Uforglemmelig feiring på wallmans

Anledninger

Vi har i snart 20 år arrangert både små og store selskaper. Alt fra 20-90 års lag, årsdager, større og mindre utdrikningslag, overraskelsesfester og mye annet! Vi har god erfaring med å planlegge og tilrettelegge kvelden slik at du får mest mulig ut av den. Hos oss blir alle godt ivaretatt og du blir gjort litt ekstra stas på, dersom du kommer for å feire noe.

  • bryllupsdag
  • utdrikningslag
  • reunion
  • bursdag
  • større begivenheter

EN UFORGLEMMELIG OG MORSOM OPPLEVELSE

Skal du feire bursdag, bryllupsdag, jubileum eller kanskje utdrikningslag i Oslo og lurer på hvor du kan arrangere det? Legg det til oss på Wallmans! Vi er eksperter på feiring, og sørger alltid for å sette fokuset på deg, dere og det dere er her for å feire. Her på Wallmans er dere garantert en fantastisk og morsom opplevelse dere vil mimre og tenke tilbake på i lang tid fremover.

HYLLEST PÅ STORSKJERMEN

Er det noen i følget ditt du ønsker at skal få litt ekstra oppmerksomhet under kvelden, gi oss beskjed ved booking. Vi sørger for å drysse litt ekstra på de som er her for å feire store og små ting i livet. Det er nemlig muligheter for at bursdagsbarnet, jubilanten, bruden eller kanskje brudgommen blir hyllet med sitt navn på storskjermen og kanskje får litt ekstra oppmerksomhet under feirenummeret vårt. Vi elsker å feire dere!

BOOK DINE BILLETTER

Ønsker du å feire en du er glad i på Wallmans med en fantastisk fest? Book dine billetter i dag!
Prisene vil variere etter hvilken dag, kategori og periode du velger. Er du usikker, ta kontakt med oss så hjelper vi deg så godt vi kan!

KONTAKT OSS

Vi gleder oss til å høre fra deg!

firmafest arrangement jobb

Arrangere firmafest?

chambre separee oslo

Trenger du et lokale?