BOOK FIRMAFEST I OSLO

LYST TIL Å GLEDE KOLLEGAENE DINE?

Book årets julebord allerede nå!

Selv om vi befinner oss i en rar og uforutsigbar tid, er heldigvis én ting helt sikkert: Alt vil bli bra, og vi vil snart kunne samles igjen, mer eller mindre slik som før. I mellomtiden kan du jo starte å planlegge neste firmafest eller julebord, så får både du og kollegene dine noe gøy å se frem til! 


CHambre separée

SAMMENKOMSTER, FEST OG FAGLIG PÅFYLL

Det kan nok virke litt fjernt å skulle tenke på julebord og firmafester akkurat nå, men kanskje er det nøyaktig det du og kollegene dine trenger. Med et morsomt event i kalenderen får de ansatte noe å glede seg til og ikke minst en følelse av å bli ivaretatt og sett av selskapet. Legger du arrangementet til Wallmans, kan du være helt trygg på at alle smitteverntiltak blir fulgt – og at ingen forlater festen uten et stort smil om munnen.  

Eventet kan være både lite og stort og passer perfekt til alle mulige sammenkomster.

Wallmans Oslo ligger idyllisk til øverst ved Grünerløkka, langs Akerselvas bredder, med kort avstand til både offentlig kommunikasjon og hoteller.

Start planleggingen allerede nå 

Selv om hverdagen er preget av smitteverntiltak og nedstengninger, er det ingenting i veien med å starte planleggingen allerede nå. Da unngår du at det plutselig blir fullbooket, pluss at du får god tid til å tenke gjennom ting som budsjett, lokale, matservering, underholdning, invitasjoner – og ikke minst smitteverntiltak.

Vi i Wallmans er proffe på fest og arrangementer og vet godt hvor tidkrevende planleggingsfasen kan være. Akkurat derfor kan du sette ut deler eller hele ansvaret til oss – helt avhengig av hva du har tid og lyst til!   

KOM TIL DEKKET BORD

Hos Wallmans får du alt under ett tak: kule lokaler med atmosfære, bar, god mat, vakter, underholdning og teknikk. I tillegg får du tildelt en egen prosjektleder som sørger for at arrangementet blir nøyaktig slik dere ønsker. 

Vi tar oss av meny, pynting av lokalet, servering og ikke minst rydding, så kan du og kollegene dine lene dere tilbake og nyte en minneverdig kveld. 

Men det at vi kan fikse alt, betyr ikke at du ikke kan være med å bestemme og påvirke arrangementet! Hos har du stor valgfrihet og mange muligheter til å skreddersy en uforglemmelig fest. Vi har et komplett show du får uten ekstra kostnad, ta alle shownumre eller velg ut det du ønsker. Ønsker du annen underholdning, har vi tilgang til andre artister via vårt nettverk – vi er fleksible, og artistene våre er profesjonelle og allsidige. 

Vår eventplanlegger og showprodusert bistår deg slik at ditt event blir perfekt.

Du kan ha egen fest i våre lokaler, eller være endel av vår ordinære kveld.

Kapasitet: Opptil ca. 580 sittende gjester i Salongen og opptil 100 gjester i Turbinen.
Passer til: Prisutdeling, kick-off, julebord, messer, jubileumsfester, kurs- og konferanser, m.m.

Skap en unik og intim opplevelse i vårt chambre separée 

Hvis du ønsker å overraske kollegene dine med noe litt annerledes, og kanskje mer intimt, har vi vårt eget chambre separée med plass til 100 stående eller 50 sittende gjester. Lokalet, som vi har kalt Turbinen, har lang historie og masse sjarm. Her kan vi også åpne dørene, slik at du og kollegene dine kan nyte synet av fossen utenfor. 

Også her er det mulighet for musikalske innslag fra en eller flere av artistene våre – og med egen bar, matservering og projektor passer det perfekt til mindre sosiale sammenkomster. 

Vi bistår selvfølgelig med planlegging, pynting av lokalet, teknikk og matservering – og tilpasser rettene etter deres ønsker. 

Gi de ansatte noe å glede seg til 

Akkurat nå trenger vi alle noe å se frem til, og hva er vel da mer perfekt enn å booke tid og sted for neste firmafest eller julebord? Å invitere de ansatte på fest – selv om det er en stund til – gjør også at de føler seg sett, ivaretatt og verdsatt, noe som igjen øker motivasjonen og samholdet på arbeidsplassen. 

Hva med å arrangere en prisutdeling i løpet av kvelden, hvor dere blant annet kårer den beste selgeren, den mest positive eller den ivrigste arbeidshesten? Vi i Wallmans har lang erfaring med å arrangere fester og julebord for firmaer, og hjelper deg gjerne med å planlegge en kveld de ansatte sent vil glemme. 

Vi tar smittevern på alvor  

Vi vet at risikoen for smitte er størst når mange mennesker samles innendørs, og når det ikke er tilstrekkelig avstand mellom folk. Likevel er det fullt mulig å arrangere trygge og hyggelige firmafester og julebord – det handler bare å justere rammene rundt arrangementet og ta smittevern på alvor.  

Hos oss får du minneverdige opplevelser, underholdning og god mat – alltid i tråd med gjeldende smittevernregler. Hvis myndighetene ikke tillater arrangementet, gir vi dere mulighet til å avbestille.

Fikk du lyst til å starte planleggingen av neste julebord eller firmafest?  

Ta kontakt i dag, så setter vi i gang!


PRISER:

Leie av hele salongen: 
fra kr. 75 000,- inkl. mva.
Leie Turbinen:
fra kr. 9 000,- inkl. mva.

INKLUDERERT I PRISEN:

• Sandard pakke av alt lys/lyd
• Konsertlyd tilpasset ditt event
• Scenelys
• Trådløse mikrofoner
• Projektor og duk
• Standardmøblering

I TILLEGG:

• Spesial teknikk
• Teknikker/DJ
• Mat og drikke
• Vakter m.m.