Julia Ingvarsson

SHOWKAPTEIN

Født: Jönköping, Sverige

Utdanning: Erik Dahlberg Gymnas, samfunnsøkonomi

Erfaring: Julia har sunget siden hun var liten, vært med i flere talentkonkurranser og sunget i coverband. I tillegg har hun jobbet utenlands i to sesonger for 2entertain før hun hadde sitt første år her i 2015. Dette er Julias tredje år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Jeg synes Wallmans er fantastisk! Det har alltid vært en drøm for meg å jobbe her, og jeg trivdes så godt under mine to første år at jeg ser skikkelig frem til et til! Elsker felleskapet her på huset, konseptet med servering og å få utvikle meg hele tiden både som person og artist.

Se intervju med Julia her!

Meriam Grace de Guia Worren

DANSEKAPTEIN

Født: Filippinene, oppvokst på Fiskå i Søre Sunnmøre

Utdanning: Danselinjen, Bårdar Akademiet, Oslo

Erfaring: Meriam har rukket å prøve seg på flere arenaer, både som danser, koreograf og instruktør. Blant mye annet har hun danset for Den Norske Opera og Ballett i Oslo, vært med på flere produksjoner på Edderkoppen og Christiania Theater, koreografert og danset for TV i Norge og flere sør- og østafrikanske land og turnért på de fleste store scenene i Norge i flere årekker. I tillegg har Meriam koreografert og danset på flere av Norges største moteshow, samt musikkvideoer og konserter for flere store artister. Dette er Meriams fjerde år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Det er så DEILIG å ha en arbeidsplass der man føler seg hjemme. Jeg får utfordringer, uttrykke meg på forskjellige måter, venner, gjøre det jeg elsker og jeg ser hvor stor glede gjestene får av showet, maten og ikke minst artistene som gir 100 prosent hver kveld. Dette gjør meg glad! Det er hardt arbeid, men det gir gode resultater. Det er en grunn til at dette er mitt fjerde år på Wallmans. Igjen, jeg gleder meg stort til et nytt år sammen med mine fine kollegaer og gjester.

Se intervju med Meriam her!

Alexander Langset

Født: Hole i Buskerud, Norge

Utdanning: Bårdar Akademiet, Oslo

Erfaring: Etter endt utdannelse i 2013 har Alexander gjort både store og små oppsetninger, reklamefilmer, event-jobber og tv-produksjoner. Blant annet A Chorus Line på Chat Noir og sist som ensemble og Lina Lamonts påkleder Leopold i Singin’ In The Rain på Folketeateret. Ved siden av å være utøvende musikalartist underviser han på Art Musikalskole. Dette er Alex’ tredje sesong på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Wallmans for meg betyr en fantastisk måte å komme i kontakt med publikummet på, som ingen andre scenejobber har mulighet til. I tillegg blir vi som jobber så mye og tett sammen som en familie. Wallmans har et helt unikt og flott arbeidsmiljø.

Se intervju med Alex her!

Joakim Sundman

Født: Østersund, Sverige

Utdanning: Ballettakademiet, Stockholm og Broadway Dance Center, New York.

Erfaring: Jokke går inn i sitt åttende år som showartist og har tidligere jobbet på Wallmans i Sälen, i tillegg til fem sesonger for 2entertain, en sommer på High Chaparall og tre år i Östersundsrevyen. Dette er Jokkes andre år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Wallmans er et fantastisk sted – både for meg og for gjesten. Jeg får jobbe med nydelige og utrolig dyktige kollegaer og sammen får vi gi gjestene en uforglemmelig kveld. Jeg elsker jobben min rett og slett!

Se intervju med Jocke her!

Emilie Larsson

Født: Ludvigsborg, Sverige

Utdanning: Balletakademiet i Göteborg.

Erfaring: Emilie har jobbet to år som artist her på Wallmans Oslo tidligere, i tillegg har hun ett år på Golden Hits i Stockholm, samt ett år på Wallmans Stockholm. Dette blir Emilies tredje sesong på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Wallmans byr på et helt unikt møte mellom artist og publikum, som er enormt spesielt for gjesten. Som artist er det ikke mange andre steder i verden som tilbyr nettopp dette, og det er det som gjør Wallmans spesielt for meg. Mennesker som unner seg en kveld her, tar på seg fine klær og har høye forventninger, som jeg skal innfri – det er det beste som finnes!

Se intervju med Emilie her!

Rebekka Norvik

Født: Hønefoss, Norge

Utdanning: Musikaldans og danselinjen, Bårdar Akademiet, Oslo

Erfaring: Rebekka var danser i juleshowet «Swinging Christmas» på Chat Noir i 2015, og har i tillegg danset i en rekke musikkvideoer og TV-programmer, bl.a. «Stjernekamp» på NRK. Rebekka har nettopp fullført utdanningen på Bårdar, og dette er hennes andre år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: For fem år siden var jeg på Wallmans Oslo for første gang, og siden det har Wallmans vært drømmejobben for meg. Så det at drømmen har gått i oppfyllelse er helt fantastisk og veldig stort, og jeg gleder meg masse til et spennende og lærerikt år sammen med dyktige og flotte kollegaer!

Se intervju med Rebekka her!

Sanne Andrea Landgraff

Født: Fredrikstad, Norge

Utdanning: Danse- og musikallinjen ved Bårdar Akademiet, Oslo

Erfaring: Sanne har siden endt utdannelse jobbet som freelance danser og koreograf. Hun har holdt workshops både ved videregående skoler, folkehøgskoler, samt undervist ved flere danseskoler i Østfold. I 2015 hadde hun koreografi på sommershowet Sirkus Østfold. Hun har også gjort diverse eventer og forestillinger som Sensation White på Telenor Arena, Stjernekamp og Ski-VM for NRK, Peer Gynt på Gålå, Hakkebakkeskogen i Kristiansand Dyrepark, Show ala Vegas og Tivolihaven i Fredrikstad. Dette er Sannes første år på Wallmans Oslo.

Hva betyr Wallmans for deg?: Wallmans er glede! Jeg får jobbe på et sted jeg elsker å være. Helt fra første gang jeg var på Wallmans har jeg drømt om å få jobbe her selv, og nå står jeg her. Klar for å underholde gjester sammen med noen av de mest talentfulle kollegene jeg har møtt, samt utvikle meg mer og virkelig nyte året vi har foran oss. Dette blir show!

Se intervju med Sanne her!

Johan Huumonen

Født: Stockholm, Sverige

Utdanning: Musikalutdanning, Kulturama, Stockholm

Erfaring: Johan har jobbet som showartist for Ving i tre sesonger, for 2entertain på båter mellom Stockholm og Helsingfors og frilanset som koreograf og makeup-artist. Dette er Johans første år på Wallmans Oslo

Hva betyr Wallmans for deg?: Etter å ha jobbet som servitør på Wallmans Stockholm siden 2010 har jeg fått stor kjennskap til arbeidet, miljøet og livsstilen som kreves av personalet og bedriften; ren og skjær glede! Helt fra starten av har jeg blitt kjent med Wallmans som et sted jeg elsker, et sted jeg kjenner meg hjemme og et sted jeg vil fortsette å utvikles på. Både som menneske og endelig som artist!

Se intervju med Johan her!

Joakim Brunström

Født: Karlstad, Sverige

Utdanning: Kongelige Musikkhøyskolen i Stockholm

Erfaring: Joakim har tidligere jobbet på Wallmans i Sälen, i tillegg til to sesonger for Sunwing. Joakim har også jobbet frilans som låtskriver, og har blant annet skrevet musikk til det japanske popmarkedet, i tillegg til å ha sluppet to singler og en EP under eget navn.

Hva betyr Wallmans for deg?: Wallmans er et fantastisk konsept fordi det skaper et så nært møte mellom artist og publikum. Når show, mat, drikke og service settes skikkelig sammen kan man skape magi! Det er en ære å få jobbe med så talentfulle kolleger som gir så mye av seg selv, og som inspirerer meg til å utvikle meg videre, samt gjøre hver kveld bedre enn den forrige!

Se intervju med Joakim her!

Foto: Erika Hebbert