Større begivenheter

Kick-off på Wallmans

Hos Wallmans Oslo får du alt under ett tak. To kule lokaler, restaurant med svært god mat, egen bar og mulighet for å få tilpasset showet vårt slik dere ønsker det.

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud på akkurat ditt arrangement. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi ordner ditt Kick off-arrangement

Enten dere skal feire at dere er i gang igjen etter sommerferien, har påbegynt nytt budsjettår eller du bare vil gi dine ansatte en vitamininnsprøytning i en hektisk periode – kan dere overlate det hele til oss. Hos Wallmans Oslo får dere en festkveld uten like og et energisk fraspark mot det dere måtte ha i vente!

Når det skal planlegges større begivenheter med jobben, er det flere faktorer som avgjør om det blir vellykket: Maten, underholdningen og ikke minst fasilitetene. Det kan være mye å tenke på, men vi kan bistå dere med alt fra invitasjoner, lyd- og lys-oppsett, serveringspersonell, og mer til. Vi planlegger alt ned til minste detalj så vi sikrer at kvelden blir som dere ønsker! Hos Wallmans Oslo har dere også fordelen av at alt er under ett og samme tak, så dere slipper å flytte dere mellom restaurant til underholdning og konferanseområdet.

Sesongbasert meny og spektakulær underholdning

Vi har en sesongbasert meny som vi enkelt tilpasser de ulike behovene dere skulle ha i bedriften, enten det er allergier eller andre preferanser. Og hva med litt underholdning til maten eller innimellom de faglige punktene? Våre dyktige og energiske artister fra showet vårt har flere gode sang- og dansenumre på lur som dere kan velge blant! Her er det bare å komme med ønsker og preferanser, og vi skreddersyr arrangementet og lokalet for deg.

Lokaler for små og store samlinger

Når det kommer til lokaler trenger du ikke bekymre deg for at det blir for stort eller at det ikke blir plass til alle. Vi har lokalene du trenger enten du planlegger et mindre kick-off møte med avdelingen eller et større arrangement med hele konsernet. Du kan velge mellom å booke hele salongen, en liten avdeling eller et chambre separee hos oss, og vi gjør alt klart til dere kommer. La oss ta oss av det praktiske, slik at du konsentrere deg om å forberede programmet for kick-off’en. Dersom du derimot ønsker å holde arrangementet i et annet lokale, tilbyr vi også å komme med underholdningen til der du er med Wallmans On Tour!

Kontakt oss