Menyen

En sesongbasert fireretters middag i en av Oslos hyggeliste restauranter

Ditt selskap vil bli servert fire ulike spennende retter i løpet av kvelden, og vi garanterer en variert meny som baseres på sesongens beste råvarer. For å sikre at din matopplevelse blir helt optimal, får du mulighet til å velge om din hovedrett skal være basert på rødt kjøtt eller fisk.
Du kan også velge vår vegetarmeny.

NB! Denne sesongen får du servert:

– to forretter (Du får begge servert)
– én hovedrett (velg mellom tre alternativer)
– en dessert

FORRETT

Gravet norsk laks
med sesongens grønnsaker

og

Gresskarsuppe

Hovedrett (velg én)

Indrefilet av okse
med sesongens grønnsaker

eller

Kveite
med sesongens grønnsaker

Ved valg av vegetarmeny, blir du servert:

Grønnsaksrisotto
med chevre

Dessert

Hjemmelaget kirsebærkompott
med vaniljekrem og digestivekjeks

Julemeny?
klikk her

Nyttårsmeny?
Klikk her

 

Book billetter nå


Ta kontakt dersom du har allergier eller ønsker et vegetarisk/vengansk menyalternativ.

Om du ikke spesifiserer noe ønske ved bestilling, vil du bli servert rødt kjøtt til hovedretten.