Tips til julebordplanleggere!

Julebord med jobben?

Leter du etter et sted å legge julebordet med jobben til? Et sted som gjerne har matservering og underholdning? Som helst også gir alle skikkelig julestemning ? Da har du kommet til rett sted!

JULEBORD

Her er et hett julebord-tips: Legg både underholdningen og restauranten til ett og samme sted sentralt i Oslo – og la andre ta seg av programmet – slik at du kan slappe helt av og nyte kvelden sammen med kollegaene dine!

JULEBORD-UNDERHOLDNING UTENOM DET VANLIGE

Hos Wallmans Oslo får dere servert et helaftens show som dere vil kunne snakke om i lunsjen i lang tid fremover. Dette blir ikke et kjedelig julebord! Våre profesjonelle artister vet å underholde og å få publikum i festhumør, og det skal mye til for at dere ikke skal bli fristet til å trekke på smilebåndet, trampe takta og nynne med. Våre show har musikk for enhver smak, gammelt som nytt, slik at alle i selskapet vil få høre noe de liker i løpet av kvelden.

FLERRETTERS JULEBORD-MENY

Men ingen julebord uten skikkelig julebord-mat! Vi tilbyr et flerretters festmåltid som blir preparert av våre dyktige kokker «i kulissene» – og som blir servert av våre glade artister fortløpende mellom shownumrene. Dersom noen i selskapet har allergier eller andre behov tar vi selvfølgelig også hensyn til det, bare si ifra på forhånd. Hos oss skal alle bli gode og mette.