Er du forlover og skal arrangere utdrikningslag for bruden? Eller kanskje du skal arrangere for brudgommen? Trenger du tips og inspirasjon til hva dere kan gjøre og hvor dere skal være har du kommet til riktig sted. Det er mye å tenke på og det tar ikke minst mye tid å planlegge et utdrikningslag. Legg utdrikningslaget til Wallmans Oslo, så tar vi oss av festkvelden for deg!

få det perfekte utdrikningslaget for bruden eller brudgommen

Du trenger ikke stresse med matlaging, borddekking eller en plan for kvelden. Vi tar på oss prosjektleder-hatten og fikser festen for deg. Vi har en sesongbasert meny som vi enkelt tilpasser ulike allergier. I tillegg sørger vi for at bruden eller brudgommen blir godt ivaretatt og blir gjort litt ekstra stas på. Dette er selvfølgelig helt frivillig. Dere velger selv hvor mange dere ønsker å være, om dere kun ønsker å reservere bord – eller kanskje leie hele lokalet?

En unik festkveld som topper utdrikningslag-aktivitetene

Etter en innholdsrik dag hvor dere sikkert har deltatt på ulike aktiviteter, er det godt å kunne ha ett sted å trekke seg tilbake til. På Wallmans Oslo får dere både festlokale, restaurant og underholdning under ett og samme tak, så dere slipper å løpe byen rundt på kvelden. Når dere er ferdig med dagens aktiviteter, kommer dere inn i en trivelig og intim atmosfære på Wallmans. Så blir dere blir ført videre inn i salongen hvor det blir servert en fireretters meny og et forrykende show i verdensklasse. Etter at middagen og showet er over – åpner vi nattklubben vår. Her kan dere ta ut feiringen til siste slutt.

Ta kontakt med oss