Daglig Leder

Er du vår nye Daglige Leder?

Da vår leder igjennom de siste fem årene skal slutte, så er stillingen som Daglig Leder for Norges største dinnershowkonsept ledig igjen! Er du en tydelig, inspirerende ledertype, med utpreget forretningssans og kommersiell teft?

SØKNADSFRIST 28.02

Les mer og søk HER!

Hovmester

Er du vår nye Hovmester?

I vår nye HOVMESTER ser vi etter et utpreget restaurantmenneske med minimum 5 års erfaring. Du må gjerne ha fagbrev og/eller vinkelnerutdannelse. Dette er ikke et krav, men det er absolutt et pluss.

SØKNADSFRIST 08.03

Les mer og søk HER!

Barsjef

Norges råeste show- og restaurantkonsept søker ny Barsjef!

Vår nye Barsjef må ha minimum fem års erfaring fra bardrift, samt erfaring med:Leverandørkontakt, bestilling av varer, lagerhold/kontroll, varetelling, salg/mersalg, personalansvar og generell drift av bar.

SØKNADSFRIST 08.03

Les mer og søk HER!

Servitør/Bartender

Norges råeste show- og restaurantkonsept søker dyktige servitører og bartendere!

Vi på Wallmans Oslo er alltid på jakt etter entusiastiske og dyktige servitører og bartendere. Er det deg? Kom og jobb for oss!

Kontakt:
For å søke på eller stille spm ang stillingen som bartender, kontakt vår barsjef, Billy Lee Lundqvist, på billy.lee.lundqvist@wallmans.com

For å søke på eller stille spm ang stillingen som servitør, kontakt vår restaurantsjef, Victoria Gjerpen, på victoria.gjerpen@wallmans.com