Nyttårsaften i oslo?

Feir nyttår på wallmans!

Trenger du tips til hvordan du får en nyttårsaften litt utenom det vanlige? Hvert år har inviterer vi til en storslagen nyttårsfest med et spektakulært show og en fantastisk nyttårsmeny. I år gjentar vi suksessen!

  • Kategori A 1 695,-
  • Kategori B 1 495,-

Skål det nye året velkommen med oss og nyt den gode maten, underholdningen og ikke minst – stemningen. Vi teller ned de siste sekundene til midnatt sammen med deg – og garanterer deg en stor fest!
På grunn av høy etterspørsel, anbefaler vi at du holder deg oppdatert og booker i god tid.

Vi åpner dørene kl. 18:00 og anbefaler at dere er på plass til senest 18:30.

    SHOWet:

    Shownumrene bærer preg av emosjonelle og kroppslige følelser. Glede, sorg, lyster, sensualitet, rock’n’roll og nervepirrende akrobatikk er noen av stikkordene for kveldens show. Vi teller ned de siste ti sekundene til midnatt sammen og feirer starten på 2020 inn i de sene nattestimer.

    hva koster det?

    Denne kvelden er det to kategorier som gjelder:

    • Kategori A 1 695,-
    • Kategori B 1 495,-

    Kategori A: Vår beste plassering i salongen.

    Kategori B: Begrenset til ingen sikt. Her vil dere sitte litt tilbaketrukket, men samtidig få med dere stemningen. Reiser dere dere opp fra plassene, vil dere også få med hele showet.

    HVA ER INKLUDERT?

    Show, 5-retters middag, garderobe og nattklubb.

    Nyttårsmenyen*

    Nyttårsmenyen gjelder kun 31.12 og er satt sammen av de beste råvarene sesongen har å by på.
    Du vil bli servert totalt fem retter gjennom kvelden:
    To forretter, én mellomrett, én hovedrett og én dessert.

    Du må velge én av menyene ved booking; kjøttmeny, fiskemeny eller vegetarmeny.

    Kjøttmeny

    Graved laks
    med wasabimajones, sort hvitløk- og ertepuré.

    Suppe
    Jordskokksuppe med tilbehør.

    Andrebryst
    med blomkålpuré.

    Hovedrett
    Hjort med trøffelsaus, pomme de terre med sesongens grønnsaker.

    Dessert:
    Sjokolade nemesis og sjokoladekonfekt.

    Fiskemeny

    Graved laks
    med wasabimajones, sort hvitløk- og ertepuré.

    Suppe
    Jordskokksuppe med tilbehør.

    Andrebryst
    med blomkålpuré

    Hovedrett
    Pannestekt kveite med champagnesaus, pomme de terre og sesongens grønnsaker.

    Dessert:
    Sjokolade nemesis og sjokoladekonfekt.

    Vegetarmeny

    Syltet grønnsaksalat.

    Suppe
    Jordskokksuppe.

    Hovedrett:
    Risotto med sesongens grønnsaker.

    Dessert:
    Vegetarisk sjokolademousse.

    *Med forbehold om endringer.

    bobler:

    Det er mulig å bestille en flaske Bollinger til ankomsten, samt en flaske til midnatt. Dette gjør du underveis i bookingen.

    Pris: 990,- / per flaske