AUGUST 2022 – JUNI 2023

NY SESONG, NYTT SHOW!

Vårt nye show “Side show” har premiere 26. august og billettene ligger ute for salg! Med Side Show trekker vi linjer tilbake til sirkusets mystiske opprinnelse og at Wallmans er noe annet, noe på siden. Noe du ikke finner på andre scener i Oslo og Norge.

Takket være verdenskjente koreografer og fantastisk kostymedesigner, showprodusenter, dyktige artister – og produksjonsteam, lover vi å gi våre gjester en helt spesiell og unik opplevelse.

book billetter

Velkommen til en kjempefest!

26. august åpner vi dørene for en helt ny opplevelse for alle sanser. En lekker flerretters meny kombineres med et show og en fest i helt ny drakt.

La deg forføre av visuelt slående bilder, en intim atmosfære og et sprudlende ensemble.

Live musikk, forførende, eksplosiv dans og akrobatikk i verdensklasse står på menyen. Du vil oppleve musikk fra unge norske artister og produsenter via store soulikoner som Aretha Franklin, Stevie Wonder og Marvin Gaye til god gammeldags Rock ’n Roll.

Leave happier
Våre dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.

Bookingen er åpen.
Sikre deg gode billetter hos oss på Wallmans allerede nå!


SHOWET:

Dørene åpner kl. 18.00. Vårt seatingnummer kommer på like etter. Første rett blir servert ca. kl. 19.00.

Showet er ferdig ca. kl. 23.00. Etter showslutt fortsetter festen.

Menyen:

Vi byr som vanlig på en nydelig meny, laget med sesongens beste råvarer. 

KATEGORI/Pris:

Forklaring på kategoriene:

  • VIP: GOD SIKT FRA kr 1395*
    (Kan bookes av minimum 4/8 personer)
  • TOMANNSBORD GULL: GOD SIKT FRA kr 1095* 
  • GULL: GOD SIKT FRA kr 995*
  • SØLV: VARIERT SIKT FRA kr 795* 
  • BRONSE: REDUSERT ELLER INGEN SIKT FRA kr 645* 

VIP: Vår aller beste plassering i sofa. Vi har 5-manns eller 9-manns sofa, bookes av minimum 4/8 personer.

TOMANNSBORD GULL: Begge sitter vendt mot scenen med svært god sikt. Kan kun bookes av selskap på 2 personer.

KATEGORI GULL: Alle i selskapet får sikt til scene, men det vil variere hvor i salongen bordene er plassert. Vi kan ikke garantere at bordene blir plassert nede foran scenen.

KATEGORI SØLV: I de fleste tilfeller vil alle gjestene ha sikt til scene, men det kan ikke garanteres. De aller fleste vil ha sikt til scene, men det varierer innad på bordet.

KATEGORI BRONSE: Her kan man få en plassering uten sikt til scene. Man får imidlertid en deilig flerretters middag, og man får oppleve den pulserende stemningen i salongen.

* NB! Alle prisene varierer etter sesong og hvilken dag dere bestiller billetter til. Våre beste priser får du på torsdager, utenom høytidene.

Mer om billettkategoriene

HVA INNGÅR I PRISEN?

Inngang, garderobe, et forrykende show og en nydelig flerretters meny. Drikke kommer i tillegg.

HVOR lenge varer showet?

Showet er ferdig ca kl. 23.00. Vi holder barene åpne etter show og fortsetter kvelden med dansegulv og nattklubb.

Flere spørsmål?

EN UFORGLEMMELIG OG MORSOM OPPLEVELSE

Skal du feire bursdag, bryllupsdag, jubileum eller kanskje utdrikningslag i Oslo og lurer på hvor du kan arrangere det? Legg det til oss på Wallmans! Vi er eksperter på feiring, og sørger alltid for å sette fokuset på deg, dere og det dere er her for å feire. Her på Wallmans er dere garantert en fantastisk og morsom opplevelse dere vil mimre og tenke tilbake på i lang tid fremover.

HYLLEST PÅ STORSKJERMEN

Er det noen i følget ditt du ønsker at skal få litt ekstra oppmerksomhet under kvelden, gi oss beskjed ved booking. Vi sørger for å drysse litt ekstra på de som er her for å feire store og små ting i livet. Det er nemlig muligheter for at bursdagsbarnet, jubilanten, bruden eller kanskje brudgommen blir hyllet med sitt navn på storskjermen og kanskje får litt ekstra oppmerksomhet under feirenummeret vårt. Vi elsker å feire dere!

Større gruppe?

ER DERE EN STØRRE GRUPPE PÅ OVER 15 PERSONER SOM ØNSKER EN HELAFTEN HOS OSS?

Representerer du en bedrift?