Wallmans On Tour

underholdning til ditt arrangement – der du er!

Ønsker du å gi gjestene dine det lille ekstra for å ta bransjekvelden til nye høyder? Uansett om du planlegger kick-off, julebord eller prisutdelinger får du, med Wallmans On Tour, muligheten til å få et skreddersydd show tilpasset ditt event – uansett hvor i Norge dere holder til.

Skal du arrangere et julebord? Eller planlegger du kick-off med jobben og trenger tips og ideer til underholdningen? Vi tar med et utvalg av våre beste artister og dansere, reiser dit du er og sørger for at gjestene sitter igjen med et stort smil om munnen og en god opplevelse.

Med Wallmans On Tour trenger du ikke tenke på noe. I tillegg til artistene, kan du også få med lys- og lydtekniker som sørger for at alt er klart til showstart. Sammen med deg skreddersyr vi underholdningen til akkurat ditt event.

Ta kontakt med oss!

wallmans on tour – Large:

Gi gjestene deres den ultimate Wallmansopplevelsen ved å velge vår Large-pakke!
I ditt lokale får dere sang og dans i ypperste klasse, levert i en forrykende innpakking av våre egne fantastiske artister.
Passer for selskap over 200 personer.

Inneholder: 6 sangere + 3 dansere + 2 teknikere

wallmans on tour – medium:

Dette er pakken for deg som har et litt mindre lokale der det passer best med de mer intime og små numrene. Opplevelsen blir likevel ikke noe ringere, og  vi garanterer en helt uforglemmelig kveld levert av våre fantastiske artister. Passer for selskap under 200 personer.

Inneholder: 6 artister + 2 teknikere

Entertainment by wallmans:

Passer perfekt for deg som skal holde mindre middager, trenger minglemusikk, pauseunderholdning eller noe ekstra til kontorfesten. Pakken settes sammen med innspill fra deg, og består vanligvis av to sett.

Inneholder: 3 artister + 1 tekniker

 

 

Ta kontakt med oss for prisforespørsel:

Kirsti Lucena Andersen
Administrator & koordinator
Wallmans on Tour (WOT)
(+47) 930 06 585
Send mail

Malin Skjolde
Administrator & koordinator
Wallmans on Tour (WOT)
(+47) 924 46 999
Send mail

Kristian Larsen
Showansvarlig & Eventprodusent
(+47) 950 29 791
Send mail

Ørnulf Nyberg Bøhle
Sales Manager
(+47) 986 12 122
Send mail