Salongen – et komplett eventlokale

Salongen er det største lokalet vi har og er sannsynligvis Oslos best utrustede teknikkpark på lys og lyd. Salongen har plass til opptil 580 sittende gjester.
I tillegg til å bli brukt som showlokale og nattklubb, blir salongen også brukt til større lukkede eventer, kurs- og konferanselokale, kick-offs, firmafester og liknende.

komplett eventlokale midt i oslo

Salongen har totalt tre barer, én i foajeen og to inne i selve lokalet. I tillegg har den flere platåer slik at de aller fleste ser scenen godt. Amfiet, som er balkongene på langsidene, gir en magisk atmosfære når noe skjer på scenen, men som samtidig tilrettelegger for gruppesamtaler. I dette lokalet får du alt under ett tak og en egen prosjektleder som kan ta seg av planleggingen fra A-Å. På den måten slipper du å løfte en finger.

Her er det mulig å leie lokalet både på dag- og kveldstid med et ønsket antall nummere fra årets show som underholdning, middag og servering. Vi skreddersyr kvelden for dere og hjelper til med pynting av lokale, bord, stoler og klargjøring av anlegg. Det er også mulig å benytte skjermene rundt om i lokalet.

Matallergier? Vi tilpasser rettene etter ulike behov.

mange mulige løsninger til oppsett

Klikk på bildene for å se de større.

Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan gjøre for akkurat deg!