Feire bursdag i Oslo?

Vi vet hvor stressende det kan være å arrangere bursdagselskap. Hvor skal dere være? Hva skal dere spise? Skal dere ha underholdning til maten? Trenger du tips og ideer til bursdagsfeiringen? Legg feiringen til Wallmans, så hjelper vi deg med resten!

Ved å feire bursdagen ute kan dere lene dere tilbake

Ved å ha bursdagsfesten på Wallmans, trenger du ikke stresse med matlaging, borddekking eller et program for kvelden. Uansett om du ønsker å booke et bord eller ønsker å leie hele lokalet for dere selv, hjelper vi deg med planleggingen. Hos oss får du en egen prosjektleder som er behjelpelig med alt innen A-Å som dere måtte trenge hjelp med for at bursdagsfeiringen skal gå så smertefritt som mulig.

Booke bord til bursdagsfeiring i Oslo

På Wallmans kommer du inn i en intim og trivelig atmosfære i foajéen. Her henger dere fra dere jakkene, nyter et glass i baren, tar et bilde eller ti foran fotoveggen – før dere blir ført til bordet deres av våre dyktige og sprudlende artister og servitører. Her blir dere servert en nydelig fler-retters meny mens våre energiske artister underholder dere utover de sene kveldstimer. Gi beskjed til booking ved bestilling hva dere feirer, så skal vi sørge for at vedkommende blir gjort litt ekstra stas på. Dette er helt frivillig. Ta kontakt med oss for å høre mer om hva vi kan gjøre for dere.

Feire jubileum eller årslag?

Vi har svart belte i å arrangere alt fra overraskelsesbursdag til jubileum og årslag. Skal du feire 30, 40, 50, 60 eller 70-årslag? Her har vi til og med feiret 90-årslag! Vi har god erfaring med både store og små feiringer – og får stadig gode tilbakemeldinger på en vellykket kveld fra våre gjester.
Uansett hvor mange dere er, vil vi sørge for at bursdagsfeiringen på Wallmans går smertefritt og etter deres ønsker og forventninger. Vi hjelper deg med å dekorere lokalet til feiringen, enten dere ønsker å leie vårt chambre separee eller om dere ønsker å booke bord i salongen.

Ta kontakt med oss for å få tips til bursdagsfeiringen eller fyll ut skjemaet under:

Privat arrangement

Ta kontakt med oss!