Det er hyggelig å feire bursdag, enten det er deg selv som fyller år eller om du skal gjøre stas på noen andre. Men det kan også være mye å planlegge. Du må ta stilling til hvor dere skal være, hva dere skal spise og om dere skal ha noe underholdning – for å nevne noe. Trenger du tips og råd til bursdagsfeiringen? Legg feiringen til Wallmans, så hjelper vi deg med resten!

Book bord til bursdagsfeiring i Oslo – eller hele lokalet

Ved å ha bursdagsfesten på Wallmans, trenger du ikke tenke på verken matlaging, borddekking eller et program for kvelden – alt det fikser vi – under ett og samme tak! Uansett om du ønsker å booke et bord, et chambre separé eller ønsker å leie hele lokalet for dere selv, hjelper vi deg også med planleggingen. Hos oss får du en egen prosjektleder som er behjelpelig med alt innen A-Å som dere måtte trenge hjelp med for at bursdagsfeiringen skal gå så smertefritt som mulig.

Ved å feire bursdagen ute kan dere lene dere tilake

På Wallmans kommer du inn i en intim og trivelig atmosfære i foajéen. Her henger dere fra dere jakkene, nyter et glass i baren, tar et bilde eller ti foran fotoveggen – før dere blir ført til bordet deres av våre dyktige og sprudlende artister og servitører. Her blir dere servert en nydelig fler-retters meny mens våre energiske artister underholder dere utover de sene kveldstimer. Gi beskjed til booking ved bestilling hva dere feirer, så skal vi sørge for at vedkommende blir gjort litt ekstra stas på. Dette er helt frivillig. Ta kontakt med oss for å høre mer om hva vi kan gjøre for dere.

Feire jubileum eller årslag?

Vi har svart belte i å arrangere alt fra overraskelsesbursdag til jubileum og årslag, uansett om det er 30årslag eller 50års jubileum som står på planen. Her har vi til og med feiret 90-årslag! Vi har god erfaring med både store og små feiringer – og får stadig gode tilbakemeldinger på en vellykket kveld fra våre gjester. Uansett hvor mange dere er, vil vi sørge for at bursdagsfeiringen på Wallmans går smertefritt og etter deres ønsker og forventninger. Vi hjelper deg også med å dekorere lokalet til feiringen.