Leie lokale

Lei et selskapslokale i oslo

Hos Wallmans Oslo får du alt under ett tak. To kule lokaler, restaurant med svært god mat, egen bar og mulighet for å få tilpasset showet vårt slik dere ønsker det. I tillegg får du en egen prosjektleder som bestiller og ordner alt dere måtte ønske for at dagen og/eller kvelden blir akkurat slik dere ønsker – og sørger for at alle behov dekkes.

Salongen

Vi skreddersyr lokalet etter ditt behov

Dette lokalet er det største vi har og har plass til opptil 580 sittende gjester.
Her får du alt under ett tak og en egen prosjektleder som kan ta seg av planleggingen fra A-Å.
Her er det mulig å leie lokalet både på dag- og kveldstid med et ønsket antall nummere fra årets show som underholdning, middag og servering. Det er også mulig å benytte skjermene rundt om i lokalet.

Turbinen - Chambre Separee

Perfekt til mindre sammenkomster

Dette lokalet passer utmerket til mindre sammenkomster.
Lokalet har plass til ca 60 stk spisende på langbord og har egen bar, loungeområde, projektor og går over tre halve etasjer. Inkludert i leien følger det med en egen bartender. Om ønskelig kan vi også ordne med matservering i form av buffet.
Her er det også mulig å åpne dørene og ha uteservering ved fossen, samt å ha et musikals innslag fra en eller flere av våre dyktige artister.
Lokalet har en lun og intim atmosfære og passer perfekt som bursdaglokale, til konfirmasjon, dåp, eller som bryllupslokale.

Privat arrangement

Ta kontakt med oss!

Kontakt oss direkte om du har noen arrangementspørsmål:

Annica Andersson
Head of Sales & Costumer Care
annica.andersson@wallmans.com
(+47) 458 63 342

Ørnulf Nyberg Bøhle
Sales Manager
ornulf.nyberg.bohle@wallmans.com
(+47) 986 12 122

Elisabeth Balogh
Inhouse Sales & Event Coordinator
elisabeth.balogh@wallmans.com
(+47) 404 81 261

TILBUDSFORESPØRSEL

Planlegger du et privat arrangement og vil vite mer om mulighetene hos Wallmans?
Fyll ut kontaktskjemaet så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.

Velg mellom:bursdag, konfirmasjon, bryllup, utdrinkningslag og annet

Vi hjelper deg!

Trenger du hjelp, tips eller forslag til en vellykket kveld med familie eller venner? Sammen med deg skreddersyr vi en fantastisk opplevelse etter deres behov. På den måten kan du bare lene deg tilbake og la oss ta oss av jobben for deg

Vi bistår med lys- og lydtekniker, serveringspersonell, fotovegg, ballonger, invitasjoner og annet eventmateriell om ønskelig.

Det er også mulig å leie artister for hele eller deler av kvelden, hvor du kan plukke ut ønsket antall og hvilke nummere fra årets show som du ønsker. Her er vi fleksible.