug, Alexander Langset, Simone Brandstedt, Barry Dodd og Julia Ingvarsson