Hva er vel ikke hyggeligere enn å samle en gjeng med gode venner til julebord? Hos oss kan du ta en pause fra julestria, senke skuldrene og nyte god mat og underholdning på ett og samme sted. Kom inn i vår lune atmosfære og opplev en minnerik festaften dere sent vil glemme!

Overlat julebord og mat til oss

Det mest sentrale spørsmålet når du planlegger et julebord i Oslo er hvor dere skal spise. Middagen på julebordet spiller en viktig rolle i ethvert vellykket julebord, og det tar vi i Wallmans selvsagt på alvor.

Hos oss trenger du ikke være redd for å få et skuffende måltid på bordet eller å bli ignorert av stressede servitører. Det er nemlig våre egne artister som står for bevertningen hos oss, og de serverer deg hjemmelagde retter basert på sesongens råvarer hele året igjennom – og julebordsesongen er intet unntak!

Festkvelder med høyt trykk er vår spesialitet. Du kan derfor være trygg på at feiringen er i gode hender slik at du og dine venner kan lene dere godt tilbake og nyte deilig mat og personlig service under julebordet deres.

Julebord + underholdning = sant

For å toppe festkvelden er Wallmans kjent for sine spektakulære shownumre under middagen. De samme artistene som serverer deg julematen, står i neste øyeblikk på scenen og demonstrerer sine store sang- og dansetalenter. Alle våre artister er håndplukket fra en stor skandinavisk audition som vi holder årlig, og de er alle underholdningspersonligheter av det sjeldne. Du vil garantert bli smittet av energien og humøret!

Velkommen til oss for en trygg og underholdende kveld sammen med vennene dine! Vi serverer deg Julemiddag og underholdning av høy kvalitet uten at du trenger flytte deg en meter!

Ta kontakt med oss for å booke bord