Chambre separé – Turbinen

Er du på jakt etter lokale til leie som er litt utenom det vanlige? Enten du skal arrangere stort eller lite – vårt egen chambre separée, Turbinen, har plass til 100 stk stående eller 50 stk spisende.
Dette lokale vil ta pusten fra deg.

et intimt, men romslig lokale til leie midt i oslo

Dette er lokalet med mest historie og sjarm i Mølla.
Før i tiden lå turbinen her, som omgjorde vannet i fossen om til energi. Derav navnet «Turbinen»
Det ble totalrenovert i 2001 og passer i dag perfekt som selskapslokale, da den har en egen bar med mulighet for matservering i regi av oss. Dette er det ultimate festlokale – og passer perfekt til mindre sammenkomster – opptil 100 personer.
Her er det også mulig å åpne dørene, nyte noe godt i glasset og ta innover seg den fantastiske stemningen fossen utenfor gir. Det er også mulig å ha et musikals innslag fra en eller flere av våre dyktige artister under feiringen.

lokale med matservering

Om ønskelig, får du med en egen prosjektleder ved bestilling av turbinen. Vi bistår med alt fra pynting av lokale, dekking av bord, klargjøring av anlegg og matservering. Ved å ha festen i vårt chambre separe, får du muligheten til å velge mellom middags- eller lunsjbuffet. Allergier? Ikke noe problem. Vi tilpasser rettene etter deres behov!

Ta kontakt med vår eventasnsvarlig for å høre hva vi kan gjøre for akkurat deg!