Ny jobb?

Ledig stilling

Er du på jakt etter drømmejobben? Har du et ønske om å jobbe med noe som gleder og er til nytte for andre mennesker?

På Wallmans jobber vi som et team hvor vår fellesnevner er å spre glede til våre gjester, men også til hverandre. Vi synes det er viktig å ha det gøy på jobben. Nå leter vi etter flere kollegaer! Kan det være deg?

VI SER ETTER FLERE SUPERSTJERNER TIL VÅRE LEDIGE STILLINGER

Din nye arbeidsplass er en høyst uvanlig restaurant!  Vårt konsept har restaurant, underholdning i verdensklasse, eventer, konferanser, og mye mer. 

Kundeservice, salg og booking medarbeidere søkes 
Vi søker deg som har erfaring fra salg og booking, gjerne med bakgrunn fra tilsvarende stillinger. Hovedoppgaven vil være å sørge for god kundehåndtering og booking av våre gjester. Henvendelser via vår online booking, per telefon/kundeservice senter. Det er en spennende og utfordrende stilling i et pulserende miljø.
Les mer om stillingene

Hovmestere og servitører søkes 
Vi søker etter flere stillinger, fast deltid og time kontrakter. Vår arbeidsplass passer godt for studenter. Våre åpningstider varierer; i høysesong kjører vi show opptil 5 dager i uken (november til februar) og i lavsesong kjører vi show torsdag til lørdag.
Les mer om stillingene

Hvis du har spørsmål om stillingene, ta gjerne kontakt med daglig leder Cecilie Trøan Kjelsaas på ctk@wallmans.com. Vi behandler søknadene fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

Jobbe hos Wallmans Oslo

Er du på jakt etter drømmejobben? Har du et ønske om å jobbe med noe som gleder og er til nytte for andre mennesker?

Vi er et stort og fargerikt mangfold av mennesker som virkelig brenner for jobben sin, uansett hvilken stilling de har. Hos oss er sjeldent to dager helt like.

Finner du ingen ledige stillinger ute, må du ikke rive deg i håret og fortvile! Er du en ambisiøs person som gir 110% på jobb, har et smil om munnen og et brennende ønske om å levere gode resultater, vil vi gjerne motta CVen din! Det er alltid muligheter for dyktige og nysgjerrige medarbeidere.

Vi har et brennende ønske om å glede våre gjester. I tillegg ønsker vi å ivareta våre medarbeidere.

Helse og trivsel henger svært ofte sammen – og et godt arbeidsmiljø er avgjørende for at man skal trives på jobb. En perfekt kombinasjon av hygge, jobb og glede er det vi streber etter hos oss i Wallmans Oslo.

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Ledige stillinger