Julia Ingvarsson

SHOWKAPTEIN

Født: Jönköping, Sverige

Utdanning: Erik Dahlberg Gymnas, samfunnsøkonomi

Erfaring: Julia har sunget siden hun var liten, vært med i flere talentkonkurranser og sunget i coverband. I tillegg har hun jobbet utenlands i to sesonger for 2entertain før hun hadde sitt første år her i 2015. Dette er Julias andre år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Jeg synes Wallmans er fantastisk! Det har alltid vært en drøm for meg å jobbe her, og jeg trivdes så godt under mitt første år at jeg ser skikkelig frem til et til! Elsker felleskapet her på huset, konseptet med servering og å få utvikle meg hele tiden både som person og artist.

Meriam Grace de Guia Worren

DANSEKAPTEIN

Født: Filippinene, oppvokst på Fiskå i Søre Sunnmøre

Utdanning: Danselinjen, Bårdar Akademiet, Oslo

Erfaring: Meriam har rukket å prøve seg på flere arenaer, både som danser, koreograf og instruktør. Blant mye annet har hun danset for Den Norske Opera og Ballett i Oslo, vært med på flere produksjoner på Edderkoppen og Christiania Theater, koreografert og danset for TV i Norge og flere sør- og østafrikanske land og turnért på de fleste store scenene i Norge i flere årekker. I tillegg har Meriam koreografert og danset på flere av Norges største moteshow, samt musikkvideoer og konserter for flere store artister. Dette er Meriams tredje år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Det er så DEILIG å ha en arbeidsplass der man føler seg hjemme. Jeg får utfordringer, uttrykke meg på forskjellige måter, venner, gjøre det jeg elsker og jeg ser hvor stor glede gjestene får av showet, maten og ikke minst artistene som gir 100 prosent hver kveld. Dette gjør meg glad! Det er hardt arbeid, men det gir gode resultater. Det er en grunn til at dette er mitt tredje år på Wallmans. Igjen, jeg gleder meg stort til et nytt år sammen med mine fine kollegaer og gjester.

Fredrik Vahlgren

Født: Gotland, Sverige

Utdanning: Musikalutdanningen, Ballettakademiet, Göteborg

Erfaring: Fredrik har sunget og spilt i ulike band på små og store scener i Göteborg og Gotland de siste ti årene. Etter at han var ferdigutdannet i 2014 har han medvirket i to produksjoner som showartist i That 80´s Show vol. 1 og vol. 2 på Park Lane Show i Gøteborg. I tillegg har han vært med i oppsettninger på Länsteatern Gotland, Teater Storan i Falkenberg, Sommerteatern på Köpstadsö, Järvsö Träteater og Kvarnteatern på Liseberg. Dette er Fredriks første år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Siden dette er mitt første år på Wallmans er det meste nytt og utrolig spennende. Men jeg har allerede fra dag én fått en utrolig bra følelse av dette huset, showet og menneskene som jobber jeg. Jeg er rett og slett supertaggad som vi sier på godt svensk. Nu kör vi!

Joakim Sundman

Født: Østersund, Sverige

Utdanning: Ballettakademiet, Stockholm

Erfaring: Joakim har tidligere jobbet på Wallmans i Sälen, i tillegg til fem sesonger for 2entertain og en sommer på High Chaparall. Dette er Joakims første år på Wallmans Oslo

Hva betyr Wallmans for deg?: Wallmans er et fantastisk sted – både for meg og for gjesten. Jeg får jobbe med nydelige og utrolig dyktige kollegaer og sammen får vi gi gjestene en uforglemmelig kveld. Jeg elsker jobben min rett og slett!

Kati Winther Heimen

Født: Alta, Norge

Utdanning: Musikkteaterlinjen og Bårdar International, Bårdar Akademiet, Oslo

Erfaring: Kati har allerede mye erfaring, du har bl.a. sett henne som Janet i The Drowsy Chaperone på Oslo Nye Centralteatret, Bat Boy på Chat Noir i tillegg til at hun har sunget i Blues Band. Hun har alltid sunget og vært aktiv innen teater siden 11-årsalderen. Kati gikk ut fra Bårdar nå i juni, og rett inn i sitt første år her på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Fra første gang jeg gikk inn på Wallmans fikk jeg en magefølelse som sa at HER skal jeg jobbe. Uansett når det blir, så SKAL jeg jobbe her en gang. Det er med andre ord en drøm som har gått i oppfyllelse veldig fort! Wallmans er et sted med utrolig fine kolleger og et skikkelig bra konsept jeg gleder meg til å ta del av. Jeg føler meg veldig heldig som får gjøre det jeg elsker!

Rebekka Norvik

Født: Hønefoss, Norge

Utdanning: Musikaldans og danselinjen, Bårdar Akademiet, Oslo

Erfaring: Rebekka var danser i juleshowet «Swinging Christmas» på Chat Noir i 2015, og har i tillegg danset i en rekke musikkvideoer og TV-programmer, bl.a. «Stjernekamp» på NRK. Rebekka har nettopp fullført utdanningen på Bårdar, og dette er hennes første år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: For fem år siden var jeg på Wallmans Oslo for første gang, og siden det har Wallmans vært drømmejobben for meg. Så det at drømmen har gått i oppfyllelse er helt fantastisk og veldig stort, og jeg gleder meg masse til et spennende og lærerikt år sammen med dyktige og flotte kollegaer!

Ingrid Krokvik Birkelid

Født: Tromsø, Norge

Utdanning: Musikaldans og danselinjen, Bårdar Akademiet, Oslo

Erfaring: Ingrid har vært aktiv innenfor sang og dans siden barndommen og etter fullført utdannelse har hun medvirket i flere ulike produksjoner på scener i Norge. Blant annet forestillingen «Diva & The Beast» på Chat Noir i Oslo, produksjonen «Absolutt Øivind» på turné og julebordsshowet «Showtime» på City Scene i Fredrikstad. Hun har også jobbet en sesong i utlandet som artist for Sunwing. Dette blir Ingrids første år som artist for Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Det har lenge vært en drøm for meg å få jobbe som artist ved Wallmans Oslo. Jeg besøkte salongen for første gang da jeg var 18 år og forelsket meg umiddelbart i magien og den fantastiske atmosfæren som skapes her. Etter å ha jobbet som servitør på Wallmans siden 2013 har kjærligheten min for dette stedet bare vokst, fordi Wallmans gir så utrolig mye til sine gjester og får så utrolig mye tilbake. Møtet mellom gjest og ansatt er noe helt unikt og jeg er utrolig stolt over å få være en del av det samspillet. Jeg gleder meg ubeskrivelig mye til å endelig få jobbe her som artist sammen med en profesjonell, dedikert og inkluderende Wallmans-familie!

Johan Huumonen

Født: Stockholm, Sverige

Utdanning: Musikalutdanning, Kulturama, Stockholm

Erfaring: Johan har jobbet som showartist for Ving i tre sesonger, for 2entertain på båter mellom Stockholm og Helsingfors og frilanset som koreograf og makeup-artist. Dette er Johans første år på Wallmans Oslo

Hva betyr Wallmans for deg?: Etter å ha jobbet som servitør på Wallmans Stockholm siden 2010 har jeg fått stor kjennskap til arbeidet, miljøet og livsstilen som kreves av personalet og bedriften; ren og skjær glede! Helt fra starten av har jeg blitt kjent med Wallmans som et sted jeg elsker, et sted jeg kjenner meg hjemme og et sted jeg vil fortsette å utvikles på. Både som menneske og endelig som artist!

Foto: Fredrik Arff