Menyen

En sesongbasert fireretters middag i en av Oslos hyggeliste restauranter

Ditt selskap vil bli servert fire ulike spennende retter i løpet av kvelden, og vi garanterer en variert meny som baseres på sesongens beste råvarer. For å sikre at din matopplevelse blir helt optimal, får du mulighet til å velge om din hovedrett skal være basert på rødt kjøtt eller fisk.
Du kan kun velge én hovedrett.

forrett #1

Marinert og gravet norsk laks med blandede bønner, syltet
rødløk, grønn urteolje, flatbrød og grov sennepsmajones.

forrett #2

Kremet gresskar- og kokosmelksuppe med grønn urteolje og
ristede gresskarfrø

hovedrett alt. 1

Ovnsbakt hvitløk- og spinatfylt indrefilet av okse med stekte
potetbåter, stekt gulrot, grønne bønner, sjalottløk og rødvinssjy

hovedrett alt. 2

Pannestekt torsk med nypotetsalat, ertepuré, urte- og hollandaisesaus,
serveres med hjemmelaget potetchips

dessert

Lun, hjemmelaget vaniljeost med kirsebærkompott serveres med
Digestive crumbles, marengs og flak av mørk sjokolade

Book nå


Ta kontakt dersom du har allergier eller ønsker et vegetarisk/vengansk menyalternativ.

Om du ikke spesifiserer noe ønske ved bestilling, vil du bli servert rødt kjøtt til hovedretten.